Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Eylül 2012, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu, onunla yaşadıklarınızı bir an önce unutmak istiyorsunuz. Birlikte yaşadıklarınızın tüm ilişkilerinizi, tüm hayatınızı allak, bullak ettiğini düşünüyorsunuz. Yine de hazırlıklı olun, o şu günlerde ansızın karşınıza çıkabilir.

Yakındayaşantınızda büyük bir değişiklik yaşayacaksınız. Öteden beri isteyip hazırlıklarını yaptığınız bu değişiklik, gerçeğe dönüştüğünde sizi biraz ürkütüp kararsızlığa düşürecek.

Parayla ilgili moral ilişkiniz sürekli değişkenlik gösteriyor. Bir gün müthiş bir parasızlık çekerken, ertesi gün para sıkıntınızdan kurtulmuş olabiliyorsunuz. Bu tamamen harcamalarınızdaki plansızlıkla ilgili.

Size zevk veren hobilerinizi çoktandır unutmuş gibi görünüyorsunuz. Onlara ayıracak zamanı mutlaka bulmalısınız. Onlarla uğraştığınız günlerde çok daha huzurluydunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba ilişkilerine çok bağlısınız. Bu yüzden kendi problemlerinize onlarınki de katılınca, sorunsuz bir gün yaşamanız mümkün olmuyor. Ama bu durumdan hiç şikayetçi görünmüyorsunuz. Bugünlerde bir ziyaretçiniz var. Bu ziyaretle ilgili çevrenizde bir hoşnutsuzluk yaşayabilirsiniz. Ziyaretin arkasındaki günlerde biraz canınız sıkılacak gibi görünüyor.

24 Eylül 2012, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Ay-Oğlak burcu geçişiyle yeni haftaya başlıyoruz. İş hayatından duygusal konulara varıncaya kadar her meselede ciddiyet ve sorumluluklarımızın gayet iyi farkındayız. Enerjilerimiz gayet destekleyicidir. İleriye dönük olarak düşünmemizi sağlayıcıdır. Başta aşk olmak üzere duygularınızı ifade tarzınız ciddiyet ve sorumluluk ön plandadır. Adım attığınız her işte, bu ruh hali apaçık görülür. Bu sizin gibi gücü önemseyen ve değerini bilen kişiler için gayet normaldir. Günlük enerjiler altında, düşüncelerinizi ifade ederken, yavaş ama son derece yalın bir şekilde konuşmaya özen gösterirsiniz. Sözlerinizde karmaşa ve tuhaflık yoktur. Daha önceden planladığınız işlerinizi yapmaktan hoşlanır, tam olarak bitirmeden de rahat etmezsiniz. Bu durumda benim önerim, ne kadar yoğun olursanız olun dinlenme boşlukları yaratmanız ve kendinize fazla yüklenmemenizdir. Anne ve Baba olan Akrepler ise gün içinde, çocuklarının dersleri veya sorumluluklarıyla yakından ilgilenebilir, ihtiyaçları konusunda oldukça titiz davranabilirler.

24 Eylül 2012, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çok daha planlı ilerlemeye başlıyorsunuz. Yakın çevrede yaşananlar ve kardeşlerle ilişkiler açısından yeni bir dönem başlamakta. Bu değişimi aynı zamanda düşünceler yolu ile yaşamaktasınız. Daha derin ve tutarlı eğitim projelerini organize etmek üzere atılımlar yapabilirsiniz. Sözlerinizle son derece ikna edici olacak, işle ilgili yolculuk planları yapabileceksiniz.

24 Eylül 2012, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Anahtar... Her zaman gerçeklerden yanasınız. Sevdiğiniz zaman gerçek seviyor ve kalpten bağlanıyorsunuz. Ancak çok fazla açık sözlü oluşunuz partnerinizi kızdırabilir.

23 Eylül 2012, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddi sıkıntınız sona eriyor. Hiç ummadığınız bir yerden para alacaksınız. Böylece herşey yavaş yavaş yoluna giriyor. Uzun süren ve ciddi bir çalışmanın üzerine, bir tatil size iyi gelebilir. Hareketli günlere hazır olun. Bu hareketlilik sizin yapınıza da uygun.

24 Eylül 2012, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 22' 15" R
Ay
Balık
07° 43' 54"
Merkür
Koç
18° 21' 53"
Venüs
Boğa
04° 44' 20"
Mars
Koç
02° 03' 48"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 00"
Satürn
Balık
16° 50' 17"
Uranüs
Boğa
22° 31' 16"
Neptün
Balık
28° 59' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 44"
Lilith
Başak
23° 40' 28"
True Node
Koç
15° 22' 04"
Son Güncelleme : 03/05/2024 10:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>