Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki sorularınıza yanıt alamamanızdan şikayetçisiniz ve bunu sevgilinize bağlıyorsunuz. Oysa onun hiçbir suçu yok. Sesinizi daha iyi duyurmalısınız.

Kariyerinizle ilgili hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için önünüze koyduğunuz zaman yeterli fakat sabırlı olmalısınız ki bu sizde zor bir durum. İşlerinize hakimsiniz.

Parasal konularda akılcı tutumunuzla epeydir para durumunuzun nabzını aynı seviyede tutabiliyorsunuz. Ama projeleriniz için biraz daha zamana ihtiyaç var. Bunu da ancak birikimle sağlayabileceksiniz.

Üslup konusunda bazı yanlış metotlarınız izliyorsunuz. Bu insan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenizi uzun zamandır ihmal ediyorsunuz. Bunu bir düşünmenizde yarar var. Çok etkilendiğiniz birinin sizi bugünlerde araması gerektiğini düşünüyorsunuz oysa zamanında ona yaptıklarınızdan sonra sizi aramsı biraz zor fakat yine de umutsuzluk için çok erken bir zaman.

18 Temmuz 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Cuma günümüz, saat 03:39 Ay-Pluto görünüm etkisi altında başlıyor. Bu enerji,  baskın tarzda hareket etmenize neden olur. Ancak koşullar gereği tabii ki dikkatli olmakta yarar vardır. Güçlü olmak, gücünüzü kanıtlamak ve kabul ettirmekten bir hayli hoşlanabilirsiniz. Saat 11:37 Ay-Uranüs kavuşumu, aktif hareket etmenizi sağlayıcıdır. Bulunduğunuz alana yenilikler getirmek istersiniz.  Kısıtlanmaktan hiç hoşlanmazsınız. 18 Temmuz saat 17:06-12 Ağustos saat 10:23 tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Venüs genel olarak,  ilişki kurma biçiminizde  hassasiyetin ve güven arzusunun işaretidir. Tanıdığınız insanlara, zamanla oluşturduğunuz değerlerinize, ailenize, ülkünüze sıkı sıkıya bağlılık gösterirsiniz. Dünya görüşünüz etrafınızdaki ilişkilerin sağlamlığı, inancınız, sevgiyi hissetme biçiminiz bilinçaltınızla birebir alakalıdır. İç ve dış emniyetinizin olmadığı bir durumda, hemen güvendiğiniz insanlara yönelerek huzuru daim kılmaya çalışırsınız. Bu süreçte ikili ilişkiler de bir hayli önemlidir. Çünkü partner evinizin yöneticisi olan Venüs, yüreğinizdeki doğruları, güzellikleri keşfetmek ve bunları dış dünya ile uyumlu hale getirmek çabası içindedir. Kalbinizin derinliklerindeki sevginin yüzeye çıktığı bu zamanlar, tüm benliğinizle aşka şans tanır, aşkı içinizde hissetmeye çalışırsınız. Bu hissediş o denli yoğundur ki, ruhunuzun ve bedeninizin her bir zerresinde aşkın izlerine rastlamak mümkündür. İç dünyanızda artan sezgileriniz bir ışık gibi sizi korur. İlişkisi sağlam temelli olanlar için bu dönem, yoğun duyarlılığın koruma ve sahiplenme içgüdüsüyle birleştiği bir zaman aralığıdır. İlişkisinde sorun olanlar bu dönemde hoşgörüyü, sempati, iyi niyeti ve duygusal bütünleşmeyi kendi aralarında kolaylıkla sağlamaları mümkündür.  İlişkisi olmayanlar bu dönemde, güven, sadakat olguları güçlü, ailevi ve toplum değerlerine saygılı, sahiplenici ve koruyucu kişileri çekici bulabilirler. Venüs-Yengeç geçişinin, tüm insanlık adına duyarlılık, sevgi, güven gibi olgulara önem vermemizde vesile olması dileğimle,

18 Temmuz 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş çevrenizde yardım sever duygularınızın ön plana çıkmasıyla ortamınız renkleniyor. Sosyal ilişkileriniz canlanıyor. Yaratıcılığınızı toplumsal olaylarda kullanmaktan yanasınız. İnsanlar üzerinde etkiniz oldukça yüksek ve sizin duygusal konuşmalar sergileyeceğiniz bir gün. Düşüncelerinin çevreniz tarafından takdir görecek.

18 Temmuz 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni şeylere başlamak için güzel bir gün. Diğerlerinin size katılımını sağlamak için tecrübe ve bilginizi kullanabilirsiniz, ancak tutamayacağınız sözler vermemelisiniz. Alışverişler veya pazarlıklar esnasında karşı koyulması zor teklifler söz konusu olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Aşırı duygusal tepkiler verebileceğimiz, rekabet veya mücadele ortamlarına girebileceğimiz bir gün. Yüzleşilmesi gereken kişi veya durumlar varsa başka bir güne ertelemek daha doğru olabilir. Zorlayıcı durumları olumlu değişiklikler yapmak ve yenilenmek için kullanmak en doğrusu olacaktır. Ne de olsa kabuk değiştirme zamanlarındayız. Not: Bugün ve herzaman günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

18 Temmuz 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günlükrutininizin dışına çıkabileceğiniz hareketli bir gündesiniz. Bu yüzden üretim programınızla ilgili dikkatli olmalısınız. Özellikle öğle saatleri başlayan hareketlilik bazı açılardan hoş gelişmelere de yol açabilir. Önemli randevularınız varsa saati değişebilir. Yeni projeler ya da ofis dekorasyonunda yenilenme olabilir.

18 Temmuz 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İSTEMEDEN beyaz yalanlara başvurabilirsiniz. Şansınız birden iyiye dönüyor. Ummadığınız kişilerden gelen destek size nefes aldıracak.

18 Temmuz 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kalbinizve aşk için atacak. İş hayatınızda büyük ilerlemeler kaydediyor ve hayranlık topluyorsunuz. Bununla da yetinmek istemiyorsunuz. Gözünüz hep daha yukarılarda. Duygusal bağlamda da parlak günler sizi bekliyor.

18 Temmuz 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 11' 22" R
Ay
Terazi
02° 41' 28"
Merkür
Boğa
03° 50' 38"
Venüs
Boğa
23° 36' 47"
Mars
Koç
13° 47' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 40"
Satürn
Balık
17° 59' 45"
Uranüs
Boğa
23° 24' 35"
Neptün
Balık
29° 24' 00"
Plüton
Kova
02° 02' 43"
Chiron
Koç
21° 38' 27"
Lilith
Başak
25° 22' 29"
True Node
Koç
14° 56' 07"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>