Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onunla bir şeyler yaşama isteğinizi zor dizginliyorsunuz. Ama sizi bu ilişkiye başlayacağınıza dair bir belirti görünmüyor. Cesaretsizsiniz. Bu kadarlık bir heyecanla yetinmek zorunda kalacaksınız.

İş hayatınızda çok sabırlı biri olmanıza rağmen, bıktırıcı bir işte bu kadar istikrar göstereceğinizi kimse tahmin etmiyordu. Bunu bildiğiniz için büyük bir efor gösterip işi vaktinden önce bitirmeye çalışıyorsunuz. Yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler olabilir.

Biraz sıkıntılarınız var, kazancınız bir birikim sağlamanıza yetmiyor. Günübirlik yaşıyorsunuz. Bir satış işinizden haberdar edileceksiniz. Sizi çok ilgilendiriyor. Ama iz sürüp işi takip etmeniz gerekecek.

Önümüzdeki günlerde bir yakınınıza kefil olmanız istenecek. Yakınınız kötü niyetli olmasa bile bu işte sizi biraz üzecek gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün keyfiniz pek yerinde değil, hafta onunuzu tam istediğiniz gibi değerlendiremediniz. Daha başka hazırlıklarınız, daha başka beklentileriniz vardı. Pek haz almadığınız biriyle, isteğiniz dışında bir arada olmak zorunda kaldınız. Bugünlerde aile ilişkilerine alışılmadık biçimde zaman ayırmanız hayra yorulmak isteniyor. Ailenize sevinç ve şaşkınlığı bir arada yaşatıyorsunuz.

16 Eylül 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, 16 Eylül saat 21:56 Balık burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması, aşkı yüreğimizin derinliklerinde sanki bir masal yaşanıyormuş veya bir rüyadaymışız gibi hissettiren ne varsa bunların gerçek olup olmadığını anladığımız zamandır. Belki önceden belki de şimdi aşka bakış açımızı değiştiren kişiyle karşılaşabiliriz. Ancak bu ne derece doğrudur iyi anlamak lazım. İlerisi adına umut verici mi yoksa sadece bir hayal mi? işte bunları anlamanın yolu, kendinizin, ideallerinizin, yolunuzun farkında olmaktan geçiyor. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Özlemlerimizin, hayal ettiklerimizin gerçekliğine bir bakmamız lazım. Bu Tutulma sizin, hayatın akışıyla birlikte yol alarak ancak kaybolmayarak, finansal, sosyal, kişisel ilişkilerinizi, projelerinizi düzenlemeniz için aydınlatıcıdır. Gerçekten arzu ettiğiniz aşkı da hediye edebilir. Ancak yukarıda da belirttiğim gibi ayaklarımızın da yere sağlam basması gerekiyor. Siz bu Tutulmada, kendinizi yeniden keşfetmektesiniz. Geçmiş tecrübenizi unutmadan, geleceğiniz adına tespitlerde bulunmaktasınız. Sanatsal, fikirsel, sosyal, kişisel, çocuklar, becerikli olduğunuz alanlarda tercihlerinizi gözden geçirin. Tevazu sahibi olarak başkalarına tabii ki destek olun. Ancak iyi niyetinizin kullanılmasına gerek dostluklarda gerek özel hayatınızda izin vermeyin. Finansal konularda da etkin olan bu Tutulma, yeteneklerinizi kazanca dönüştürme yolunda doğru tercihlerde bulunmanızı işaret etmektedir. Her türlü zorluğun üstesinden gelerek arzu ettiğiniz güzelliklere kavuşmanız dileğimle,

16 Eylül 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınızla duygusal bağlarınızın güçlü olduğu bir gün. Girdiğiniz topluluklarda istediğiniz her türlü destek istemeseniz de oluşacaktır. Çünkü içsel disiplininiz çok fazla ve insanlar size güveniyorlar. Bugün yakın ilişkilerinizden anlayış ve duygusallık bekliyorsunuz. İlginçliğinizin sırrı, farklı boyutlarda olmanızdan ileri geliyor.

16 Eylül 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sır saklamayı bilmenizin ve iyi bir dinleyici olmanızın olumlu geri dönüşleri olabilir. İlerleme sağlamak için yapılması gerekenleri daha iyi kavramanız gerekiyor olabilir. Herkesin planlarınızdan hoşlanmama ihtimali yüksek. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aldatıcı etkilere, yanıltıcı kişilere dikkat edelim. Pazarlıklar veya anlaşmalar sırasında en ufak detayı kaçırmamalı, hatalara veya yanlış değerlendirmelere izin vermemeliyiz. Duygusal açıdan sert tepkiler verebilir veya fazla cesur olabiliriz. Altından kalkamayacağımız görev ve sorumluluklar almayalım, tutamayacağımız sözler vermeyelim veya boyumuzdan büyük işlere kalkışmayalım derim Niobe'ce. Yarın meydana gelecek Ay tutulması etkilerini bugünden hissettirebilir. Konuyla ilgili Pazartesi günü detaylı bir yazı yazdığım için tekrarlamıyorum, ama okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı kullanacağınız konularda başarı sağlayabilirsiniz. Tutulma gerçekleşirken, arkadaşlarınızla zaman geçirmek size iyi gelecek. Çocuklarınızla ilgili konularda yeni kararlar gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz konularda farkındalığınız yüksek. Sonuç odaklı çalışmaya özen gösterin. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz.

16 Eylül 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şeye bir bahane bulup sert rüzgarlar estirebilirsiniz. İlgilenmeniz gereken daha ciddi konular varken gereksiz yere kırıcı olmamalısınız.

16 Eylül 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde ve görüşmelerinizdeki iletişiminizde, duygularınızı daha fazla ön planda tutarak, soğuk ve mesafeli davranışlar yerine, sevginizi göstermeniz ve sıcakkanlı davranmanızın faydalı olacağı bugün, yakın çevre ilişkileri ve trafikte gerginliklerle karşılaşabilirsiniz.

16 Eylül 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili sürpriz ve hızlı gelişmeler gündeme gelebilir. Beklenmedik başlangıçlar veya bitişler söz konusu olabilir. Ay tutulması yaratıcılık gerektiren alanlarınızı tetikleyecek.

16 Eylül 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışmalarınızı sürdürürken meydana gelebilecek terslikler sabırsızlığınızdan kaynaklanabilir. Tabii bu arada yanlış anlama ihtimaliniz de var. Moraliniz ve kendinize olan güveniniz son derece yüksek olacak.

16 Eylül 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

16 Eylül 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 54' 14" R
Ay
Aslan
22° 13' 49" R
Merkür
Koç
29° 25' 52"
Venüs
Boğa
19° 25' 08"
Mars
Koç
11° 12' 08"
Jüpiter
Boğa
27° 28' 24"
Satürn
Balık
17° 45' 52"
Uranüs
Boğa
23° 12' 43"
Neptün
Balık
29° 19' 09"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
21° 28' 06"
Lilith
Başak
24° 59' 48"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>