Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizinle ilgili aldığı referanslar konusunda yeterli bilgi sahibi değilsiniz. Sonsuz güven duyguları içinde değilmiş gibi tavır takınması, sizden kaynaklı olmayan nedenlere de bağlı olabilir.

Enerjinizi ve yeteneklerinizi çok daha iyi değerlendirebileceğiniz başka yerlerin olduğunu bilmeniz sizi rahat davranışlar içine sokuyor. İş yerinizin size ihtiyacı var. Ama bu tam birgüvenliği anlamı taşımıyor.

Yakınlarınıza yeterli kazancınıza karşılık, yaşadığınız geçim zorluğunu anlatmakta güçlük çekiyorsunuz. Özel masraflarınızı kısıtlayamamanız, elinize geçeni anlamsız hale getiriyor.

Sevgiliniz güven istiyor. Ona bu güveni verebilmeniz beraberliğinizi daha da anlamlı hale getirecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zor bir haftayı problemsiz bitirmeyi başardınız. Önümüzdeki günler sürprizlere açık görünüyor. İş yaşamınızdaki yoğunluk sizi yeterince yorduğu için özel yaşamınızda huzur ve anlayış istiyorsunuz. Bu isteğiniz şimdilik hem aileniz, hem sevgiliniz tarafından karşılanıyor. Ama onların da sizden son günlerde göremediğiniz bazı beklentileri var.

15 Şubat 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Pazar günümüz boyunca Ay-Oğlak burcunda ilerleyecek. Saat 00:24 itibariyle etkili olacak bu geçiş, çevremizle olan ilişkimiz ciddi tarzda olacaktır.  Düşüncelerimizi, ancak bizi anlayabilecek kişilerle paylaşmak isteyeceğiz. Kendimizi güvende hissetmek isteyeceğiz. İç huzurumuz ve duygusal anlamdaki rahatlığımız, günün gelişmelere göre değişecektir. Çelişkili davranmayacağız. Fakat dış etkenler üzerimizde baskı kurarsa veya bir takım insanlar arzu etmediğimiz şekilde davranırsa keyfimiz kaçabilir. Saat 12:05 Ay-Neptün olumlu görünümü,  aşk hayatınızla ilgili konularda güzel gelişmelerin işaretidir. Saat 23:48 Ay-Uranüs zorlu görünümü, sizi denetim altına alan kişi ve durumlardan bir hayli sıkıldığınızın işaretçisi. Huzur içinde, bol bol dinleneceğiniz bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

15 Şubat 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizle duygusal işbirliği içinde olduğunuz zaman kendinizi çok mutlu hissediyorsunuz. Bugün çevresel sorumluluğunuzun farkındasınız. Yaptığınız bir takım işlerde, kişisel girişimciliğiniz size aktivite kazandırırken, olayları kısa sürede sonuçlandırmanın keyfini de yaşayacaksınız. Ay'ın konumu başarınızı destekliyor.

15 Şubat 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi durumunuzu, duygusal hayatınızı veya ekonomik konuları ilgilendiren başlıklarda yepyeni bir sayfa açılıyor ya da yepyeni başlıklar gündemde. Daha önce başaramamanız, yine başaramayacağınız anlamına gelmez. Tüm burçlar için gün geneli: Malum Sevgililer günü bugün. Sabahın ilk saatlerinde atılmayan mesajlar veya hediye sorunsalı problem yaratabilir. Dolayısıyla, sevgililere önerilerde bulunmam gerekirse, bir araya gelmek veya akşam programı yapmak için sabah saatlerini değil de(zira asabiyet var!), öğle sonrası saatleri tercih etmeleri ve Ay Mars karesinin ufak tefek aksiliklere, tartışmalara, sakarlıklara ya da kazalara neden olabilecek etkisinin sona ereceği 18.45 sonrası saatlerde bir araya gelmeleri olacaktır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

14 Şubat 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Koşullarınızın hızla değiştiği bir dönemden geçmektesiniz. Bu yeni dönemde tam olarak istediğiniz gibi hareket edememek söz konusu olabilir. Sanki bir hazırlık ve bekleme dönemindesiniz. Bazı elde olmayan nedenler özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili olarak meşgul edici de olabilir. Neyse ki Merkür burcunuzda ilerlerken sezgilerinizden yararlanabileceğiniz bir dönemdesiniz. Bu dönemde eğitim, hareket ve iletişim hayatınıza daha fazla girebilir. Bu arada sosyal konular, arkadaşlarla ciddi çalışmalar da mümkün.

15 Şubat 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Felaket... İçinizi kemiren bir takım kuşkularınız olabilir. İçinize atacağınıza karşınızdaki kişi ile iletişim kurmanız çok daha hayırlı olur. Sorunlara bu kadar üzülmeyin.

15 Şubat 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gökyüzünde bugün etkili olan Mars Satürn karesi, finansal konular, alım satım işleriniz ve özel yaşamınızda problemler ve engellenmelere sebep olabilir. Spor sakatlıklarına dikkat etmeniz gereken gün içinde yaşamınızda yeni kararlar almak için acele etmeyin.

15 Şubat 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal konular üzerinde kafa yorarabilirsiniz. Maddi durumunuz, yapmak istediğiniz bir atılımı imkansız kılıyor olabilir. Bu atılımın gerçekleştirilememesinin çevrenizdekileri mutsuz edebileceğini ama kazançların da yakında olduğunu bilin.

15 Şubat 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 17' 47" R
Ay
Terazi
04° 00' 24"
Merkür
Boğa
03° 59' 44"
Venüs
Boğa
23° 44' 59"
Mars
Koç
13° 53' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 18' 15"
Satürn
Balık
18° 00' 11"
Uranüs
Boğa
23° 24' 58"
Neptün
Balık
29° 24' 09"
Plüton
Kova
02° 02' 40"
Chiron
Koç
21° 38' 47"
Lilith
Başak
25° 23' 13"
True Node
Koç
14° 56' 14"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>