Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gün, paylaşımlar için yenilikler getirebilir. Duygusal tepkilerinize daha çok önem vermeli ve gerçekte yakın ilişkilerde aradıklarınızı kendinize de sormalısınız.

Önemli konularda girişim yapmak için yeterince hevesli olmayabilir bunun için ileriki zamanları beklemek isteyebilirsiniz. Organize çalışmalarınızda arkadaşlarınızdan alabileceğiniz güzel destek dikkat çekiyor.

Parasal konularda beklenmedik gelişmeler can sıkıcı olabilir. Daha pratik ve gerçekçi olmaya bakmalısınız. Yeni girişimlerinizde kayda değer sonuçlar olabilir.

Bugün yapacağınız alışverişlerde özellikle sabah saatlerinde daha akılcı davranmaya bakmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorunlarınızı, göründüklerinden daha ciddiye aldığınız ölçülerde azaltacaksınız. Önümüzdeki günlerde alacağınız bazı haberler, sorunlarınızda biraz ferahlamalar yapacak. Dostlar arasında bir sağlık koşuşturması söz konusu olabilir. Size duyduğu sevgiye karşılık göremediği düşüncesinde olan bir yakınınız, sizi bugün duygulandıracak ve onu aramak için fırsat yaratacaksınız.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 01:34 Ay-Satürn görünümü, maddi durumu ve planlarımızı gözden geçirme yönünde önemlidir. Bu saatte isteyen bilgilenmeye zaman ayırabilir, dileyen kendini gözden geçirmeye. Amacımız gelişmek ve büyümek olmalıdır. Saat 07:37  Ay-Pluto görünümü, güçlenmek adına verilen mücadelenin göstergesidir. Ancak bir yandan  mücadele ederken, diğer taraftan elde olmayan durumlarla karşılaşmak bizi yoruyor. Çabalıyoruz ancak çabamızın meyvelerini alabilmek kolay olmuyor. Bir takım tuhaflıklar, sağlık veya diğer etkenlerle boğuşmak zorunda kalıyoruz. Saat 18:22-19 Mayıs saat 09:29 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Bu süreçte, ilişkinizi gözden geçirerek nelerin düzeltilmesi gerektiğini veya ne yaparsanız daha huzurlu bir yaşam sürebilirsiniz bunları saptamanız lazımdır. Ancak belli bir  memnuniyetsizlik, karmaşa ve duygusal kısıtlanmalar sizi rahatsız edebilir. Günümüz hayırlı gelişmeleri işaret eden güzelliklerle dolu geçsin. Kalben sevgilerimle,

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Endişeli bir ruh hali içinde olduğunuzu sizde fark ediyorsunuz. Duygusal yaralanmalara açık bir gün içindesiniz. Olayları fazla derin algıladığınız için, değerinizin anlaşılmaması sizi kırabiliyor. Sezgilerinizin yüksek olması bazılarını rahatsız edecektir. Ani gelen telefonların sizi olumlu motive etmesi, yaşam heyecanlarınızı daha da arttıracak.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı serbest bırakmalı ve hoşlandığınız iş, plan veya projelerin peşinden gitmelisiniz. Keyif aldığınız şeylerden para kazanmanız veya kar elde etmeniz hayatınızı olumlu etkileyebilir. Sizinle aynı şekilde düşünen kişilerle plan yapın. Aşk hayatınız ve sevgi temalı ilişkileriniz ön planda. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabahın erken saatlerinde ve öğle sonrası süreçte stresli durumlar veya ilişkiler gündemde olabilir bazılarımız için. Kontrollü olmaya dikkat edelim. Beklenmedik değişiklikler söz konusu olabilir. İlişkilerimizde vebirliklerimizde anlayışlı olmaya ve tartışmalı ortamlardan uzak durmaya gayret gösterelim. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı konularda netleşmeyen süreçler içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizde tartışmalar meydana gelebilir. Acele verilmiş kararlardan kaçının. Fevri davranmamaya özen gösterin. Sorumlu olduğunuz konularda daha fazla çaba gösterebilirsiniz. Parasal konular gündeme gelebilir. Harcamalarınızı düzenlemelisiniz.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her alanda başarılı olmak için bir çok işe aynı anda kalkışmanızın bir manası yok. Önce en güven duyduğunuz işe kalkışın. Aksi taktirde hepsi yarım kalabilir.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde önemli ve pozitif görüşmeler yapabilir, hemhayatınız hem de özel yaşamınızda istediğiniz haberleri alabilir, sosyal ortamlarda öne çıkan kişi olabilirsiniz. 13.00'dan sonraki zaman diliminde aile ortamı ve evinizde sevdiklerinizle keyifli ve eğlenceli etkinlikler düzenleyebileceğiniz, arkadaşlarınızı evinizde ağırlayabileceğiniz bir zaman dilimi sözkonusu olacak.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı işleriniz ters gitse bile, her şeyin iyi olacağına dair inancınız çok sağlam. Sizi aşağıya çeken geçmiş dönem konularından uzak durun. İş hayatınızda sıkılganlığınız yüksek olacak

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın sabah saatleri yaşanan boşluk etkisinde kendinize dönük, belki de uyku arzusunda olabilirsiniz.Ancak öğleden sonra oldukça sezgisel ve bir o kadar da içsel dürtülerinize göre hareket edebileceğiniz saatlere giriyorsunuz. Sevdiklerinize karşı kıskanç, fazla sahiplenici tavırlar sergilememeye özen göstermelisiniz. Fevri davranışlara dikkat etmelisiniz.Genel olarak ise; Ay bugün saat 08:30‘da Akrep burcuna geçiş yapacak. Sezgilerinizin keskin, çevrenize karşı algınızın yüksek olduğu birkaç gün olacak. Duygusal krizleri veya hayatınızda stres kaynağı olan durumları başarıyla stratejik bir biçimde yönetmek elinizdedir. Ay Akrep burcunda; konular genellikle iç dünyanızı ilgilendiren, cinsellik, sırlar ve gizli saklı tutulan konularla ilgili esrarengiz ve bilinmeyenin araştırıldığı sohbetlere yönelebilirsiniz.Ay Akrep zamanlarında para paylaşımı, mali konular, kredi veya borç konuları öne çıkar. İç dünyanızın derinliklerine inme, bilinçaltı psikolojik konular, korkular ve tabularla uğraşmak mümkündür. Sırları veya saklanan bir şeyi açığa çıkarma, karşınızdakinden kuşku duymak olasıdır. Dolayısıyla güven hissetmek, güvende olmak önemli olur.

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakında kendinizi zirvede bulacağınızdan hiç kuşkunuz olmasın. Şu günlerde sevgilinizden size karşı daha tutkulu davranmasını bekleyeceksiniz. Yalnızsanız artık utangaçlığı bırakın. Biraz cesaret çok işinize yarayacak. Komşularınızla ilişkileriniz giderek daha sıcak bir hal alacak.

18 Mayıs 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 09' 31" R
Ay
Terazi
14° 39' 23"
Merkür
Boğa
05° 14' 19"
Venüs
Boğa
24° 51' 05"
Mars
Koç
14° 33' 52"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 55"
Satürn
Balık
18° 03' 41"
Uranüs
Boğa
23° 28' 05"
Neptün
Balık
29° 25' 23"
Plüton
Kova
02° 02' 16"
Chiron
Koç
21° 41' 27"
Lilith
Başak
25° 29' 11"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 19:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>