Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sonsuz güven duyguları içinde değilmiş gibi tavır takınması sizden kaynaklı olmayan nedenlere de bağlı olabilir. Sizinle ilgili aldığı referanslar konusunda yeterli bilgi sahibi değilsiniz.

İş yerinizin size ihtiyacı var. Ama bu tam birgüvenliği anlamı taşımıyor. Enerjinizi ve yeteneklerinizi çok daha iyi değerlendirebileceğiniz başka yerlerin olduğunu bilmeniz sizi rahat davranışlar içine sokuyor.

Özel masraflarınızı kısıtlayamamanız, elinize geçenin geldiği gibi gitmesini açıklıyor. Ama yakınlarınıza yeterli kazancınıza karşı yaşadığınız geçim zorluğunu anlatmakta güçlük çekiyorsunuz.

Şimdilik ilişkinizin bir tehlike altında olmadığını ona kanıtlamalısınız. Sevgiliniz güven istiyor. Ona bu güveni verebilmeniz beraberliğinizi daha da anlamlı hale getirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli kararların eşiğindesiniz. Ama yine de ince eleyip sık dokumanız gerekmiyor. Deneyiminize ve sezginize güvenerek vereceğiniz kararlardan pişman olmayacaksınız. Yeni bir duygusal ilişkinin başlangıcı bugün yeşerebilir. Gerekli olan tek şey, sizin bu ilgiyi fark edebilmeniz ve karşılık vermeniz. Çevrenizdeki birkaç kişi, bununla ilgili aşırı bir merak taşıyor gibiler.

14 Nisan 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 03:04 Ay-Mars karşıtlık etkisi, kişisel anlamdaki tüm işleriniz ve ilişkileriniz yönünde önem taşıyor. İnatlaşmalardan kaçınmak, eğriyi doğruyu iyice tartmak, güvenilirlik ilkesini her konuda gözetmek yararlı olur. Saat 07:17-13:26 Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu uzun süre içinde geçmiş gözlerinizin önünden bir film gibi şeridi gibi geçer. Bazen garip bir yalnızlık duygusu üzerinizde hakim olabilir. Hayat sanki bir tiyatro sahnesine benzemektedir. Oyuncular bellidir ancak senaryonun sonunu kestirmek oldukça güçtür. Acı bir gülümseme kimi zaman dudaklarınızda belirir. Artık ne olursa olsun, hiçbir konuda özellikle ilişki mevzularında karşınızdaki kişiyi iyice tanımadan iyi niyetli düşünmeyeceğinize dair kendinize söz verebilirsiniz. Saat 08:30 Güneş-Uranüs kavuşumu, sizi yeniliklere çeken, değişimi işaret eden bir sestir. Artık çalışma yaşamınız, hizmet konuları,ilişkilerinde farklı ve sıra dışı yöntemlerle yol almayı öğrenmeniz gerekiyor. Çalışma saatlerini kendinizin düzenleyebileceği, işinde ustalaşarak farklı yeteneklerini ortaya koyabileceği alanlara yönelebilirsiniz. Saat 13:26 Ay-Yay burcunda seyrine başlayacak. Partnerimizin bize olan maddi ve manevi katkılarını ayrıca ilişkimizin artı ve eksileri üzerinde düşünmemizi sağlayıcıdır. Eğer bu konuda bir sorun yoksa o zaman kendimizi güvende hissedebiliriz. Tam tersine bir durum söz konusu ise, kendi değerlerimize sahip çıkarak bunlardan taviz vermeyeceğimizi dile getirebiliriz. Saat 14:56 Ay-Kuzey düğüm görünümü, hedefimize varmamızı sağlayacak bilgiyi, gelişmeleri, işleri dikkatli bir şekilde ele almamızı sağlıyor. Titiz gözlemde bulunacağız. Kendimize ve yeteneklerimize güveneceğiz. Saat 16:14 Ay-Neptün görünümü, çocuklarınız, aşk yaşamınız, maddi konularda görünen, hissedilen durumlara değil, yaşanması muhtemel olasılıklara göre düşünmek lazım. Özverimizin sınırlarını bilelim. Mutlu edici gelişmelere işaret bir gün dileğimle,

14 Nisan 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkinle ilgili sabit düşüncelerin seni hayal kırıklığına uğratabilir. Duygusal açıdan gardını alman gerekiyor.

14 Nisan 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde gösterdiğiniz sert tutum ve davranışlar hedeflerinizi şaşırtabilir. İçsel farkındalığınızı yükseltecek konu ve olaylara yönelin.

14 Nisan 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizin için önemli olan konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde başkalarından yardım alabilirsiniz. Üstlerinizle ilişkilerinize dikkat etmenizde fayda var. Fazla göze batmamaya çalışın. Yeteneklerinizle ilgili konularda harekete geçebilirsiniz. İşlerinizde yavaşlamalar olabilir. Öğleden sonra parasal konulara yönelebilirsiniz.

14 Nisan 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı şeylere olduğundan fazla değer vermiş olduğunuzu düşünebilirsiniz. Sizi destekleyenleri küçümsemeyin. Duygularınız karışık. Sorunları büyütmekten kaçının.

14 Nisan 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile yaşamınıza ağırlık verebilir, evinizle ilgili işlerinizi tamamlayabilir ve evde sevdiklerinizle eğlenceli partiler düzenleyebilirsiniz. Alım satım işlerinizde başarı olan bugün, finansal konularda beklediğiniz bir parayı alabilir, özel hayatınızda romantik bir teklifle karşılaşabilirsiniz.

14 Nisan 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş ve hizmet alanlarınızda ani ve beklenmedik olaylar cereyan edebilir. Farklı ve değişik olan her şey size cazip gelebilir. Tansiyon iniş çıkışları sağlığınızı zorlayabilir, dikkatli olun.

14 Nisan 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay bugün öğle saatlerine kadar sizin burcunuzda boşluk etkisinde olacağından elinizdeki işleri bitirmeniz ve tevekküllü olmanız beklenecektir. Öğleden itibaren ise dilediğiniz konular üzerinde yatırım yapabilir, çılgınca da olsa hayalinizde canlandırdığınız konular için para harcamaya girişebilirsiniz. Hizmet alanınızda beş gün süreli Güneş/Uranüs kavuşumu meydana geleceğinden istifa etmek, çalışanlarınızı işten çıkarmak ve mümkün olduğunca özgür çalışma ortamı yaratmayı arzu edebilirsiniz. Dikkatli olmakta ve fevrilikten uzak durmakta fayda var.

14 Nisan 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

14 Nisan 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 42' 41" R
Ay
Başak
14° 34' 01"
Merkür
Boğa
01° 47' 51"
Venüs
Boğa
21° 43' 31"
Mars
Koç
12° 37' 52"
Jüpiter
Boğa
27° 54' 57"
Satürn
Balık
17° 53' 37"
Uranüs
Boğa
23° 19' 15"
Neptün
Balık
29° 21' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 22"
Chiron
Koç
21° 33' 50"
Lilith
Başak
25° 12' 17"
True Node
Koç
14° 53' 51"
Son Güncelleme : 17/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>