Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan daha çok sabit yaklaşımlar içinde olacaksınız. Sevdiğiniz insana karşı açık davranacaksınız ve iletişimleriniz son derece uyumlu olacaktır. Daha çok duygusal güvence ihtiyacı içinde olacaksınız ve yaşamınızda yenilikler yapmaktan kaçınacaksınız. Çevrenize daha ılımlı yaklaşımlar göstereceksiniz ve bazı sorunlarınızdan kurtulabilirsiniz. Duygusal yaşamınızda kendinizi mutlu hissetmeniz tüm yaşamınızı olumlu olarak etkileyecektir.

İş yaşamında bazı başarılar kazanabilir ve maddi olarak kazançlar elde edebilirsiniz. Düşünceleriniz pratik ve verimli olarak çalışacaktır. Sorumluluklarınızın bilincindesiniz ve işlerinizi belli bir düzen doğrultusunda sürdürebileceksiniz. Daha çok uzun vadeli çalışmlara yöneleceksiniz. Gelişmeler karşısında oldukça soğukkanlı yaklaşmayı başaracaksınız. Size yakın biriye görüş alışverişinde bulunabilir ve yeni fikirler geliştirebilirsiniz. İşinizle ilgili olarak başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz.

Maddi konularda oldukça başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz ve finansal yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceksiniz. Size maddi kazançlar getirici yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

Bugün sabırlı tutumlarınızı ve planlamadaki başarınız sizin için önemli olacaktır. Maddi konulardaki fırsatları iyi değerlendirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş çevrenizde son zamanlarda ortaya koyduğunuz sert tutumun, bazı ilişki problemlerinde çözüm getireceğini düşünüyorsunuz, ama bu bir yanılsama. Koşulların elverişsizliği nedeniyle ertelemiş olduğunuz bir konu, bugün gündeminizi oluşturabilir. Ama bu konudaki yeterliliğinizle ilgili kaygıları olan birileri var. Onları ikna etme durumunda kalacaksınız.

21 Nisan 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler  Perşembe günümüz, saat 01:52  Ay-Pluto görünüm etkisi altında başlıyor. Bu enerji, güçlenmek adına verilen mücadelenin göstergesidir. Ancak bir yandan  mücadele ederken, diğer taraftan elde olmayan durumlarla karşılaşmak bizi yoruyor. Çabalıyoruz ancak çabamızın meyvelerini alabilmek kolay olmuyor. Bir takım tuhaflıklar, sağlık veya diğer etkenlerle boğuşmak zorunda kalıyoruz. Saat 04:54 Ay-Venüs karşıtlığında ileriye dönük hedefleriniz konusunda bazı kişilerle görüş alışverişinde bulunmanız gayet yararlı. Aşk konusunda ise bireysel arzularınıza gem vurmakta zorlanabilirsiniz. Burada önemli olan nerde ne yapacağınızı bilmek ve deyim yerindeyse sapla samanı birbirine karıştırmamaktır. Saat 09:13-22 Nisan saat 03:17 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Bu süreçte, ilişkinizi gözden geçirerek nelerin düzeltilmesi gerektiğini veya ne yaparsanız daha huzurlu bir yaşam sürebilirsiniz bunları saptamanız lazımdır. Ancak belli bir  memnuniyetsizlik, karmaşa ve duygusal kısıtlanmalar sizi rahatsız edebilir. Sevginin kıymetinin bilindiği bir gün olması dileğimle,  

21 Nisan 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Annelik ve babalık yapma içgüdünüz fazlalaşır, kendi çocuklarınız dışında başka birinin çocuğu ile de yakından ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Evlilik ve ilişkiler konusunda da özellikle duygusal boyuttaki tüm sorunlar pozitif bir şekilde halledilir ve çözüme ulaştırılır.

21 Nisan 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Farklı seçeneklerinizi gösteren veya farklı tekliflerle gelen kişiler olabilir. Hangisi size daha cazip geliyorsa o yönde ilerlemelisiniz. Bazı konuların açık açık konuşulması veya herkesin fikrini özgürce dile getirebildiği ortamlar kiminle çalışabileceğinizi, kime güvenebileceğinizi ya da kimin yardımlarını alabileceğinizi anlamanıza yardım edebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bazılarımız için gece saatleri huzursuz, endişeli veya uykusuz geçmiş olabilir. İnişli çıkışlı ruh hallerine belli belirsiz gerilimlere açık bir gündeyiz. Duygusal anlamda stres hali söz konusu olabilir. Aşırı sahiplenici, ani tepkiler veren, kıskanç, kaba, aşırı sevgisini kötüye kullanan ya da takıntılı kişilerle uğraşabileceğimiz günlerdeyiz veya böyle birisine dönüşmemek için gayret göstermemiz gerekebilir. Özellikle maddi başlıklı konularda ya da ikili ilişkilerde veyabirliklerinde sabit fikirli, inatçı, aşırı talepkar ya da ısrarcı kimseler gündemde olabilir. Günün ikinci yarısı bazı konularda ilerlemek zor olabilir, isteksizlik, belirsizlik, kararsızlık veya halsizlik türünde başlıklar ön planda.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

21 Nisan 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde borç alacak konuları gündeminize gelebilir. Maddi konulara dikkat etmenizde fayda var. Kişisel yeteneklerinizi kullanma konusunda başarılı olabilirsiniz. İşinizde alacağınız yardımlar sizi rahatlatacaktır. Sorumlu olduğunuz konuları tamamlamak için mücadele verebilirsiniz. Tartışmalara açık bir gündesiniz.

21 Nisan 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın bir dostunuzun ihaneti ile biraz sarsılabilirsiniz. Ancak bu durumu uzun süre düşünmeye özen gösterin aksi taktirde işleriniz aksayabilir.

21 Nisan 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çocuklarınızla iletişiminiz ve özel yaşamınızdaki ilişkilerinizde belirsizlikler, yanılgılarla karşılaşabileceğiniz bugün, aşk hayatınızda size verilen sözlere hemen inanmak yerine bir süre karşınızdaki insanlara zaman vermek ve bu sözleri yerine getirip getirmediğini gözlemlemek faydalı olacaktır. Sanat sahne işleri yapanlar için maksimum derecede faydalı bir zamanda bulunuyorsunuz.

21 Nisan 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sakin ve sessiz bir şekilde hareket etmeyi tercih edeceksiniz. Kafanıza takılanları önce kendi içinizde halletmelisiniz. Maddi konularda temkinle hareket etmeye özen göstermelisiniz.

21 Nisan 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ruhsal anlamda bugün akşamüstüne kadar pek parmağınızı oynatmak istemeyebilirsiniz. Ancak kendi ruh haliniz ve mevcut ilişkinizle ilgili olumsuzlukları gidermek için iletişime geçmek yahut hedeflediğiniz bir bilinçaltı çalışması başlatmak anlamında özel gökyüzü fırsatlarına sahipsiniz. Trans çalışmalarına yatkın olabileceğiniz bir gündesiniz. Genel olarak ise; bugün Ay 08:14‘de boşluğa girecek. Boşluk zamanını elinizdeki işleri tamamlamakla geçiriniz. Ciddi kararları Ay boşluktan çıkınca almaya gayret ediniz. Bu süreçte alınan kararlar genellikle sürüncemede kalır. Eyleme geçmekte geç kalınır.

21 Nisan 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, sorumluluklarınıza karşı hoşnutsuzlukla dolu olabilirsiniz. Bunlar, sırtınızda yükmüş gibi gelebilir. Kendinize, sorumluluklarınızdan kaçmamanız gerektiğini ve sadece kendinize değil, insanlara karşı da yükümlü olduğunuzu hatırlatın.

21 Nisan 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 53' 05" R
Ay
Terazi
11° 15' 42"
Merkür
Boğa
04° 50' 24"
Venüs
Boğa
24° 30' 04"
Mars
Koç
14° 20' 53"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 53"
Satürn
Balık
18° 02' 35"
Uranüs
Boğa
23° 27' 06"
Neptün
Balık
29° 24' 59"
Plüton
Kova
02° 02' 24"
Chiron
Koç
21° 40' 36"
Lilith
Başak
25° 27' 17"
True Node
Koç
14° 56' 43"
Son Güncelleme : 19/05/2024 12:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>