Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz kişiyle beraber olabilmek için çok mücadele verdiniz. Artık baskıcı tavırlardan vazgeçip mantıklı davranarak birlikteliğinizin devamını sağlamalısınız. Bugün sevgilinizden sevindirici bir haber alacaksınız.

Düşüncelerinizi denetim altına alabilirseniz, dikkat gerektiren işlerde daha başarılı olabilirsiniz. Aklınıza koyduğunuz işleri gerçekleştirmek için uygun bir dönemdesiniz.

Kendinize güveninizin yükseldiği bir dönemdesiniz. Yeni kazançlar elde edebileceğiniz gibi elinizdeki parasal kaynaklarla yapmak istediğiniz şeylerin bir kısmını yapabileceksiniz.

Eklem yerlerinizdeki ağrılarınız artık dayanılmaz oldu ama siz hala doktora gitmemekte ısrarlısınız. En kısa zamanda doktora görünmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşama doğru telefonlaşacağınız biriyle buluşmanız olacak. Sizinle paylaşmak istediği bazı sorunları var gibi. Aranızda derin bir sohbet geçebilir. Güne çok iyi başlamanız, olumlu saatlerin habercisi olabilir. Bugün yapmak istediğiniz pek çok şeyi gerçekleştirebilmeniz için gerekli zemini bulabilirsiniz. Olumlu belirtiler, aceleci davranışları getirmemeli.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 01:08 Neptün ile karşı karşıya geliyor. Aşk hayatınız çocuklarınızla alakalı konuların bilinçli bir şekilde ele alınması, titizlikle takip edilmesi anlamında yararlıdır. Ancak paramızın hesabını da iyi yapalım. Açılmayalım. Saat 06:58 Ay-Venüs karşıtlığında, aşk hayatınızla ilgili mevzularda kendinizi kurban durumuna düşmüş hatta karmaşa içinde yöneliminizi kaybetmiş gibi hissedebilirsiniz. Bağımlılığınız yüksektir. Ancak bu bağımlılık ne derece doğrudur veya bu aşkta kendinizi ne kadar mutlu hissetmektesinizdir bunların gözden geçirilmesi şarttır. Saat 14:39 Ay-Pluto görünümü sizi destekleyicidir. Çevrenizdeki insanlar üzerinde sözel anlamda etkili olabilirsiniz. Saat 22:02 Ay-Mars görünüm etkisinde, sosyal yaşantımızdan aşk hayatımıza kadar plan ve projelerimizi gözden geçiririz. Yolumuzun üzerindeki engeller bizi endişelendirir. Oysaki her yeni gün yeni bir umuttur. Akşam saatlerini dinlenerek geçirmekte yarar var. Bu sizi huzursuzluktan uzak tutabilir. Umut verici yeni gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,

16 Ocak 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ufak tefek olayları büyütme eğilimindesin. Çevrendekileri eleştirdiğin için aranızda gerginlik yaşanabilir.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Uzak çevreniz, akrabalarınız ve sosyal çevrenizle ilgili gizli kalmış bazı haberleri sosyal medyadan duyabilirsiniz. Size ani ve sürpriz gelen bu haberlerin, sizi bazı şüphelere doğru itmesine izin vermeyin aşk hayatınızda. Maddesel problemleri takıntı haline getirmeyin. Çözüm çok yakında olabilir.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Sosyal konulara daha fazla ilgi gösterebilirsiniz. İşlerinizde öngörmekte zorlandığınız konular olabilir. Yeniden harekete geçmek için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz. Planlarınızda aksamalar yaşanabilir. Akşam saatlerinde bazı olaylarda sıkıntılar olabilir. Sabırlı olmalısınız.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi zorluklarınız için çözüm üretmeye çalışırken bir dostunuz yardımınıza yetişecek. Güne kötü başlasanız da tatlı bitireceksiniz. Sevdiğinizden mutlu haber var.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

16 Ocak 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortak parasal işlerinizde kolay demoralize olabilirsiniz. Yakın çevrenizde iletişim halinde olacağınız insanlarla bazı sorunlar oluşabilir. Otorite figürleriyle anlaşmazlıklara dikkat edin.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaş ortamlarınız ve toplumsal amaçlı organizasyonlara yöneleceğiniz bir pazartesi gününde ilerliyorsunuz. Dostluk ilişkilerinizde deneyimlediğiniz alışveriş dengelerinin niteliğini sorgulayabilirsiniz. Size fayda sağlayabilecek ve iyi hissettirebilecek kişilere yönelmek için bazı kararlar alabilirsiniz. Mesleki kazanımlarınızı arttırabilme hesabı yapabilirsiniz. Ay'ın Başak burcu geçişinde detaylı ve titiz bir hesap yapmak, adilane bir tutumla maddi ve manevi paylaşımları düzenlemek için uygun enerjilere sahip olabilirsiniz.

16 Ocak 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bireysel çalışmalar yerine ekip çalışmalarını tercih etmeniz, başarıya ulaşmanızı kolaylaştıracaktır. Kalabalık bir sosyal ortam içinde bulunabileceğiniz gibi sorumluluklarınız yüzünden işinize çok fazla zaman ayırmak zorunda kalabilirsiniz.

16 Ocak 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 50' 56" R
Ay
Balık
14° 50' 17"
Merkür
Koç
18° 39' 48"
Venüs
Boğa
05° 20' 47"
Mars
Koç
02° 26' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 56"
Satürn
Balık
16° 52' 47"
Uranüs
Boğa
22° 32' 58"
Neptün
Balık
29° 00' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 22"
Lilith
Başak
23° 43' 45"
True Node
Koç
15° 22' 47"
Son Güncelleme : 03/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>