Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ekim 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Evlilik düşüncesi sizi ürkütüyor. Bu korkuyla düzgün giden ilişkileri, sorunlu bir ilişki haline getiriyorsunuz. Dışardan bakışla gelen eleştirileri, öğütleri dikkate almalısınız.

Destek arıyorsunuz. Birkaç güne kalmadan konuyla ilgili olarak başvurduğunuz önemli bir yerden, çok umutlu olmanıza karşın, olumsuz haber alacaksınız. İşinizle ilgili yeni projeleriniz var.

Ciddi para sıkıntısı yaşadığınız anlaşılıyor. Kazancınız size yetiyor, ama gerekyaşamınızda gerekse aşk yaşamınızda büyük paralara ihtiyaç duyuyorsunuz gibi görünüyor.

Vefa duygunuz epeyce gelişkin. Ama yine de sevgilinizin ailesiyle kurduğunuz yakınlığı, kendi ailenizden de esirgememelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakında sevinçli haberler alacaksınız.Çok önceden sözünü almış olduğunuz bir isteğiniz gerçekleşecek ve hedeflerinizden birine yaklaşmış olacaksınız. Rahat kişiliğinizle kapıları kolay açıyorsunuz. Biraz büyükçe hedeflerinizin olması biraz hırslı görünmenize neden oluyor. Biraz alçakgönüllü olmanız gerek, çünkü çoğu zaman hayal kırıklığı yaşıyorsunuz.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Ay-Aslan burcu seyir etkinliğinde yeni haftayı selamlarken, dış dünyanın üzerimizdeki etkisi bir hayli fazladır. Biz de buna karşılık olarak, kendimizi göstermek, ifade etmek yoluyla tepkimizi koyarız. Saat 15:21-25 Ekim saat 06:16 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında, rutin işlerinize öncelik tanıyınız. Bir proje üzerinde çalışıyorsak eksikleriniz var mı diye bir bakınız.  Karşı cinsle ilgili konularda biraz daha temkinli olunuz. Bu zaman dilimi içinde, ya tümüyle olayları kendi kontrolünüz altında tutmak istersiniz veya  akışa bırakırsınız. Aslında yapılması gereken de, ikinci tercihtir. Eviniz, aileniz ve özel ilişkinizle alakalı  konular üzerinde şöyle bir düşünmemizde yarar var. 24 Ekim-12 Kasım tarihleri arasında, burcunuzda ilerleyecek Merkür,  çevre ilişkilerinin,meselelerinin, eğitim ve ticaret konularının gözden geçirilmesi yönünden değer taşıyor. Kişisel tercihlerimize, ilişkilerimiz, maddi ve manevi ortaklıklarımıza bakacağız. Bütün bunlar üzerinde bir hayli dikkatli, derinlikli, konulara hakim ve odaklanmış bir şekilde gözlemde bulunacağız. İlişkilerimize bir bakacağız. Bizim üzerimizde kimler tesirli, biz hayatta neleri önemsiyoruz, kimlerlebirliğine yatkınız ve kimlerle birlik ve bütünlük anlamında sorunlar yaşıyoruz? Bunları gözden geçireceğiz. Öyle alttan almaya pek niyetimiz olmayacak ancak çıkarlarımız söz konusuysa, kaybetmeyi de göze almayacağız. Yeni haftanın hepimiz için güzelliklere vesile olması dileğimle,

24 Ekim 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planlarınız uygularken; kibar, ince, zarif fakat ısrarcı bir şekilde davranacaksınız. Çevrenizde size karşı çıkanlara da yumuşak bir şekilde karşı koyacaksınız. Aile toplantılarına daha fazla ağırlık vereceksiniz. Aşk ve duygusal ilişkilerinizde seçici ve mükemmeliyetçi olacaksınız. Bu dönem, alınganlığınız artacak. Tercihleriniz ne olursa olsun, yaşam kaliteniz hep yüksek seyredecek.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daha önce yaşadıklarınızın, yaşamsal seçimlerinizin ve bu olayların size verdiği şeklin muhasebesini yapabileceğiniz günler. İzin vermeniz durumunda endişeler artıyor. Bazı kişileri memnun edebilmek için doğru bulmadığınız şeyler yapmaktan kaçının. İstek ve ihtiyaçlarınızı ön plana almalı, başkalarını mutlu edebilmek için katlandığınız her tür aşırılığa(çok harcamak, hafife almak, çokyapmak v.b) dur demelisiniz.Günün Atmosferi:Gördüğümüz her şeyi gerçek sanmayalım ve duyduğumuz her şeye inanmayalım birkaç gün için. Yanıltıcı kişiler veya etkiler devrede. Fazla hayalperest veya idealist olabiliriz, ama sandığımız şeyler gerçek olmayabilir.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz işlerinizde başarılı olmak için çaba sarf edeceksiniz. Göz önünde olmak için mücadele edebilirsiniz. En iyisini yapmak için enerjinizi ortaya koyacağınız bir gündesiniz. Bunları yaparken çatışmalardan uzak durmalısınız. Üstlerinizden destek görmek için daha sabırlı olmanız gerekebilir. Değişiklikler yaşanabilir.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda artık ciddi tavır takınmalısınız. Sevdiğiniz kişi ciddiyet görmediği zaman bir anda birçok düşünceden vazgeçebilir. Ona yeşil ışık yakmalısınız.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kariyeriniz vehayatınızla ilgili konular daha fazla gündeminizde olabilir. Bu alanda kararlı ve mücadeleci yönlerinizi daha fazla sergileyebilirsiniz. Duygularınızı daha fazla gösterip paylaşabileceğiniz bir gündesiniz ancak iletişim problemlerine dikkat etmelisiniz.

24 Ekim 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

2 hafta boyunca önemli anlaşmalar gündeme gelebilir. İfadeniz rahatlayacağından, artık plan ve projelerinizi rahatça konuşabilirsiniz. İlginiz tamamen kendinize yöneliyor.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Son derece yoğun çalışmalar içindesiniz. Ancak, şartlarınız ne olursa olsun kendinize pek dert etmeyeceksiniz. Bu tutumunuz işlerinizi kolaylaştıracak. Hoş tekliflerle karşılaşabilir, fırsatları değerlendimeyi başarabilirsiniz. Sevdiğinizin sıcak ilgisi, güveninizi arttıracak.

24 Ekim 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızı şu günlerde tatbikata geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Zira her an insanın eline böyle önemli şanslar geçmez. Hayatınızı biraz renklendirin. İş ve aşk birarada yürümez demeyin.

24 Ekim 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 48' 55" R
Ay
Balık
14° 20' 09"
Merkür
Koç
18° 38' 30"
Venüs
Boğa
05° 18' 13"
Mars
Koç
02° 24' 58"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 27"
Satürn
Balık
16° 52' 36"
Uranüs
Boğa
22° 32' 51"
Neptün
Balık
29° 00' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 16"
Lilith
Başak
23° 43' 31"
True Node
Koç
15° 22' 44"
Son Güncelleme : 03/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>