Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2013, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmiş deneyimleriniz çok yeterli. Yanlış yerlerden bilgilenmeniz gerekmiyor. Yanlış taktikler alabilirsiniz. Zor sevgiliyi oynamak sizi iyi yerlere götürmeyebilir.

Gözden kaçırdığınız bir şeyler olmalı. İşin haznesi sizin mesleki birikimlerinize biraz bol geliyor olabilir. Her işi kotarmaya çalışmanız gerekmiyor, ufkunuz yeterince açık.

Zaaflı harcamaların sonradan gelen üzüntüsü paranızı geri getirmiyor. Son harcamalarınız işi iyice zora sokmuş gibi. Bunların gereksizliği konusunda aldığınız uyarıları, bundan sonrası için rehber edinebilirsiniz.

Sizden çok acil çözüm bekleyen bir problem var. Sonucu birkaç kişiyi birden ilgilendiriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir konuda geliştirdiğiniz ürkeklik, o konuya uzak durmanıza neden oluyor. Bu tavrınız, bu gelişmenin zamanla tamamen sizinle ilgili bir hale dönüşmesine yol açabilir. Bunu yersiz korkularınızla şimdiden göremiyorsunuz. Sizi çok önemsiyormuş gibi davranan kişilere karşı hemen sempati beslemeye başlıyorsunuz. Kendinizi bu tür düş kırıklıklarından kurtarmalısınız.

18 Mart 2013, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 17 Mart 22:03-14 Nisan 05:37 tarihleri arasında Balık burcunda düz seyre geçecek Merkür, geri hareket döneminde gözden geçirilenlerin, karşılaştığınız durumları yeniden ele almanızı sağlayacak. Hayallerin güçlendiği, ancak gerçekçi düşünmenin zorlaştığı, sanki güzel bir film izler gibi yaşamı ele almak istediğimiz süreçtir. Aşk, zihnimizi arındıran, bize farklı bir dünyanın kapılarını açan bir rehbere benzer. Kişi bu süreçte aşkın büyülü sahillerinde dolaşan bir kişidir. Kimin ne düşündüğü, gerçeklerin ne olduğu değil, bizim ne hissettiğimizdir önemli olan. Romantik yakınlaşmalar, yazışmalar, konuşmalar bizi fazlasıyla etkiler.

18 Mart 2013, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, hızlı ve aktif bir zihinsel performansa sahip olmanıza rağmen, karar verme konusunda zorlanabilirsiniz. Sezgilerinizin güçlü olması ve çevrenizdeki olaylara çabuk adapte olmanız nedeniyle motivasyonunuz artacak. Maddi konularla ilgili beklentilerinizin gerçekleşmesini istiyorsanız, kişisel çabalarınızı çevresel faktörlerle akıllıca birleştirmelisiniz..

18 Mart 2013, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal açıdan önemli şanslara kavuşmaktasınız. Son dönemde yaptığınız yatırımlar ve gördüğünüz destekler sayesinde moral kazanmaktasınız. Bir yandan da eldekilerin korunması, ödemelerinizi yeniden gözden geçirmek öncelik kazanıyor. İş hayatınızı yeniden ele aldığınız bu dönem yeni ortaklıklar, finansal anlaşmalar hızlı biçimde ilerleyecektir.

18 Mart 2013, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Silah... İlgi duyduğunuz alanlara eğilirken kendi sosyal yaşamınızı aksatabilirsiniz. Aile çevreninden sürekli uyarılar geliyor.

18 Mart 2013, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zaten güçlü olan dürtüleriniz, kontrolünüzü ellerine almak için hareketlenebilirler. Bu durum, iç dünyanızda bir çeşit karışıklık ve huzursuzluk yaratabilir. Bunu, çevrenize yansıtmaktan kaçının ve kendi içinizde bitirmeye bakın.

18 Mart 2013, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 51' 56" R
Ay
Aslan
09° 06' 38" R
Merkür
Koç
28° 08' 29"
Venüs
Boğa
18° 05' 40"
Mars
Koç
10° 22' 51"
Jüpiter
Boğa
27° 13' 09"
Satürn
Balık
17° 41' 17"
Uranüs
Boğa
23° 08' 58"
Neptün
Balık
29° 17' 33"
Plüton
Kova
02° 04' 25"
Chiron
Koç
21° 24' 46"
Lilith
Başak
24° 52' 39"
True Node
Koç
14° 53' 41"
Son Güncelleme : 14/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>