Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ağustos 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınız eski aşkları tekrar gündeme getirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Duygusal olarak kötü yönde etkilenmeniz mümkün olabilir. Bir de aşk hayatınızı farklı alanlara taşımayın.

İş hayatınız açısından olumlu bir gün geçireceksiniz. Amirinizden aldığınız bir haber üzerine çok sevineceksiniz ve daha çok çalışmak için hırs yapacaksınız.

Harcamalarınızda bir artış görülmesine rağmen bu harcamaları dikkatli yapıyorsunuz ve maddi sıkıntıya düşmenizi engelliyorsunuz. Yakın çevreniz size bu özelliğinizden dolayı imreniyor.

Evinizle yada ailenizle ilgili konularda çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz. Kendinizi ve fikirlerinizi iyi ifade edeceksiniz ve bu sorunların üstesinden geleceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sorunlu bir gün sizi bekliyor. Duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Sürpriz gelişmelerle karşılaşmanız muhtemel. Bu gelişmelere vereceğiniz tepkilerde temkinli olmanız yararınıza olacaktır. Aile büyüklerinizle aranız her geçen gün düzeliyor. Bugün onlardan beklemediğiniz bir destek görebilirsiniz.

19 Ağustos 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 07:54 Ay-Mars görünümü, aşkın derinliklerinde kaybolurken bize ait olan bir şeyin asla uzaklaşamayacağının bilincinde olduğumuzu hatırlıyoruz. Değerlerimizi iyi niyetli bir şekilde savunuyoruz. Çünkü onları kolay kazanmadığımızın gayet iyi farkındayız. Saat 12:19 Ay-Satürn görünümü, hayatın tüm güzelliklerini huzurla, sevgiyle yaşamak varken, para kazanmaya ve hayatımızı garanti altına almaya çalışıyoruz. Buna mecbur olmak dahi bizi yoruyor çoğu zaman. Duygusal anlamda sıkıntılı olabiliriz. Saat 14:22 Ay-Neptün kavuşumu rahatlatıcı, huzur verici, aşkı hissetmemizi sağlayıcıdır. Aşık olmak isteriz veya aşkı ruhumuzun derinliklerinde kucaklamaktan yana oluruz. Saat 18:18 Ay-Kuzey düğüm görünümü, sizi geliştirici, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayıcı, iç barışıklığı ve kişisel hedef bilinciyle hareket etmenizi destekleyicidir. Saat 21:33 Ay-Pluto arasındaki olumlu enerji akışı, ruhunuzu dinlendirici olduğu gibi, kendinizi güçlü hissetmenizi sağlayıcıdır. Kafanıza takılan meseleleri çözüme kavuşturacak gücünüz yükselir. Biriyle tanışmak veya mevcut ilişkinizde kendinizi gayet iyi hissetmek mümkündür. Daha özel, daha yakın ilişki,  sevgi ve şefkat gibi duygulara hayatınızda yer verirsiniz. Keyifli, başarılı, huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

19 Ağustos 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevresel koşullara fazla güven duymuyorsunuz. Başkalarının düşüncelerini benimsemek zorunda kaldığınız zaman, yaptığınız işten tatmin olamıyorsunuz. Siz gücü sevmenize rağmen sizden daha üstün kişilerin fikirlerini de kabul etme konusunda tereddütler yaşıyorsunuz.

19 Ağustos 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklenmedik şeyler yapmalı, sizinle duygusal oyunlar oynayan kişilere izin vermemelisiniz. Olayları kendinize özgü yöntemlerle ele almanız durumunda şansınız dönebilir. Gücünüzü gösterebilir ve fark yaratabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabaha karşı saatlerden itibaren veya sabah saatlerinde kısmen gergin etkiler ön planda olabilir. Stresli durumlarla karşılaşabiliriz. Huzursuz veya engellenmiş hissedebiliriz. Riskli yerlerden veya güvenmediğimiz kişilerden uzak durmakta, ufak tefek kazalara karşı tedbirli olmakta fayda vardır. Artan yük ve sorumluluklar ya da saldırgan tepkiler veren kişiler sıkıntı verebilir. Öğle saatleri civarında, unutkanlıklar, kararsızlıklar, konsantrasyon bozuklukları, hayalperest yaklaşımlar veya yanıltıcı kişiler ön planda. Akşam saatlerine doğru, dahabitirici olabilir veya sağlam ilişkiler kurabiliriz, ama gece saatlerinde yine ilişkiler zorlanıyor, kelimeleri dikkatli seçmek gerekiyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

19 Ağustos 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde yaratıcılığınız güçlü olabilir. Gün boyu yeni ufuklara açılmak için hayaller içine dalabilirsiniz. Yeni konulara ilgi duyacağınız ve araştıracağınız zamanlar içindesiniz. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. İşlerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Gündemdeki konularda karar almanız gereken durumlar yaşanabilir.

19 Ağustos 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ANNELERİ ile fikir ayrılığı yaşayan Akrepler lütfen daha hassas olun. Sizi eleştirsede ona güvenin ve sizin için doğruyu istediğini unutmayın.

19 Ağustos 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ruhsal olarak neşe, mutluluk ve huzur hissedeceğiniz bu zaman diliminde ilişkilerinizi keyifli bir iletişimle iyileştirebilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir ve ailenizle etkili iletişim kurabilirsiniz. Özellikle öğle saatlerinden itibaren artan özgürlük ihtiyacınızı dengelemeli, ilişkilerinizde tutarlı davranmayı tercih etmelisiniz.

19 Ağustos 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcılık gerektiren alanlarınızla, aşk hayatınızla veya çocuklarınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Hayatınızı ilgilendiren kararlarda güçlü yönlerinizle hareket edeceksiniz.

19 Ağustos 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın dağınık alanlarını toplamak ve pratik bir yaklaşımla detaylara önem vererek toparlanma gerekliliği hissedebilirsiniz.Duygusal olarak yoğun ve derin bir gün deneyimleyeceksiniz. Çocuklarınızla olan iletişiminizde sevgi, merhamet ve şefkat dozunu yükselteceksiniz. Müzik, dans, sanatsal hobiler bugün biraz daha hayatınıza dahil olabilir. Hayatınızın zevk aldığınız alanlarından ziyade çocuklarınız ve eşinizin sorunları ile meşgul olabilir, kendinizden fedakarlık edebilirsiniz. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

19 Ağustos 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

19 Ağustos 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 33' 58" R
Ay
Balık
10° 37' 42"
Merkür
Koç
18° 29' 05"
Venüs
Boğa
04° 59' 13"
Mars
Koç
02° 13' 06"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 50"
Satürn
Balık
16° 51' 18"
Uranüs
Boğa
22° 31' 58"
Neptün
Balık
29° 00' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 24"
Lilith
Başak
23° 41' 48"
True Node
Koç
15° 22' 21"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>