Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün haberleşebilirsiniz, ama görüşmeniz pek mümkün değil. Yakın çevrenizin ilişkinize verdiği onayı artı bir zenginlik olarak görüyorsunuz. Kalıcı beraberliği adımlamanız için, taşlar döşenmiş görünüyor.

Yapılmış bazı vaatler, önümüzdeki günler içinde gerçekleşebilir. Birarkadaşınızla yakaladığınız uyum ikinizin de başarısına başarı katıyor. Umutlarınızı yeşertecek haberleriniz var.

Bugünlerde bazı yakınlarınızdan fikir almaktan kaçınmamalısınız. Çok karlı bir alış verişin eşiğindesiniz. Bu alış verişle ilgili barındırdığınız çeşitli kaygıları tek başınıza yok edemeyebilirsiniz.

Ona onunla ilgili gerçekleri söylemekten kaçınmamalısınız. Gerçekler acı da olsa onun gerçekleri. Bu gizlilikte onu mu, kendinizi mi sakınıyorsunuz, bunu iyi düşünmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde iç huzurunuza ayak uyduramayanlardan hızla uzaklaşmak isteyeceksiniz. Bu, bazı arkadaşlarınızın eleştirilerine neden olabilir. Mütevazi olduğunuz için elinizdekilerin değerini iyi biliyorsunuz. İş ve aşk yaşamınızdaki huzura ailenizle kurduğunuz problemsiz ilişki de eklenince, kendinizi şanslı görmeniz çok anlaşılır bir şey oluyor.

24 Haziran 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 24 Haziran saat 05:31 Yengeç burcunda doğacak Yeniay, eğitimden ticarete kadar her konudaki hassasiyetin, büyümek, gelişmek, değerlerinize sahip çıkmak olgularına verilen önemi vurguluyor. İkili ilişki, yolculuk, yakınlarınız, iletişim ve çevresel etkenlerin kıymeti de, bu Yeniayda belirgin hale geliyor. Her zaman olduğu gibi görünümler bu Yeniay hakkında bize ışık olacaktır. Şimdi birlikte gözden geçirelim. Ay-Merkür kavuşumu, maddi-manevi anlamda sizi besleyici, büyütücü ve geliştirici olana yönelme, eviniz ve ailenizle bir araya gelme yönünde bilgi, iletişim ve yolculukların göstergesidir. Venüs-Pluto görünümü, güvenilir, kalıcı ve kriterlerinize uygun bir ilişkiyi işaret ediyor. Evliyseniz yuvanızda emniyet, bekarsanız evlilik gibi konular gündeminizde yer alır. Bu bir dönüşüm ve yenilenme işaretidir. Mantıklı bir karar verirsiniz. Gerçekçi şekilde önünüze bakarsınız. Sırılsıklam aşık olsanız dahi, ilişkide en önemli olgu sadakat ve güven içermesidir. Ay-Mars kavuşumu, amacınıza yönelik hareket edebilme ve arzu ettiğiniz yolda emin adımlarla ilerlemenizde yardımcıdır. Ay-Jüpiter görünümü, ilişki-eğitim-iş hayatı veya farklı bir nedenle yapılan yolculuğun, görüşmenin işaretçisidir. Sevdiklerinize, alışkınlıklarınıza yeni bir gözle bakma vaktidir. Ay-Neptün görünümü, manevi duyguları, aile, yurt, sevgi olgularını yükselten, moral verici bir destek kuvvettir. Yeniayın her birimiz için güzelliklere vesile olması dileğimle,

24 Haziran 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun bir gündemle güne başlıyorsun. İşini genişletmeyi düşünüyorsan dikkatli davranman gerekebilir.

24 Haziran 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üstleriniz ve otorite figürleri tarafından yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz. Gün boyunca tavrınız, kişilere ve olaylara karşı daha tahammüllü olmalı. Hürriyet Aile /

24 Haziran 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün akıcı enerjiler ve daha fazla anlayış içerisindesiniz. Ancak akşam saatlerinde sizi aktif kılan işler çıkabilir.

24 Haziran 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kadın... Devlet işlerinizde başarı sağlamış olabilirsiniz. İhtiyaç duyduğunuz kişiler çıkabilir. Kibir yapmanız sizin zararınıza olacaktır.

24 Haziran 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün meydana gelen yeni ay yaşamınızda yeni yolculuklara işaret edebilir. Yeni keşiflere, maceralara yol alabilirsiniz. Kendinize yeni rotalar belirleyebilirsiniz. Kişisel gelişim ve yüksek öğrenim alanında yeni başlangıçlar gündeminize gelebilir.

24 Haziran 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeniay, seyahat, eğitim, hukuk ve medya işlerinizde yeni baş- langıçlarınızı destekliyor. Yaptığınız görüşmelerin altına imza atmak için uygun bir dönem.

24 Haziran 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yoğun bir haftanın ardından günün ilk yarısını deniz kenarında vakit geçirerek değerlendirin. Uzaklara yelken açmak ya da seyahate çıkıp kafayı dinlemek size iyi gelecektir. Zira evden ziyade uzaklardaki konularınıza ışık tutacak Yengeç burcundaki Yeni Ay küllerinizden yeniden doğmanıza neden olabilir.

24 Haziran 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızı şu günlerde tatbikata geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Zira her an insanın eline böyle önemli şanslar geçmez. Hayatınızı biraz renklendirin.

24 Haziran 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 41' 02" R
Ay
Boğa
12° 46' 28" R
Merkür
Koç
21° 36' 15"
Venüs
Boğa
10° 13' 17"
Mars
Koç
05° 29' 05"
Jüpiter
Boğa
25° 42' 42"
Satürn
Balık
17° 12' 14"
Uranüs
Boğa
22° 46' 41"
Neptün
Balık
29° 07' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
21° 04' 24"
Lilith
Başak
24° 10' 05"
True Node
Koç
15° 22' 12"
Son Güncelleme : 07/05/2024 21:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>