Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmişte yaşamış olduklarınız, yaşamak istediklerinizin önünde bir set oluşturmuş gibi. Ama hiçbir şeyin unutulmaz olmadığını çok yakında anlayacaksınız. Bugünlerdeki psikolojiniz bambaşka bir şekle bürünebilir.

İşinizde yetkin biri olmanız, farklı olarak yorulmanıza neden olabiliyor. Yorgunluğunuzu azaltmanız için bir yardımcıya ihtiyacınız var. Bunu bugünlerde talep edebilirsiniz.

Biraz rahat bir insan olmanız, para sıkıntılarınızı soğukkanlılıkla aşmanızı sağlıyor, ama yeni sıkıntıları da geciktirmiyor. Güçlü para destekleriniz var. Bunları, toparlanana kadar bir yan gelir olarak değerlendirebilirsiniz.

Bir arkadaşınızla bağımlılık derecesindeki yakınlığınız, dost çevrenizde gizli bir kırgınlık yaratıyor. Bazı dengeleri korumayı bilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın geçmişte çok çaba gösterip olumlu anlamda etkilediğiniz bir gelişme, bugünlerde yeniden gündeme gelecek. Bu gelişmedeki yapıcı girişimlerinizin ödülünü alacaksınız. Eksik bilgilenmelerle size karşı ısrarla savunulan bir yanlışı, gün ortasına çıkarma çabalarınız var. İlkesizlik olacağı kaygısıyla gizli tuttuğunuz bazı bilgileri açıklamak durumunda kalabilirsiniz.

21 Temmuz 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 06:02 Ay-Merkür olumlu görünüm etkisinde güne adım atıyoruz. Bu enerji, dünyayı dar kalıplar içinde değil, işleyişindeki mükemmellik olgusu çerçevesinde ele almanın işaretçisidir.  Belki zorluklar yaşıyorsunuz ve ilişkilerinizde arzu etmediğiniz durumlar söz konusu. Ancak bu görünüm sayesinde zihniniz çok daha geniş açıdan hayatı ele alarak, evrensel düzendeki işleyişin farkında olarak durumları değerlendirecektir. Saat 13:00 Ay-Güneş görünümünde, sevdiğimiz, güvendiğimiz, yanlarında rahat olduğumuz insanlarla temasta kalırız. Bir yabancıya, bilmediğimiz bir ortama kolayca uyum sağlamayız. Kimseyi kırmayız. Anlamaya çalışırız, dinleriz. Fakat ne olursa olsun ılımlı, nazik ve sevgi dolu davranılmasını bekleriz. Saat 13:06-16:22 arasında Ay boşluk etkisi altındayız. Zamanın iyi düzenlenmesinde yarar var. Sosyal anlamda pek girgin ve sıcak davranmayabiliriz. Arkadaşlarımızın, partnerimizin bize karşı ilgili olmasını arzularız. Önemli ve acil işlerimizi halletmek için bazı kişilerden yardım almamızda veya onlara yardımcı olmamızda yarar var. Saat 14:07  itibariyle etkili olacak Güneş-Satürn görünümü, sizi koruyucudur ve güven duygunuzu yükselticidir. Kendinizi dünyanın merkezine koyabilirsiniz. Ben önemliyim ve benim değerlerim kıymetli diyebilirsiniz. Tabii ki mali konular yine önemini koruyor. İlişki anlamında umudumuz yüksek. Fakat tam olarak aradığımızı bulduk mu, pek değil. Fakat en azından bugün ayaklarımız sağlam basıyor gibi hissedebiliriz. Değerlerimize sahip çıkabilir, onları kimsenin hafife almamasını sağlayabiliriz. Saat 16:22  Ay-Terazi burcu geçişi ilişkimizi ilgilendiren konularda karşımızdakinin bize olan tavrı çok önemlidir. Görüşlerinize saygı duyulmasını, uzlaşmadan yana olmasını bekleriz. Önemli bir konu üzerinde bu saatlerde karar vermemiz gerekiyorsa,  mantıklı düşünmekte yarar var. Günün enerjileri, birbirimizi sevgiyle, kardeşçe kucaklamamıza vesile olsun. Güvenli bir dünyada yaşamamız dileğimle,

21 Temmuz 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişiliğinizi ortaya koymaktan hoşlanıyorsunuz. Bugün, ketum düşünceler içinde olacak ve çevrenize taviz vermek istemeyeceksiniz. Sevdiklerinizle bir arada olmak içsel zenginliğinizin artışına neden oluyor.. Bugün, araştırmacı yönlerinizi geçmiş bilgilerinizle birleştirerek, iyi bir sentez oluşturabilirsiniz.

21 Temmuz 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı girişimleriniz hız kazanabilir. Ancak, sizin ilerleme hızı yüksek olacak iş, plan ve girişimlere odaklanmanız gerekiyor. Tam tersi, enerjinizi tüketen durumlardan uzak durmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Başak burcundaki Ay'ın Satürn'le olumlu açısı ve Güneş Satürn olumlu görünümü bugün ve hafta genelinde, uzun vadeli konularda başarı şansını ve bu yönlü girişimleri arttırabilir. Bu hafta boyunca, uzun vadeli ilişkiler veya uzun vadeli adımlar gündeme gelebilir. Ciddigörüşmeleri yapmak, resmi kurum ve kuruluşlarla, yaşca büyük veya otorite konumundaki kişilerle görüşmek için uygun bir süreçte olacağız. Hedeflerimize odaklanabiliriz. Dolayısıyla, sabah saatlerinde oluşabilecek belli belirsiz kararsızlıkların, isteksizliklerin, endişe veya dalgınlıkların güne olumsuz başlamanıza neden olmasına izin vermeyin. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Temmuz 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelecek beklentilerinizle ilgili konularda sorumlu olabilirsiniz. Ciddi karar lamanız gereken zamanlar var. Doğru kararları alabilmek için iç sesinizi dinleyebilirsiniz. Şans sizden yana olacaktır. Bazı konularda daha hızlı ilerleme kaydedebilirsiniz. İlerleyen saatlerde elinizde olmayan nedenlerden dolayı endişe duyabilirsiniz.

21 Temmuz 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son günlerde pişmanlıklar yaşıyorsunuz. Küstüğünüz eski arkadaşlarınızla yeniden barışacaksınız.

21 Temmuz 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün öğlen saatlerinden itibaren seyahatler, görüşmeler ve iletişim konusunda fırsatlara açık bir enerjiden geçeceksiniz. Özel hayatınızda yeni insanlarla tanışabilir, varolan ilişkilerinizde iletişimi ve görüşmelerinizi arttırabilir, sizi mutlu edecek etkinliklerde yer alarak, kendinizi ve enerjinizi yüksek hissedebilirsiniz.

21 Temmuz 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geleceğe yönelik işleriniz için önemli adımlar atılabilir. Seyahat, eğitim ve yabancılarla yapılacak işlerde sorumluluklarınızla hareket edeceksiniz. Bu alandaki işlerden kaçınmayacaksınız.

21 Temmuz 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aileniz ve evinizle ilgili almış olduğunuz bir sorumulukla ilgili olumlu gelişmeler kat edebilirsiniz. Bu konuda arkadaşlarınızın ve ait olduğunuz sosyal grupların da desteğini alabilirsiniz. ! Bağışıklık sisteminizi güçlendirici gıdalar tüketmeye bugün çok daha fazla özen gösterin.

21 Temmuz 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

21 Temmuz 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 35' 50" R
Ay
Terazi
07° 42' 42"
Merkür
Boğa
04° 25' 32"
Venüs
Boğa
24° 08' 02"
Mars
Koç
14° 07' 16"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 40"
Satürn
Balık
18° 01' 25"
Uranüs
Boğa
23° 26' 04"
Neptün
Balık
29° 24' 35"
Plüton
Kova
02° 02' 32"
Chiron
Koç
21° 39' 43"
Lilith
Başak
25° 25' 18"
True Node
Koç
14° 56' 32"
Son Güncelleme : 19/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>