Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Büyük aşkınızdaki yoğun duygularınız, sevgilinizin özgürlüklerini kısıtlamanızı gerektirmiyor. Güvensizliğinizin ondan kaynaklanmadığı savunmanız da çok anlamlı karşılanmıyor. Onun ilişkinizdeki direncini kırmak ister gibi davranıyorsunuz.

Titiz ve denetimcisiniz. Sizinle bir arada çalışmak hoş olduğu kadar yorucu da. Değerli bir yakınınızınkonularındaki açmazlarına omuz vermeniz gerekebilir.

Beklentilerinizi akıllıca sınırlamış görünüyorsunuz. Standardınızın üzerini gösteren bazı fırsatları, risk sayıp kenara atabiliyorsunuz. Standardınızı koruyabilmek sizin için çok önemli.

Bazı davranışlardaki saygın niyetleri görebilmeniz gerekiyor. Duygusal beraberliğinize, kendi bakışıyla olumlu anlamda tepki vermek isteyen ortak bir arkadaş ilişkiniz, sizi kızdırıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu saatlerde alacağınız bir haber, size kısa bir hoşluk yaratabilir. Yanlış anlaşıldığınız bazı durumlar size küçük kırgınlıklar yaşatıyor ve hiç gerekmezken, kendinizi ispat ihtiyacı duyuyorsunuz. Başkalarının hatalarını kolayca gören gözlemlerinizin, son günlerde sizi de aynı hassasiyetle izlemesi gerekiyor. Ama bu çifte standart sizin mükemmel bir dost olmanızın önünde engel değil.

19 Haziran 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 04:07 Ay-Satürn kavuşumu maddi kazancımız konusunda ciddi düşünmenin göstergesidir. Alacağımızla vereceğimiz arasında bir dengesizlik varsa, kendimizi bu saatlerde pek rahat hissetmeyiz. Yaptığımız işin getirisine bakarız. Bu kadar yorulduğuma değmeli diye düşünürüz. Paramızın hesabını bilerek hareket ederiz. Saat 04:14 Ay-Neptün görünümü, çocuklarınız, aşk yaşamınız, maddi konularda görünen, hissedilen durumlara değil, yaşanması muhtemel olasılıklara göre düşünmek lazım. Özverimizin sınırlarını bilelim. Saat 11:15 Ay-Jüpiter görünümü, sorumluluklarımızı hafife almadan, işlerimizi düzgün bir şekilde yerli yerine koyabiliriz. Bu saatlerde gücümüz yükseliyor. El attığımız işler kendiliğinden yoluna girebilir. Dostlarımızdan destek göreceğiz. Saat 13:05 Ay-Kuzey düğüm görünümü, hedefimize varmamızı sağlayacak bilgiyi, gelişmeleri, işleri dikkatli bir şekilde ele almamızı sağlıyor.  Titiz gözlemde bulunacağız. Kendimize ve yeteneklerimize güveneceğiz. Mutlu keyifli Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

19 Haziran 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortaklaşa yaptığınız çalışmalarınızda alacağınız verim; sorunlarınıza karşı atacağınız mantıklı adımların sizin inisiyatifinizde olmasına bağlı. Fakat, çok fazla talepkar olmayın. Yoksa, ihtiyaç duyduğunuz çevre koşullarını kaybedebilirsiniz. Bu arada, partnerinizle yapacağınız alış-verişte sert reaksiyonlarda bulunmayın.

19 Haziran 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Temelinde maddi başlıklar olan konularda stres veya aksilikler yaşanabilir. Önemli teklifler, önemli bir pozisyona getirilme olanağı v.b olayların göğsünüzü kabartabileceği günlerdesiniz aynı zamanda. GÜN GENELİ: Akşam saatlerinden itibaren diyalog kumrak zorlaşabilir. Kafa karışıklıkları, depresif ruh hali, hayal kırıklıkları ya da endişeler yavaş yavaş gündeme gelmeye başlıyor. Hafta başında yazdığımız etkilerin etkinleşeceği iki günün içindeyiz. Ruhen iyi hissetmek için bize keyif veren aktivitelere ve enerjimizi alan değil, enerji veren kişilere yakın durmamızda fayda var. Gerçekçi düşünmekte zorlanabiliriz. Paranoyak düşüncelerden veya tam tersi gerçek olamayacak kadar iyi görünen şeylerden uzak duralım bu hafta sonu. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Haziran 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda daha hareketli bir gündesiniz. En azından sahip olduğunuz türlü desteği daha iyi değerlendirmeye bakın.

19 Haziran 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parasal konulara yönelik girişimlerinizde başarılı olacaksınız. Yeni girişimlerde bulunmak için kuvvetli arzular içinizde uyanacak ve bugün kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Fakat karşılaştığınız olaylar ve kişiler duygularınızın dalgalanmasına neden olabilir. Hatta karşılaştığınız bir olay, duygularınızın derinleşmesine neden olabilir ve çocukluk günlerinizi hatırlayabilirsiniz.

19 Haziran 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ruhsal olarak neşe, mutluluk ve huzur hissedeceğiniz bu zaman diliminde ilişkilerinizi keyifli bir iletişimle iyileştirebilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir ve ailenizle etkili iletişim kurabilirsiniz. Özellikle öğle saatlerinden itibaren artan özgürlük ihtiyacınızı dengelemeli, ilişkilerinizde tutarlı davranmayı tercih etmelisiniz.

19 Haziran 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda ve riskli işlerinizde birtakım sorunlar ortaya çıkabilir. Aşkta, çocuklarınızla olan bağlantılarınızda ve sanatsal işlerinizde hırslarınızı ve amaçlarınızı sorgulayacaksınız.

19 Haziran 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi, manevi değerleriniz ve potansiyelleriniz üzerine fikirler geliştirebilirsiniz.Önünüzdeki dönemde hem kendiniz hem de yakınlarınız için bu potansiyeli nasıl değerlendirebileceğinizi planlayabilirsiniz. Gün içerisinde bir parça moralinizi düşürebilecek engellerle karşılaşmanız olasıdır. Bu durumun geçici olacağı fikrini aklınızdan çıkarmamalısınız.

19 Haziran 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihniniz açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın. Alışveriş yaparken biraz daha eli açık davranabilirsiniz.

19 Haziran 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 31' 08" R
Ay
Balık
09° 55' 42"
Merkür
Koç
18° 27' 20"
Venüs
Boğa
04° 55' 38"
Mars
Koç
02° 10' 52"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 09"
Satürn
Balık
16° 51' 03"
Uranüs
Boğa
22° 31' 48"
Neptün
Balık
29° 00' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 14"
Lilith
Başak
23° 41' 29"
True Node
Koç
15° 22' 17"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>