Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Şubat 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğinize bağlılığınızı bugün güçlü bir şekilde hissedeceksiniz. Size günlük meselelerde olan yardımını takdir ediyorsunuz ve siz de ona destek olmak istiyorsunuz. Merak etmeyin, o sevildiğinin farkında.

Takdir görmemek sizi kızdırıyor. İş arkadaşlarınıza karşı bir konuda hırs yapmışsınız. Kendinizi ıspatlama çabası içinde işinize dört elle sarılmanız sizin veyeriniz için olumlu sonuçlar doğuracak.

İki ayrı yerden para bekleyişi içindesiniz. Bunlardan birisi geliyor, diğerini biraz daha beklemeniz gerekebilir. Sağlam ve sürekli kaynaklara yönelmelisiniz.

Soğuk havalara karşı dikkatli olun. Sağlığınız şu sıralar en dikkat etmeniz gereken konu.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük yaşamın sorunları, üzerinize aldığınız aşırı yüklerden kurtulmanızı gerektiriyor. Sorumluluğu bir ihtiyaç gibi görmemelisiniz. Bunu kanıksamanız, kendinizin bazı gereksinimlerinizi zamanla unutmanıza yol açabilir. Girişimci özelliklerinizi ön plana çıkartıp kendinize oldukça güvendiğiniz bir konuda, kararlılığınızı etkileyebilecek yeni gelişmeler söz konusu.

22 Şubat 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 01:17 Güneş-Kuzey Düğüm görünümü hedefimize yönelik şekilde işlerimizi halletmek veya sosyal yaşamda dostluklarımızı geliştirmek, dış dünyada temaslarda bulunmak yönünde olumludur. Saat 08:08 Ay-Venüs görünüm etkisinde, bulunduğumuz ortam ve çevre bizi bazen yoruyor ve bu yüzden mesafeli davranıyoruz. Bu saatlerde keyifsiz olabiliriz. Saat 08:35 Ay-Neptün görünümü, ilişkinizle alakalı konularda veya genel olarak aşk hayatınızla ilgili meselelerde yanlış değerlendirmede bulunmamak gerektiğini söylemektedir. İnatlaşmalardan kaçınmak şarttır. Hele hele karamsar düşünmek size bir yarar sağlamaz. Saat 12:02 Mars ve Pluto arasındaki zorlayıcı görünümü,hayatınızla alakalı sorunların yüzeye çıkabileceğini söyleyebiliriz. Güç elde etmek için mücadele veren kişi, bir yandan elinde olmayan sürpriz durumlarla baş etmeye çalışırken diğer yandan çevresindeki kişilerin anlayışsız tutumları yüzünden bunalabilir. Zorlu bir yolun içinde engellerle savaşıyorsunuz. Bu yol, zaman ve sabır ister. Sorumluluklardan kaçamayız. Ne olursa olsun, sağlığınız başta olmak üzere işinize önem vermelisiniz. İş problemlerinizi, hayattan uzaklaşarak, pes ederek veya isyan ederek çözmeniz mümkün değildir. Siz güçlü bir insansınız. Bazı kişilerle aranızda veya çalıştığınız ortamdaki kişilerle olan ilişkilerinize mutlaka dikkat etmelisiniz. Özellikle bugün dengeli ve ılımlı bir şekilde hareket etmek, elden geldiğince politik davranmak iyi olacaktır. Saat 22:34 Ay-Pluto kavuşum etkisinde, bazı meseleler umduğumuz gibi gitmiyor diye karamsarlığa kapılmayınız. Kendine güvenli bir insan yaşanabilecek her türlü durumda belli esneklik içinde gelişmeleri ele alabilir. Saat 23:12 Ay-Mars görünümü, çevremizdeki insanlara belli mesafede durmayı tercih edebiliriz. Bunun nedeni belki biraz kafamızın karışıklığı, bir şeylere kızgınlığımız, sağlığımız, rutin şikayetlerimiz nedeniyle olabilir. Birileri kalkıp canımızı sıkarsa, buna anında tepki gösterebiliriz. Beklentilerimize uygun bir gün geçirmemiz dileğimle,

22 Şubat 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailendeki bir kişiden çok şaşıracağın bir haber alabilirsin. Ne hissedeceğini bilemeyeceğin bir gün olabilir.

22 Şubat 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza katılan yeni dostlarla güzel paylaşımlarınız olabilir. Güven duygusunu sorgulamayacağınız istisnai bir gün. Aşkta önemli ve sürpriz adımlar, beklenmedik gelişmeler sizi şaşırtabilir.

22 Şubat 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerle ilgili sözleşmelerde dikkatli olmalısınız. İletişimde olduğunuz kişilerle mücadele içinde olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Yeni haberler gündeminizi değiştirebilir. Bazı konularda sıkışıklık yaşayabilirsiniz. Karar verdiğiniz konular için mücadele etmeye hazırsınız.

22 Şubat 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi yenilemek, yeni idealler ve farklı istekler içinde olabilirsiniz. Bu arada iddiacı ve tartışmacı bir tavır içinde bulunmaktan kaçınmalısınız. Eviniz ve yakınlarınız ile ilgilenmeniz gerekebilir ve bu arada fikirleriniz tamamen değişebilir. Şimdilik fikirlerinizi anlatmamalısınız. Yanlış anlaşılmalar olabilir. Aslında sabırlı ve disiplinli tavrınız ile önemli kişileri etkileyebilirsiniz.

22 Şubat 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlgi ve merak duyduğunuz konularda derinleşmek, daha fazlasını yapmak, eğitimlerinizi, bilgi ve birikiminizi ileri götürmek isteği ve arzusu içinde olabilirsiniz ancak gerek ruhsal, gerek fiziksel açıdan kendinizi tüketmemeye dikkat etmelisiniz.

22 Şubat 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş alanlarınızda iletişime geçtiğiniz insanlarla bazı zorlanmalar yaşayabilirsiniz. İş yaptığınız insanların size dayatmak isteyeceği bazı şeyler, kolay tepki vermenize yol açabilir.

22 Şubat 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün bir çalışan olarak yöneticilerinizi memnun etmekte zorlanabilirsiniz. Empati duymaktan uzak, salt, akılcı ve hesapçı bir tutumla kişileri kendi şekillendirdiğiniz üzere baskı altına almaya eğilimli olabilirsiniz. Medya, reklam ve tanıtım konularda yeni bir çalışma yapmak ve fikirlerinizi geliştirmek adına kendinize yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Hizmet alanınızda çalışanlarınızla aranızda meydana gelen çatışmaların sosyal bir dönüşüm ve değişime neden olabileceği beş günlük süreç sizi bekliyor olacak.

22 Şubat 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün fazlasıyla cesur olabilirsiniz. Bu cesaret, daha önce atmaya korktuğunuz adımları atmanızı mümkün kılabilir. Geleceğe yönelik uzun vadeli planlarınızla da tekrar ilgilenmeye, kurgulama işine kaldığınız yerden devam etmeye karar verebilirsiniz.

22 Şubat 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 45' 33" R
Ay
Boğa
28° 48' 30" R
Merkür
Koç
22° 35' 29"
Venüs
Boğa
11° 35' 22"
Mars
Koç
06° 20' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 58' 24"
Satürn
Balık
17° 17' 30"
Uranüs
Boğa
22° 50' 33"
Neptün
Balık
29° 09' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
21° 07' 60"
Lilith
Başak
24° 17' 28"
True Node
Koç
15° 18' 05"
Son Güncelleme : 09/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>