Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde kıskançlığınızı dizginlemenizde yarar var. Karşılıklı kıskançlığınız ilişkinizi canlandırdığı kadar yıpratıyor da. Bazen oyun olmaktan çıkıp ciddi tartışmalara dönüşebiliyor.

Keyif almadığınız işlerden kendinizi uzak tutmaya çalışıyorsunuz. Ama daha fazla başarı için hoşlanmadığınız işlere de yönelmeniz gerekiyor. İşi bir eğlence gibi ele almanız güzel, ama koşullarınız buna pek elverişli görünmüyor.

Bu sıralar hobilerinize epeyce para harcamanız gerekecek. Aileniz bu durumdan pek hoşnut değil. İhtiyaçlarınızdan çok zevkinize harcama huyunuz bütçenizi zorluyor.

Başlangıçta size ağır gelebilir, ama bazı kökten kararlar almaktan kaçınmamalısınız. Hayatın ciddi yanlarıyla yüzleşmeniz gereken bir dönemdesiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Öğle saatlerinde alacağınız bir öneri sizi biraz hareketlendirebilir. Kendinizi yeni deneyeceğiniz bir uğraş içinde bulabilirsiniz. Bir konuda son derece hatalı bulduğunuz bir arkadaşınızı son kez uyarmayı düşüneceksiniz. Ama bu konuyla yeterince ilgili olmayışınız, detaylardan habersiz oluşunuz, davranışınızla ilgili ilerde size pişmanlık yaşatabilir.

19 Temmuz 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 04:25 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında, bazı meseleler umduğumuz gibi gitmiyor diye karamsarlığa kapılmayınız. Kendine güvenli bir insan yaşanabilecek her türlü durumda belli esneklik içinde gelişmeleri ele alabilir. Saat 09:28 Merkür-Satürn görünümü,görüşmeleri, planlamalar, sunum, iletişim, haberleşme gibi konulardaki sıkıntıların aşılmasında etkin bir kuvvettir. Saat 11:39 Ay-Jüpiter görünümü, sorumluluklarımızı hafife almadan, işlerimizi düzgün bir şekilde yerli yerine koyabiliriz. Bu saatlerde gücümüz yükseliyor. El attığımız işler kendiliğinden yoluna girebilir. Dostlarımızdan destek göreceğiz. Saat 20:06 itibariyle Ay-Uranüs arasında oluşacak sert görünüm, dışarıya karşı kendinizden emin bir kişi profili çizmenize rağmen, isyana yatkınsınızdır. Saat 22:12 Ay-Mars görünümü, hem aşk hayatınız hem kendiniz hem de ruhsal anlamda ne istediğiniz bilinci içinde hareket edebilirsiniz. İşlerinizde başarı, girişimlerinde olumlu sonuç, gün boyu huzur ve mutluluk dileklerimle,

19 Temmuz 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yaşantınızda gizli düşmanlarınız olduğu bir gerçek. Kinci değilsiniz ama bazen elinizde olmadan onlara içerliyorsunuz. İş yaşantınızda farklı bir sisteminiz var. Çevrenize kendinizi ispat etmeniz zor oluyor Bugün duygularınız mantığınızın önüne geçecek. Bazen,fazla hassas davranmakla kendinize haksızlık ediyorsunuz.

19 Temmuz 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planlarınızı size yardım edebilecek kişilerle paylaşmanın faydasını görebilirsiniz. Kısa mesafeli bir yolculuk bazı niyetlerinizi açıklamanız için fırsatlar yaratabilir. Sizi demotive eden kişilere izin vermemelisiniz.

19 Temmuz 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki olaylar sizi içine alabilir. Gün içinde yoğun bir iletişim içinde olabilirsiniz. Çıkabilecek sıkıntılar nedeniyle temkinli olmanızda yarar var. Geleceğinizi planlarken parasal konularda stresler yaşayabilirsiniz. Değişken koşullara ayak uydurmakta zorlanabilirsiniz. Kişisel konularınızda mücadele gerektiren olaylar gündeme gelebilir.

19 Temmuz 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son günlerde oldukça yoğunsunuz. Kendinizi belli standartlara sokmak istiyorsunuz. Bu yüzden de çok çabalıyorsunuz. İstikrarlı olmaya çalışmalısınız. Sağlığınızı koruyun.

19 Temmuz 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ruhsal olarak neşe, mutluluk ve huzur hissedeceğiniz bu zaman diliminde ilişkilerinizi keyifli bir iletişimle iyileştirebilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir ve ailenizle etkili iletişim kurabilirsiniz. Özellikle öğle saatlerinden itibaren artan özgürlük ihtiyacınızı dengelemeli, ilişkilerinizde tutarlı davranmayı tercih etmelisiniz.

19 Temmuz 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş hayatınızdaki konuşmaları istediğiniz zemine oturtacağınız bir hafta içindesiniz. Düşüncelerinize bu aralar dikkat edin ve olumlu olmaya çalışın. Zira enerjiler sizi her anlamda destekliyor.

19 Temmuz 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş bağlantılarınız ve sosyal ilişkilerinizle ilgili sarsıcı farkındalıklar geliştirmeye hazır olmalısınız. Eğitim, pazarlama, medya ve benzer işlerde yapmış olduğunuz başlangıçların meyvesini yemek için bu Dolunay’ın getirilerini kullanabileceksiniz. Ne kadar lokma o kadar ekmek deyiminin anlamını daha net fark edeceksiniz. Mesleki girişimlerinizin kalıcı maddi ve manevi getirisini siz belirleyeceksiniz. Ancakve hizmet ortamınızdaki çatışmalara dikkat etmek durumundasınız. Bilhassa elektrikli aletlere ve kimyasal zehirlenmelere dikkat edin.

19 Temmuz 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

19 Temmuz 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 25' 53" R
Ay
Balık
08° 37' 47"
Merkür
Koç
18° 24' 06"
Venüs
Boğa
04° 48' 57"
Mars
Koç
02° 06' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 53"
Satürn
Balık
16° 50' 36"
Uranüs
Boğa
22° 31' 29"
Neptün
Balık
29° 00' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 56"
Lilith
Başak
23° 40' 53"
True Node
Koç
15° 22' 09"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>