Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu. sizden çok çevrenizin beğenmesini istiyorsunuz. O da bunun farkında ve sizin çevrenizle bir arada olduğu zaman kendini sınavda gibi hissediyor. Sizin bazı önerilerinizi reddedebilir.

İş yaşamınızdaki vazgeçilmezliğiniz devam ediyor. İşlerdeki durgunluk sizin dışınızda hemen herkesin konumunu etkiliyor. Siz ise basamakları ikişer ikişer tırmanıyorsunuz.

Her zamanki gibi hesabını bilmez harcamalarınız sürüyor. Bugün yine para harcamakla harcamamak arasında kararsızlık yaşayıp, harcamadan edemeyeceksiniz.

Bir yakınınıza karşı ön yargılı davranmaya devam ediyorsunuz. Oysa o bu duygunuz farkında değil ve size çok güveniyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde yaşamınıza giren bir sosyal faaliyet sizi çok mutlu kılıyor. Yoruluyorsunuz, zaman açısından zorlanıyorsunuz ama bırakmaya hiç niyetiniz yok. Bu faaliyet nedeniyle edindiğiniz yeni çevrenizden de çok memnunsunuz. Yakınlarınızın işlerinizi ihmal ediyorsunuz konusundaki eleştirilerine de aldırmıyorsunuz, çünkü bunun gerçek olmadığını biliyorsunuz.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, burcunuz üzerinde saat 11:01 itibariyle ilerleyen Ay etkisinde, inandığınız değerleri koruma altına almak istiyorsunuz. Her şeyi oluruna bırak diyen iç sesiniz size rehberlik ediyor. Ancak bir şey var ki, fantezileriniz oldukça güçlü. Yaratıcı enerjiniz özellikle sizi itekliyor. Saat 11:22 Merkür-Chiron arasındaki görünüm, bizi yeni arayışlara sevk edebilir. Geleceğimi nasıl garanti altına alabilirim, nasıl daha istikrarlı yaşayabilirim, düzgün bir aşk bana nasip olabilir mi? gibi birçok soru kafamızın içinde dolanır durur. Saat 16:38 Merkür-Uranüs görünüm etkisiyle, isyan edebiliriz, kimi zaman tedirginlik içinde sağa sola koşturarak bir çıkar yolu bulmaya çalışabiliriz. Sevmek, sevilmek aşkla yol almak, kendimizi güçlü bir şekilde ifade etmektir arzumuz. Eğer bunları yapabilmemizin önünde engeller varsa sıkılabilir, sinirlenebilir, ne olacaksa olsun diyerek değişik yollara başvurabiliriz. İş arayışına geçebiliriz veya işimizi daha verimli hale getirmek için çabalayabiliriz. Para o denli önemlidir ki, biraz daha fazla kazanmak için önümüze çıkan bir teklifi apansız bir şekilde kabul bile edebiliriz. Ancak Merkür-Yay burcunda ilerliyor ve iyice düşünmek lazım. Yüzünüzü gülümseten, yüreğinizi ferahlandıran güzelliklerle karşılaşmanız dileğimle,

26 Kasım 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken cesaretiniz ve özgüveniniz yüksek olabilir. Girişimci yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. İlişkilerinizde söz sahibi, güç sahibi olabilirsiniz, 'ben' diyeceğiniz bir gündesiniz.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daldan dala ya da konudan konuya atlamanız, dışarıdan bakıldığında hareketli ve canlı gibi görünse de uzun vadede yakın çevreniz için zorlayıcı olabilir. Ani değişimler ya da bir işi tamamlamadan, hemen diğerine yönelmek yerine, daha dengeli ve tutarlı bir yol izlemenizde yarar var.Günün Atmosferi:Sırlar gün yüzüne çıkabilir. Yaratıcı yönümüz harekete geçebilir. Yolculuklar, geziler ya da görüşmeler bu hafta sonunun keyifli başlıkları olabilir. Sosyal yönü dopdolu bir hafta sonu olacağı için enerjimiz de yüksek olacaktır. Yeni olanaklarla karşılaşabiliriz. Öğle saatlerinde diyaloglarımıza dikkat etmeye çalışalım. Parasal konularda da kontrollü hareket etmeye özen gösterelim. Gerekirse harcamaları kısalım. Sırlar gün yüzüne çıkabilir. Dedikodulara mahal vermeyelim. Özellikle işle ilgili konularda ketum davranalım. Yeni ve kritik bilgilere erişebiliriz. Çalışmalarımız herkes tarafından beğenilebilir ve bir anda aranan kişi olabiliriz.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuza ilerleyerek sizi duygusal açıdan daha hassas kılmakta. Ailevi konularla da ilgilenmeniz gerekebilir.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün hiç beklemediğiniz bir yerden para gelecek. Bu para sayesinde maddi durumunuzda bir rahatlama olacak. İşte akılcı ve idealist olursanız her şey daha kolay yolunda gidecektir.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen ve etkisini üç gün önce ve üç gün sonra yoğun olarak hissettirecek olan yeni ay ile birlikte kariyer alanınız vurgulanırken, bu süreçte kariyerinizde yeni başlangıçlar yapmaya konsantre olabilir, kendi içinizde çalışmalarınız ve kariyer hedeflerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Mars'ın yeni aya karesi ile, aile büyükleri, kurumlar ve patronlarla ilişkilerinizde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken ve olası problemlerin size yansıyabileceği bir süreç sözkonusu iken, ilişkilerinizde ya hep ya hiç vurgusu ön plana çıkıyor olacak. Yeniay haftasında vereceğiniz kararlar, Satürn'ün Merkür ve Venüs ile yapacağı uyumlu görünümlerle desteklenirken, bu süreçte yabancı bir ülkeye gidebilir, yurtdışına yerleşmeyi düşünebilir, sizden uzak bir şehir veya ülkede olan birisi ile flört etmeye başlayabilir, basın yayın, müzik ve eğitim alanlarında daha çok para kazanabilir ve bunlardan faydalanabilir, hayatınıza katkısı olacak yeni eğitimler alabilirsiniz. Hafta genelinde ilişkilerinizde sorun olan konuları zorlamamak ve zamana bırakmak faydalıyken, sorunsuz devam eden ilişkilerde birçoğunuz bu süreçte evlenmeye karar verecek ve yalnız olanlarınız da yeni bir ilişkiye başlıyor olacaksınız.

26 Kasım 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevreniz için yapacağınız harcamaların ucunu kaçırabilirsiniz. Sevdiğiniz insana karşı baskıcı, kıskanç, manipüle edici hallerden kaçınmalısınız.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Genellikle iç dünyanızı ilgilendiren, cinsellik, sırlar, gizli saklı tutulan olaylarla ve esrarengiz konuların araştırmasına yönelik bir başlangıç yapabilirsiniz.Aşırıya kaçmamak üzere hayatınızın zevk noktalarıyla ilgili özel deneyimler yaşayabilirsiniz. Hayatınızın bundan sonraki döneminde size yol gösterecek bazı manevi bilgiler edinebilmeniz mümkündür. İlişkiniz mevcutsa bu ilişkideki maneviyat dozunu planlayabilecek bir başlangıç noktasındasınız. İlişkinizi daha ideal bir seviyeye yükseltmek için diyaloğaga girebilirsiniz.

26 Kasım 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

26 Kasım 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 29' 49" R
Ay
Terazi
06° 28' 33"
Merkür
Boğa
04° 16' 55"
Venüs
Boğa
24° 00' 21"
Mars
Koç
14° 02' 31"
Jüpiter
Boğa
28° 21' 11"
Satürn
Balık
18° 01' 00"
Uranüs
Boğa
23° 25' 42"
Neptün
Balık
29° 24' 26"
Plüton
Kova
02° 02' 35"
Chiron
Koç
21° 39' 24"
Lilith
Başak
25° 24' 36"
True Node
Koç
14° 56' 26"
Son Güncelleme : 19/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>