Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir paranoya yaşıyorsunuz. Kuyunuzu kazdığına inandığınız kişi komşuluk ilişkisi gibi biri. Onda baştan çıkartan bir cinsi cazibe görüyor ve arsızca sevgilinize oynadığını düşünüyorsunuz. Bunu sevgilinizle, ama ona inanmaya eğilimli olarak konuşmalısınız. Rahatlayacaksınız

Fazla hırslı biri çabuk kurulma zaafınızın farkında, sizinle oynayabilir. Bu zaaflarınız bir edilgen olduğunuzu göstermiyor. Ama abartı iyi niyetiniz ve arkadaş canlısı oluşunuzyerinizde kullanılıyor ve başkaları adına çıkışlarınız göze batıyor.

Maddi konularda bazı sorunlar gündemde. Bu sorunların sebebi sizin hesapsız harcamalarınız ve beklenmedik harcamalar. Bugünlerde birilerinden borç istemek zorunda kalabilirsiniz.

Sizin işyerinizden bir süre kopup sevgilinizle tatile çıkmanız gerekiyor. Bunu en kısa sürede gerçekleştirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yersiz üzüntülere çok açıksınız bu günlerde. Temkinli olmalısınız.Sizi üzmeyi düşünen biri yok. Farkında olunmadan yapılan kırıcılıklar dışında tabi. Atmaya cesaret edemeyip ertelediğiniz adımın artık basabileceği bir yer yok. O şansı yitirdiniz. Sorunlarınızı fazlaca açıp paylaştığınızı sandığınız biri, sizi daha az sorunlu yapabilecek yetide değil.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, Ay-Oğlak burcu geçiş etkinliğinde Çarşamba günümüz başlayacak. Çevremizde bulunan kişilerle ciddi konular üzerinde konuşabilir, bağlantılar kurabiliriz. Ailemizle olan temasımız da bir hayli yoğunlaşır. Sorumluluk, hak bilirlik, saygı, dürüstlük gibi ilkelere önem vereceğiz. Saat 06:33 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında, bazı meseleler umduğumuz gibi gitmiyor diye karamsarlığa kapılmayınız. Kendine güvenli bir insan yaşanabilecek her türlü durumda belli esneklik içinde gelişmeleri ele alabilir. Saat 18:26 itibariyle Ay-Uranüs arasında oluşacak sert görünüm, dışarıya karşı kendinizden emin bir kişi profili çizmenize rağmen, isyana yatkınsınızdır. Saat 19:08 Merkür-Satürn olumlu görünümü, önünüzde engel olarak duran, bir çok konuda sizi baskı altına alan, geciktiren, yavaşlatan her ne varsa, bunları ancak iyi bir analizle ve bugüne dek edindiğiniz tecrübeler dahilinde aşabileceğinizi gösteriyor. Hedefinize varmak için, sorumluluklarınızı kabullenmelisiniz. Prensipli hareket etmeli, düzgün ve sağlam kişilerle dostluk kurmalı,yapmalısınız. Satürn burcunuzda sizi test ederken, aslında sizin gelişiminize katkıda bulunuyor. Çünkü onun dersleri ve uyarıları olmasaydı, bu kadar tecrübe sahibi olamazdınız.Günün güzellikleri sizi taçlandırsın. Sevgi dolu paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eskiye özlem duymanız yüzünden bazı hatalar yapabiliriniz. Geçmiş sorumluluklarınızın siz rahatsız etmesi, sizi üzüyor. Kendinizle ilgili yeni bir yapılanmaya ihtiyacınız var. Bugün sosyal yanınız çok güçlü. Çevrenizdekilerle bütünleşmek adına yaptığınız çalışmalar sayesinde önemli atamalar yapacaksınız. Önemli kişilerden destek alacasınız.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birkaç gün içerisinde, belli hedeflerinize ulaşmanızı sağlayacak teklif, öneri veya davetler söz konusu olabilir. Gözünüzü kulağınızı açmalısınız. Zira, bu tür teklif veya öneriler ilginç yollarla veya biçimlerle yüzünü gösterebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güne güzel başlıyoruz. Destekçi kişiler, olumlu görüşme ve diyaloglar, işle ilgili olumlu adımlar, fırsat içeren durumlar ya da belli kararların açıklanması türünde yararlı ve hoş denilebilecek gelişmelere açık olduğumuzu gösteriyor. İlerlemeye açık, beklentilerimizi yüksek tutabileceğimiz, organize ve disiplinli hareketlerimizin başarıya ulaşabileceği, uzlaşmacı ve olumlu bir gündeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Ağustos 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde iletişimin arttığı zamanlar olabilir. Hareketlilikten dolayı işlerinizi yetiştirmekte zorlandığınızı hissedebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere karşı daha nazik olmanızda fayda var. Zaman zaman fazla kontrolcü olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler sizin de gündeminizi etkileyebilir. Ticari konular gündeme gelebilir.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızı yönlendiren insanları ayıklama vakti. Realist kararlar almanız gereken bir gün sizin için.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte kariyer alanınız vurgulanırken, bu süreçte kariyerinizde yeni başlangıçlar yapmaya konsantre olabilir, kendi içinizde çalışmalarınız ve kariyer hedeflerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Mars'ın yeni aya karesi ile, aile büyükleri, kurumlar ve patronlarla ilişkilerinizde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken ve olası problemlerin size yansıyabileceği bir süreç sözkonusu iken, ilişkilerinizde ya hep ya hiç vurgusu ön plana çıkıyor olacak. Yeniay haftasında vereceğiniz kararlar, Satürn'ün Merkür ve Venüs ile yapacağı uyumlu görünümlerle desteklenirken, bu süreçte yabancı bir ülkeye gidebilir, yurtdışına yerleşmeyi düşünebilir, sizden uzak bir şehir veya ülkede olan birisi ile flört etmeye başlayabilir, basın yayın, müzik ve eğitim alanlarında daha çok para kazanabilir ve bunlardan faydalanabilir, hayatınıza katkısı olacak yeni eğitimler alabilirsiniz. Hafta genelinde ilişkilerinizde sorun olan konuları zorlamamak ve zamana bırakmak faydalıyken, sorunsuz devam eden ilişkilerde birçoğunuz bu süreçte evlenmeye karar verecek ve yalnız olanlarınız da yeni bir ilişkiye başlıyor olacaksınız.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevresel iletişiminiz yüksek olacak. Yine de içinizi huzursuz eden bir şeyler var. Sosyal çevrenizdeki güzel gelişmeler işlerinizdeki birtakım sorunları görmezden gelmenize neden olabilir.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gökyüzü bugün her aklınıza geleni uygulamaya geçme isteğinizi kontrol altında tutmanız için sizleri uyarıyor. Özellikle dehayatınızda ani ve fevri davranışlar içinde bulunmaktan ya da şu anda sahip olduğunuz işten daha iyisini bulurum ümidiyle işten ayrılmaya kalkmaktan uzak durun. Sonuçlar hiç de tahmin ettiğiniz gibi olmayabilir.. Var olan şartlarınızı daha iyi hale getirmeye çalışmanız sizin için çok daha faydalı sonuçlar getirecektir. İş ve özel yaşamınızda huzurunuzu başarınızı kıskanan kişilerin çevrenizde bulunarak türlü oyunlarla size rahatsızlık vermelerine fırsat vermemek sizin elinizde. Çevrenizde bulunan insanlara her zamankinden daha fazla dikkat edin ve sezgilerinizin sesine kulak vererek ilerleyin.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

26 Ağustos 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 38' 38" R
Ay
Terazi
08° 17' 20"
Merkür
Boğa
04° 29' 34"
Venüs
Boğa
24° 11' 38"
Mars
Koç
14° 09' 29"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 21"
Satürn
Balık
18° 01' 36"
Uranüs
Boğa
23° 26' 14"
Neptün
Balık
29° 24' 39"
Plüton
Kova
02° 02' 30"
Chiron
Koç
21° 39' 52"
Lilith
Başak
25° 25' 37"
True Node
Koç
14° 56' 34"
Son Güncelleme : 19/05/2024 06:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>