Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz kişiyle beraber olabilmek için çok mücadele verdiniz. Artık baskıcı tavırlardan vazgeçip mantıklı davranarak birlikteliğinizin devamını sağlamalısınız. Bugün sevgilinizden sevindirici bir haber alacaksınız.

Düşüncelerinizi denetim altına alabilirseniz, dikkat gerektiren işlerde daha başarılı olabilirsiniz. Aklınıza koyduğunuz işleri gerçekleştirmek için uygun bir dönemdesiniz.

Kendinize güveninizin yükseldiği bir dönemdesiniz. Yeni kazançlar elde edebileceğiniz gibi elinizdeki parasal kaynaklarla yapmak istediğiniz şeylerin bir kısmını yapabileceksiniz.

Eklem yerlerinizdeki ağrılarınız artık dayanılmaz oldu ama siz hala doktora gitmemekte ısrarlısınız. En kısa zamanda doktora görünmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı gelişmeler düşüncelerinizi harekete geçirecek. Yeni planlar yapacak, ilginç fikirler geliştireceksiniz. Yakın akrabalarınızı arayacak onları bazı konularda ikna etmeye çalışacaksınız. Onların sorunları sizi sıksa da elinizden geldiğince yardımcı olmaya çalışacaksınız. Arkadaşlarınızdan biriyle aranızdaki sorunları halletmek üzeresiniz.

16 Ocak 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 01:52-10:01 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde geçmiş gözlerinizin önünden bir film gibi şeridi gibi geçer. Bazen garip bir yalnızlık duygusu üzerinizde hakim olabilir. Hayat sanki bir tiyatro sahnesine benzemektedir. Oyuncular bellidir ancak senaryonun sonunu kestirmek oldukça güçtür. Acı bir gülümseme kimi zaman dudaklarınızda belirir. Artık ne olursa olsun, hiçbir konuda özellikle ilişki mevzularında karşınızdaki kişiyi iyice tanımadan iyi niyetli düşünmeyeceğinize dair kendinize söz verebilirsiniz. Saat 10:01 itibariyle gün boyu etkili olacak Ay-Yay burcu geçişi, parasal anlamda güce susamışlığın işaretidir. Düşündüğünüz bir yenilik veya istediğiniz bir şeye sahip olmak sizin için son derece önemlidir. Bazen düşünmeden para harcayabilirsiniz. Saat 14:11 Ay-Satürn kavuşumu maddi kazancımız konusunda ciddi düşünmenin göstergesidir. Alacağımızla vereceğimiz arasında bir dengesizlik varsa, kendimizi bu saatlerde pek rahat hissetmeyiz. Yaptığımız işin getirisine bakarız. Bu kadar yorulduğuma değmeli diye düşünürüz. Paramızın hesabını bilerek hareket ederiz. Saat 15:50 Ay-Mars ve saat 20:26 Ay-Neptün zorlayıcı görünümleri kazancımız, aşk hayatımız, hedeflerimiz konusunda hayallerimizin çok güçlü olduğunu gösteriyor. Bizi harekete geçiren bir çok arzumuz var. Fakat bizi sıkıntıya sokan, bunlara ulaşmaya çalışırken kısıtlanıyor olmak. İşte bu bizi rahatsız ediyor. Günün gelişmeleri yüzünüzü gülümsetici, gönlünüzü ferahlatıcı olsun. Sevgiler her dem sizlerle beraber olsun. Canı gönülden sevgilerimle,  

16 Ocak 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, Jüpiter geri hareketini yapıyor. Uzun süredir görüşmediğiniz arkadaşlarınızı aramak isteyeceksiniz. Bazılarını gerçekten çok özlediniz ve onların da size ulaşmak istediklerinden emin olabilirsiniz. Uzun süredir gerçek paylaşımlara ihtiyacınız var. Bugün kış yorgunluğuna dikkat edin.

16 Ocak 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızı, sevgi temalı ilişkilerinizi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda zaman zaman ufak tefek zorluklara veya sorunlara açık iki haftalık süreçtesiniz. İkili ilişkilerinize hassas yaklaşmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Güçlü konumdaki kişilerle ilişkilerimizde zorlanmalara veya düşmanca tavırlara açık ya da otorite konumundaki kişileri zorlayabilecek, rekabet içeren ilişkilerin gündeme gelebileceği, riskli aktivitelerden kaçınılması gereken ya da bazı alanlarda kısıtlanmış veya engellenmiş hissedebileceğimiz iki günlük süreçteyiz(yarın daha fazla etkili aslında). Sabah saatlerinde birbirimizi anlamakta ve sevmekte zorlanabiliriz. Aşırılıklardan ve her alanda abartılı tavırlardan(çok konuşmak, çok yemek veya içmek, fazla iddialı olmak, aşırı şovenizm v.b) kaçınmamız gerekiyor. Akşam saatlerinde daha dengeli diyaloglar kurmak ve anlaşabilmek mümkün olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Ocak 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

16 Ocak 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HAYATINIZDAKİ bir çok insan hakkında fikirleriniz değişebilir. Önyargılı olmak yerine yaşadıklarınızı iyi tartmanız gerekiyor. Adil davranmalısınız.

16 Ocak 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal durumunuzla ilgili konularda yeni girişimler yapmak için uygun zamanda değilken, yakın ilişkilerinizde beklentinizi yüksek tutmadan, yaşamın size sunduğu değerlere odaklanmak ve sevdiğiniz kişilerle ilginizi daha çok paylaşmak faydalı olacaktır.

16 Ocak 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bireysel çalışmalar yerine ekip çalışmalarını tercih etmeniz, başarıya ulaşmanızı kolaylaştıracaktır. Kalabalık bir sosyal ortam içinde bulunabileceğiniz gibi sorumluluklarınız yüzünden işinize çok fazla zaman ayırmak zorunda kalabilirsiniz.

16 Ocak 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 42' 29" R
Ay
Başak
26° 46' 53"
Merkür
Boğa
03° 09' 59"
Venüs
Boğa
22° 59' 53"
Mars
Koç
13° 25' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 09' 36"
Satürn
Balık
17° 57' 46"
Uranüs
Boğa
23° 22' 51"
Neptün
Balık
29° 23' 19"
Plüton
Kova
02° 02' 56"
Chiron
Koç
21° 36' 57"
Lilith
Başak
25° 19' 09"
True Node
Koç
14° 55' 26"
Son Güncelleme : 18/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>