Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaratıcı konulara ilgi gösterebilir, aşk konusunda istediğiniz girişimleri yapabilirsiniz. Ay ilişkilerinize dikkat çekiyor ve yapmak istediğiniz yenilikler için güç veriyor. İlişkilerinize duygusal yaklaşabilir, karşınızdakileri anlamak için özel bir çaba gösterebilirsiniz. Kafanızdaki değişik düşünceleri daha pratik hale getirebilmelisiniz.

Her konuda kararlılık ve istikrar gösterebileceğiniz bir gündesiniz. İlişkileriniz ve anlaşmalarınız bozulabilir. Maddi konularda akılcı olmaya gayret etmeli planlarınızı çok yönlü düşünerek yapmalısınız. Grup içi çalışmalarınızda aktif olmaktan zevk duyabilir, arkadaşlarınızla duygusal paylaşımlar yaşayabilirsiniz.

Parasal konularda olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz. Bugün maddi konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Sizi oldukça huzursuz edecek harcamalarda bulunabileceğiniz söylenebilir

İç huzurunuz ve kişisel çekiciliğiniz yüksek olabilir. Planlı davranmanız gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir konuda yaptığınız araştırma, konuyla ilgili görüşlerinizi hızla değiştirecek. Yanılmış oluşunuza kızacaksınız. Aile içinde epeydir başınızı ağrıtan bir sorunu bugünlerde çözebilirsiniz. Bugün sevincine hazırlandığınız bir beklentiniz var. Bu gerçekleşecek, ama bir yakınınızın bugün yaşayacağı bir üzüntü sevincinizi yaşamanızı engelleyecek.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler yeni haftamız Ay-Boğa burcu seyriyle başlıyor. Huzur ve güvenin bir ilişkide ne kadar önemli olduğunu düşündürüyor. Çünkü insan bu sayede kendini her alanda başarılı hisseder ve sorunların üstesinden daha çabuk gelir. Dengesiz bir ilişkide zaman kaybetmekten yana değiliz. Bunları biliyoruz. Ancak gel gör ki, gönlümüze söz geçirmek pek kolay olmuyor. Saat 11:59 Ay-Satürn görünümü, ilişkide sorunların düzeltilmesi ve düzene sokulabilmesi açısından gayet etkilidir. Huzur ve güvenlik olgusu son derece önemlidir. Eğer sorunlar varsa, aranızdaki farklılıkların daha bir ortaya döküldüğü, her iki tarafın da şapkasını önüne koyduğu zamandır. Kimse kimseye rol yapmak zorunda olmadan kendini ortaya koyar. Fakat dikkat edilmesi gereken, böyle zamanlarda ne sen ne de ben demek yerine, biz diyebilmeyi başarmaktır. Saat 14:04 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ilişkimizde aradığımız güven ve huzurun işaretçisidir. Ancak ne beraberlikte ne de toplumla birebir bağlantımızda pek tatmin olmayız. Yeni hafta hepimiz için güzel geçsin. Kalben sevgilerimle,

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ertelediğin konularla yüzleşmek zorunda kalacağın bir gün seni bekliyor. Zamanın kıymetini anlayacaksın.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yarım kalan bir aşk hikâyesi gündeminizde yer edinebilir. Ani bir karşılaşma ile duygularınız birdenbire değişebilir ve kendinizi geçmişle büyük bir hesaplaşma içerisinde bulabilirsiniz. Ofis ortamında ise kendinizi işe adapte edememekten kaynaklı sorunlar yaşayabilirsiniz.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşleriniz ile ilgili yeni arayışlar içine girebilirsiniz. Bu konuda birçok araştırma yapabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanıp maddi imkânlar yaratmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde tutkulu olabilirsiniz. İlgi duyduğunuz sanat alanı ile ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Bu konu ile ilgili, sosyal etkinliklere katılmak için plan yapabilirsiniz.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

kendiniz için çalışırsanız yıldızlar lehinize işleyecek. Eğer bir yere bağlı çalışıyorsanız, durumunuzu netleştirmenin bir yolunu bulacaksınız. Yanlış anlaşılmalar yaşanabilir.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ne zamandır ertelediğin konularla yüzleşmek zorunda kalacağın bir gün seni bekliyor. Zamanın kıymetini bir kez daha anlayacaksın. Çevrende gelişen olaylara ve kişilere karşı sorgulayıcı bir tavır sergileyebilirsin. Kendi işini yapan bir Akrep burcuysan, yeni biralanına dâhil olabilirsin. Bugün aynı zamanda birikim ve yatırım konusunda önemli adımlar atabilirsin. İlişkisi olmayan bir Akrep burcuysan, hoşlandığın kişiye açılabilirsin. Evliliğinde sorunlar yaşıyorsan, çözüme ulaşmak adına daha açık ve yapıcı konuşmalar yapabilirsin.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu hafta sizin için önemli haftalardan bir tanesi. Özel hayatınız ve ilişkileriniz için verilecek önemli kararlar öne çıkabilir. Değişim rüzgârını üzerinizde hissediyorsunuz.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Biraz daha rahat olmanız mümkün. Ancak, duygularınızın çalkantılı olduğu bir dönemdesiniz. İçinizdeki kuruntular sizi rahatsız edebilir. Olumlu duygular içine girmeli, olayların gelişmesini beklemelisiniz.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün tembel gününüzdesiniz. Bir an öncebitse de kendimi dışarı atsam diyorsunuz. Çalışmak içinizden gelmiyor. Yataktan kalkmak istemiyorsunuz. Unutmayın çalışmadan hiçbir şeyi elde edemezsiniz. Sevdiğiniz bu durumunuza çok üzülecek.

14 Mayıs 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 47' 30" R
Ay
Oğlak
16° 26' 30"
Merkür
Koç
16° 39' 50"
Venüs
Boğa
00° 11' 45"
Mars
Balık
29° 13' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 18"
Satürn
Balık
16° 31' 04"
Uranüs
Boğa
22° 18' 36"
Neptün
Balık
28° 53' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 19"
Lilith
Başak
23° 15' 55"
True Node
Koç
15° 22' 30"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>