Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ocak 2013, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk diye tanımlayıp bir karabasan yaşıyorsunuz. Sizi birileri uyarmalı. Duygularınız, özgüveniniz, sağlığınız risk altında. Bu ilişkide anlaşılmaz taraf sizsiniz. Çünkü karşı taraf size biçtiği değeri hiç sakınmadan patavatsızca sergiliyor. Bu değeri kabullenmemelisiniz.

İş yaşamınızda kafanızı sürekli meşgul eden biri var gibi. Onunla çok ciddiye aldığınız sorunlar yaşıyorsunuz. Ama bu sorunlar işle alakalı görünmüyor. Bir mesafe koymak, hatta builişkisini ortadan kaldırmak sizin yetkinizde görünmesine karşın, onun oradaki varlığını garip bir biçimde istiyorsunuz.

Paranızı hiç eşit olmayan bir şekilde birisiyle paylaşıyorsunuz. Sanki buna göz yumuyorsunuz. Sanki bu şekilde bir tür hastalıklı kazanımlar içindesiniz. Bu paylaşımın size müthiş zararı olacak. Eğer aklınızı başınıza almazsanız.

Çok yakınınızda birini sürekli itiyorsunuz. Size karşı hırçın ve anlayışsız davrandığını düşünüyorsunuz. Bu kişi size bir art niyet taşıyacak konumda görünmüyor. Sonradan çok üzülebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızda temel çelişkileriniz olarak iki kişiyi belirlemişsiniz. Hayatı onlarla bir cebelleşme olarak görüyorsunuz. Ama onlardan birinin de yaşamında iki temel çelişki var. O, sizi de bu üçgenin en geniş açılı köşesine koymuş çünkü. Esas sorun üçüncü köşedeki kişiymiş gibi görünüyor. Bu çekişmenin sonuçları olumlu yada olumsuz, onun umuru değil gibi.

23 Ocak 2013, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 04:26 Merkür-Jüpiter olumlu görünümüyle günümüz başlayacak. Bu enerji,  sizin özgürce hareket ederek, hedeflerinizi gerçekleştirmenizin önüne geçen durumların, sizi başkalarına bağımlı hale getiren meselelerin, maddi açıdan beklediğiniz gelişmelerin, ailenizle alakalı konuların,  30 Ocak-5 Şubat tarihleri arasında yeniden düzenlenebileceğini  işaret ediyor. Önümüzdeki iki haftalık süreçte yaşanabilecek baskılara, gecikmelere biraz dayanalım. Eğer bugün bir fırsatla karşılaşırsak, bir işe adım atarsak, bir değişim söz konusu olursa, bu tarihler arasında ne yönde ilerleyeceğimizi anlarız.

23 Ocak 2013, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınızda farklı duygular arıyor ve ilişkilerinizi mantık süzgecinden geçiriyorsunuz. Organizasyon çalışmalarınızı ön plana çıkarmak için uygun bir gün olmasına rağmen, kaprisli ve detaycı yönlerinizi, gereksiz bir alınganlığa dönüştürebilirsiniz. Objektif görüşlerinizi çevrenize yansıtırken, olumlu olmalısınız.

23 Ocak 2013, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi ve manevi açıdan iyimserlik kazanıyorsunuz. Finansal kaynakların, miras ve geri ödenmesi gereken borçların baskısı azalıyor. Parasal açıdan size destek veren gelişmelerle yeni kararlar alabilirsiniz. Yatırımların hız kazandığı bu süreçte önemli ve akılcı adımlar atılabilir. Ortak harcamaları kontrol etmek, eşle olan duygusal yakınlığı korumak gerek.

23 Ocak 2013, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Sihirbaz... Aklınız son günlerde sizi çok fazla zorluyor. Kaybettiklerinizi geri kazanmak savaşı içerisindesiniz.

23 Ocak 2013, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yabancılarlabağlantıları veyaortaklıkları, yabancı ülkelere yatırımlar, yurtdışındaki eğitim programları veya uzak bir ülkeye yerleşme planları, gençler için başka bir ülkede okuma imkanı sağlayacak burs teklifleri günün konuları arasındadır.

23 Ocak 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 14' 34" R
Ay
Terazi
03° 20' 55"
Merkür
Boğa
03° 55' 11"
Venüs
Boğa
23° 40' 53"
Mars
Koç
13° 50' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 27"
Satürn
Balık
17° 59' 58"
Uranüs
Boğa
23° 24' 47"
Neptün
Balık
29° 24' 05"
Plüton
Kova
02° 02' 42"
Chiron
Koç
21° 38' 37"
Lilith
Başak
25° 22' 51"
True Node
Koç
14° 56' 10"
Son Güncelleme : 18/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>