Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizi çok heyecanlı bir yolculuk bekliyor, bulutların üzerinde uçacaksınız. İlgi duyuyor, bunu sezdirmemeye çalışıyorsunuz. Onun sempatik davranışları sizi günden güne aşka doğru götürüyor.

Çok güvendiğiniz bir meslektaşınızdan alacağınız bazı haberler henüz gizli tuttuğunuz projenizle ilgili sizi umutlandıracak. Son güne bırakma huyunuz sizi sık, sık sıkıntıya sokuyor.

Önümüzdeki günlerde yapacağınız bir ödeme bir hafta daha uykularınızı kaçıracak. Günübirlik yaşıyorsunuz. kazancınızla harcamalarınız denk gidiyor.

Arada sırada içinizden gelerek yapacağınız hoşluklarla aileniz tarafından ne kadar sevildiğinizi daha iyi anlayacaksınız. Bunu çoktandır ihmal ettiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlardaki kararsızlığınız çok ileri boyutlara vardı. Çok inanarak kararlar veriyor, ardından acaba doğru mu yaptım diye düşünüyorsunuz. Bugün yaşayacağınız bir olay aceleyle karar vermenin zararlarını size gösterecek. Bu gün yine Cuma heyecanını yaşıyorsunuz. Tatilden önceki son gün her hafta içinizi şenlendiriyor.

16 Ağustos 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler yeni gün Boğa burcunda ilerleyen,  sakin ve kararlı şekilde düşünmemizi sağlayan Ay etkisi altında başlıyor. İster istemez karşımızdaki özel kişinin veya birlikte hareket etmek zorunda olduğumuz insanların bize karşı sağlam, güvenilir davranmalarını bekliyoruz. İçimizdeki şüphelerin yanıt bulmasını, huzur ve içsel değerlerimizin bozguna uğramamasını arzuluyoruz. Ayrıca bu etki altında, inatlaşmaların hiçbir yararı olmayacağının da farkında olmamız gerekiyor. Saat 02:57 Ay-Venüs zorlu görünümü, partnerinizin  inatla bir şeyleri size kabul ettirmesine neden olabilir. Bir çoğu kabul edilir şeyler değildir. Bu tavırlarından hiç hoşlanmazsınız. Saat 07:01 Ay-Jüpiter görünümü, ilişkimizde huzuru, güveni nasıl da arzu ettiğimizi ancak çoğu zaman bunu partnerimizde veya çevremizde bulmakta zorlandığımızı düşündürüyor. Saat 15:10 Ay- Pluto görünümü,  ilişkiniz ve kendinizi sorunların düzeltilmesi ve düzene sokulabilmesi anlamında etkiliyor. Çünkü Ay-Boğa burcu geçişlerinde huzur ve güvenlik olgusu son derece önemlidir. Eğer problem varsa ortaklaşa çözümlenmelidir. Bugünkü görünümler kendinizi iyi hissetmenizde yardımcıdır. Saat 16:28 Ay-Mars karşıt görünümü aslında gayet olumlu. Çünkü her iki gezegen de öz burcunda ilerliyor. Ancak dikkatli olmamızı gerektiren noktaları var. Mars, ilişkide ve her konuda baskın olmayı istediğinizi gösteriyor. Ay-Boğa burcunda. Partner bir hayli rahatına düşkün.Partnerinizle aranızdaki inatlaşmaların veya problemlerin nedeni, her iki tarafın da kendini haklı görmesi yüzünden olabilir. İlişkisi olmayanlar için bu enerji, hem kadın hem erkek Akreplerin fiziksel anlamda çekiciliklerini yükseltiyor. Gönlümüzce keyifli bir cumartesi günü geçirmemiz dileğimle,

16 Ağustos 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken, ilişkinize duygusal anlamda çok şey yüklüyorsunuz. Partnerinizin sizden beklentileri karşısında bazı çıkmazlara girebilirsiniz. İş konusunda mantıklı davranarak beklentilerinizin karşılığını almak istiyorsunuz. Bugün karamsar düşünerek olayların yönünü saptırmamalısınız.

16 Ağustos 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş yaşamınızda ve aşk hayatınızda sizi mutlu edecek bazı teklif ve önerilere açık bir haftalık süreçtesiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Her tatil kısa sürer ya, benimki de alışkanlığı bozmadı. Yokluğumda yazıların hoşunuza gittiğini umuyor, hepinizi öpüyor ve sözü uzatmadan asli görevime dönüyorum. Sevgili dostlar, bugünden itibaren önümüzdeki haftanın ortalarına kadar aslında durumun gerektirmediği veya bazı uzman kişilerin normal şartlar altında önermeyeceği adımlar atma eğilimimiz artabilir. Dolayısıyla, aslında gerektirmediği halde internet alışverişlerinde hiç tanımadığımız insanlara, sadece güvenilir bir ses tonları olduğu için kaparo yollamamız doğru olmayabilir. Hatırlatmakta fayda var.

16 Ağustos 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

16 Ağustos 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zihninizde eskilerle yenileri teraziye yatıracak gibisiniz. Kıyaslama yapmak ihtiyacı isteyebilirsiniz. Bu durumda bunu yakınlarınıza hissettirmeden yapın.

16 Ağustos 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

16 Ağustos 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 27' 00" R
Ay
Aslan
03° 46' 22" R
Merkür
Koç
27° 38' 23"
Venüs
Boğa
17° 33' 53"
Mars
Koç
10° 03' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 07' 04"
Satürn
Balık
17° 39' 25"
Uranüs
Boğa
23° 07' 27"
Neptün
Balık
29° 16' 54"
Plüton
Kova
02° 04' 33"
Chiron
Koç
21° 23' 26"
Lilith
Başak
24° 49' 47"
True Node
Koç
14° 54' 42"
Son Güncelleme : 13/05/2024 20:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>