Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Şubat 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde kapınız aşka açık olmalı. Biri size ısrarla yakınlaşmak istiyor, bunu fark etme güçlüğü çekiyorsunuz. İşlere yoğunlaşmanız, sizi bu konuda yalnızlığa mahkum edebiliyor.

Son günlerde yorgunluk nedir bilmiyorsunuz. Bu nedenle de işle yatıp işle kalkıyorsunuz. İşinizin verdiği büyük duygusal tatmin, bugünlerde hayatın her yerinde size yetiyor, ama bu bir yanılsama.

Parayı iyi koruyor, ama gerekli durumlarda da sakınmayabiliyorsunuz. Bu konularda da fazlaca paylaşmacı birisiniz. Yakın zamanda sevinçli para haberleriniz olabilir. Alçakgönüllü yaşam tarzınız sizi dara sokmuyor.

Gönül meselelerindeki durgunluk, kendine kapanmış bir davranış göstermenizin ana nedeni olabilir. Son günlerdeki dalgınlığınızın nedenini yüreğinizdeki boşlukta arayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Heyecanlı bir topluluk içinde görünüyorsunuz. Bu toplulukla güzel bir akşam, bazı istenmeyen tartışmalarla tatsızlaşabilir. Haftanın ortalarına doğru biraz düşündürücü bir haberiniz var, serinkanlı ve objektif değerlendirmeniz gerekiyor. Şansa bağladığınız birçok konuda bugün yüzünüz gülebilir. Sabırlı ve biraz daha gerçekçi olmanız lazım.

14 Şubat 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün boyunca Ay İkizler burcunda hareketine devam ediyor olacak. Borçlarınız, ödemeleriniz için enerjinizi harcayabilirsiniz. Miras konunuz varsa bugün yeni bir gelişme yaşayabilirsiniz. Size bu konuyla ilgili gelen haberlere hemen inanmayın. Kronik rahatsızlığınız varsa bugün doktorunuz ameliyat kararı almayı düşünebilir. Mars, 13:51'de Boğa burcuna geçiyor. 31 Mart'a kadar ilişki ve evlilik hayatınızda hem aşk dolu hem de tutkulu bir döneme giriyorsunuz. Partnerinizle birbirinize daha fazla bağlanabilirsiniz. Bu tutku bazen kıskançlığa dönüştüğünde ufak tartışmalar yaşanabilir. Bugün 14 Şubat sevgililer günü Akrep veya yükselen Akrep iseniz, ilişkide ilk baktığınız şey dürüstlük ve güvendir. Sizin sevginizi kazanmak zordur ama bir kere kazanan ömür boyu sizin hayatınızda olur. Tutku ve cinselliğe önem veren bir burç gibi yansıtılsanız da esas aradığınız gerçek aşktır. Aşık olduğunuzda zaten tutkuyla bağlanırsınız. İçinizde, dışarı yansıtmadığınız büyük bir duygusal tarafınız vardır. Aşkı her yönüyle zirvede yaşamak istersiniz. Fakat bir kere sizin güveniniz sarsılınca o zaman her şey değişir. Ne kadar çok sevseniz de geri dönüşünüz olmaz. Bir kalemde o kişiyi silersiniz. Hatta çok sevdiğiniz için intikam almak istersiniz. İlişki hayatınızda en büyük tavsiye, partnerinize karşı çok fazla şüpheci olmamanız gerektiğidir. Tabii ki güven önemli ama ortada bir durum yokken sürekli karşı tarafı ajan gibi sorgulamak, partnerinizin sizden uzaklaşmasına sebep olabilir. Bazen de hemen silmek yerine affetmeyi denemeniz gereklidir. Tutkunuzun her gün arttığı aşk dolu günler sizinle olsun. <3 Sevgiler, Astromeri

14 Şubat 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim kanalları oluşturuyorsun!Mücadele gezegeni Mars, bugün karşıt burcuna geçiyor. Güne oldukça keyifli başlayacaksın. İş arayışında olan bir Akrep burcuysan, yakın çevrenle önemli iletişim kanalları oluşturarak kariyerinle ilgili önemli gelişmelere zemin hazırlayabilirsin. Eğer evli bir Akrep burcuysan güne dair beklentilerin yüksek olacak. Artık aşk bana uğramaz diyen bir Akrep burcuysan, büyük konuşmaman gerektiğini anlayacaksın. Hiç beklemediğin kişinin aşk itirafı seni şaşkına çevirebilir. Öğleden sonra aile toplantısı düzenlemek isteyebilirsin. Sevdiğin büyükleri bir arada görmen ve aile fotoğrafları tatlı hatıralar yaşanmasına neden olabilir. Tüm bunlarla bugün dalgınlıklardan kaynaklı sakarlıklara dikkat!

14 Şubat 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sırlarınızın açığa çıkma riskine karşı kendinizi sağlama almalısınız. Bazı olaylar karşı edindiğiniz fikirler ve gözlemlerin gerçek olduğunu bugün daha net anlayabilirsiniz.

14 Şubat 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi krize sokan koşullardan uzak durmalısınız. Ortaklı para konuları gündeme gelebilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. İletişimdeki aksaklıklar nedeniyle olayları çözmekte başarılı olamayabilirsiniz. Finansal konulardaki sıkışıklarla uğraşacağınız zamanlar var. Kişisel yeteneklerinizi kullanmanız sizi çözüme götürebilir.

14 Şubat 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanların yönlendirmesine izin vermiyorsunuz. Bu iradenizi ortaya koyabilmek iyi bir özellik olsa da tek başına zararlı olabilir.

14 Şubat 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aileniz ve günlük rutinleriniz hayatınızın büyük bir çoğunluğunu kaplıyor. Özellikle aileniz ile ilgili öngörülemeyen olaylar ve birtakım karışıklıklar bütün enerjinizi evinize ve ailenize akıtmanıza sebep oluyor. Kafanız fazlası ile karışabilir. Düşüncelerinizi düzene koymaya çalışırken tüm günün nasıl geçtiğini fark edemeyebilirsiniz.

14 Şubat 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrede sağlık sorunları yaşanabilir. Sabah saatlerinde ilişkiler öğleden sonra ise kriz yönetimi ile uğraşabilirsiniz. Gün boyu sağduyu önemli.

14 Şubat 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ikinci yarısında dedektiflik yapmaya çok hazırsınız. Her türlü gizli bilgi kendiliğinden önünüze gelir. Zira ikili ilişkilerinize yönetici gezegeniniz Mars yerleşiyor. Uzun zamandan beri kafanızı kurcalayan bir konuyu açıklığa kavuşturursunuz. Bu güçlü enerjiyi negatif olarak kullanıp sakın paranoyalara taviz vermeyin. Aşırı kıskançlıklardan ve kıskanç insanlardan kaçının.

14 Şubat 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ailenize karşı beslediğiniz derin duygular, bugün su yüzüne çıkıp sizi oldukça duygusal hale getirebilirler. Ailenize koşmanız, vaktinizi onlara ayırmanız ve sorunlarına çözüm getirmek için çabalamanız, günün ana temaları olabilir.

14 Şubat 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 46' 05" R
Ay
Balık
13° 38' 00"
Merkür
Koç
18° 36' 42"
Venüs
Boğa
05° 14' 37"
Mars
Koç
02° 22' 43"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 46"
Satürn
Balık
16° 52' 22"
Uranüs
Boğa
22° 32' 41"
Neptün
Balık
29° 00' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 06"
Lilith
Başak
23° 43' 11"
True Node
Koç
15° 22' 40"
Son Güncelleme : 03/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>