Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Zamanını Verimli Kullanıyorsun Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme noktasında daha sabırlı olmalısınız. Aceleci davrandığınız takdirde her şey daha karmaşık olabilir. Karmaşadan uzak durmaya çalışmalısınız.

Mesleki olarak daha sabırlı olmaya çalışın. Adım adım ilerlemeye çalıştığınız takdirde pek sorun yaşanmayacak. Daha dengeli olmanız gereken bir gün.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmanız gerekmekte. Koşullara uygun hareket etmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni sorumluluklar almanız gerekebilir ama bunun öncesinde mevcut işlerinizi düzenlemeli, sıraya koymalı ya da duruma göre paylaşmalısınız. Özel hayatınıza, bireysel isteklerinize de zaman ayırmanız gerekecektir. Tüm yükü tek başınıza göğüslemek konusunda bir kırılma noktası oluşturabilirsiniz.

18 Nisan 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Akrep burcu için ilişkilerinizde daha şeffaf olmanız ve duygularınızı açıkça ifade etmeniz gerekebilir. İçsel çatışmalardan arınmak ve kendinize olan güveninizi artırmak için kendi içsel sesinizi dinlemeniz önemli olabilir. Ayrıca, yaratıcılığınıza odaklanarak kendinizi ifade etme ve duygusal dengeyi sağlama fırsatınız olabilir. Bugün, içsel dönüşüm ve büyüme için uygun bir zaman olabilir. Keyifli ve verimli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

18 Nisan 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatına hareket katmak için enstrüman kursuna kayıt olmak isteyebilirsin. Boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmek istiyorsun. Bugün alışverişe çıkarak yaz mevsimine uygun birkaç parça bir şey almak isteyebilirsin. Bu konuda yakın bir arkadaşından destek almak isteyebilirsin. Annenle uzun telefon görüşmeleri yapacaksın.

18 Nisan 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hissettiklerinizin gerçek olup olmamasından ziyade sadece içinize hapsolması bile başlı başına bir sorundur. Kendinizi anlatmak, içinizi dökmek ve endişelerinizi paylaşmak sandığınız gibi bir kötü enerji yaymak değildir. Fiziksel sağlığınızı da göz önünde bulundurarak deyim yerindeyse sizi yiyip bitiren konulara daha fazla öncelik vermemelisiniz.

18 Nisan 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. İlgilendiğiniz konularla ilgili yeni düşünceler ve planlar içine girişebilirsiniz. Yeni sorumluluklar almak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Annenizle ilgili masraflar gündeme gelebilir. Kendinize zevk aldığınız konularla ilgilenecek zamanlar yaratabilirsiniz. İlerleyen saatlerde parasal konular önem kazanabilir.

18 Nisan 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizi evrenden isteyin, sınırsız yollardan size doğru akacaktır. Önemli olan inanarak istemek. Eleştiriye de açık olmak bu süreçte önem kazanacaktır.

18 Nisan 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün senin için neyin önemli olup olmadığını anlayabilirsin. Kendine biraz zaman ayırmalı ve hayatındaki öncelikleri tekrar gözden geçirmelisin. Birçok gereksiz yükü geride bırakmak ve yarına daha rahat bir adım atmak için bugün daha dikkatli düşüneceksin.

18 Nisan 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Akrep, bugün sorumluluklarınız ve hedefleriniz ön planda. Sezginiz bugün işiniz veya sağlıkla ilgili ilgilerinizi derinleştirmenize yardımcı olabilir. İş veya günlük rutinleri takip etme yoluyla değerli bir iletişim kurma fırsatı doğabilir. Başkalarıyla bağlantı kurma arzusu, sizi duygusal açıdan normalden biraz daha savunmasız bırakıyor ancak aynı zamanda istediğiniz şeyin peşinden gitme konusunda da daha cesursunuz. Rutinlerinize daha fazla uyum, neşe ve keyif katmak artık çok tatmin edici olabilir. Bugün ilerleyen saatlerde inatçı bir insanla veya bir engelle karşılaşabilirsiniz, bu da kendinizi biraz huzursuz hissetmenize neden olabilir. Bir gönül meselesi zorlayıcı olabilir ve yoğun duygular, resmi geçici olarak bulanıklaştırabilir. Erken olabileceği için hemen sonuca varmamaya çalışın ve eğer bu sizi zihinsel bir çıkmaza sokarsa tanıdık şeylere tutunmaktan kaçının. Aşk duyguları bugün çok güçlü ve onları tatmin etmek henüz kolay olmayabilir.

18 Nisan 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlarınızla duygu birliği içinde olmanızdan kaynaklanan yeni bir ortama gireceksiniz. Her zamanki, inceleme huyundan yola çıkarak, bazı detayları gözünüzde büyütebilirsiniz. Çevrenize karşı üstünlük savaşı verebilirsiniz.

18 Nisan 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işler pek de iyi gitmiyor. Günlük işlerinize konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kendinizi motive etmeniz güç olsa da, karamsar olmanıza gerek yok. Elinizden gelenin en iyisini yaparsanız bir miktar başarıya ulaşabilirsiniz, ancak şimdilik fazlasını beklemeyin. Huzurunuzu ve özgüveninizi yeniden elde ettiğinizde, sorunlar da çözümlenmeye başlayacak.

18 Nisan 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Akrep; bugün kariyer,hayatınızda ani kararlar gündeme gelebilir. Evlilik, ortaklık konularında fevri bir tutum sergileyebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

18 Nisan 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Onu çok beğeniyor, uzun süreli, kalıcı bir ilişki istiyorsunuz. Bugün ondan gelen bir telefonla sevinciniz doruklara ulaşacak. İşinizdeki küçük sıkıntılardan şikayetçisiniz. Sizi yeterince tanımayan bazı kişiler, problemlerde özel bir payınız olduğunu düşünüyor ve bu görüşlerini yaygınlaştırıyorlar. Para ilişkileriniz genellikle sizin zararınıza oluyor. Mide problemlerinize köklü bir çözüm üretmenin zamanı geldi artık. Her stres anında tekrar patlak vermesi günlük yaşantınızı ciddi şekilde etkiliyor.

18 Nisan 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 35' 11" R
Ay
Terazi
19° 58' 45" R
Merkür
Boğa
05° 52' 02"
Venüs
Boğa
25° 23' 52"
Mars
Koç
14° 54' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 37' 12"
Satürn
Balık
18° 05' 23"
Uranüs
Boğa
23° 29' 38"
Neptün
Balık
29° 25' 58"
Plüton
Kova
02° 02' 03"
Chiron
Koç
21° 42' 46"
Lilith
Başak
25° 32' 08"
True Node
Koç
14° 56' 38"
Son Güncelleme : 20/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>