Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ocak 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onunla paylaşmak istemediğiniz, daha doğrusu paylaşmayı göze alamadığınız sorunun tek taraflı olarak altından kalkamayacaksınız. Önümüzdeki günler sorunu ikinci ortağına açma yoluna gidebilirsiniz.

Sizi şaşırttığı kadar da sevindiren haberler alacaksınız. Sevinciniz, haberin size olması gerekenden çok geç ulaşmış olmasına duyacağınız tepkiyi azaltacak. Bazı girişimleriniz birileri tarafından baltalanıyor olabilir.

Tatil sonrası değişik açılımlar, değişik düşünceler söz konusu olabilir. İş hayatınızdaki yeni bir gelişme ekonomik olarak rahatlamanızı sağlayacak, ama çabanızla gelişmeyi izden yana çevirmeniz gerekiyor.

Bazı tartışmaların sonu, daha başından belli oluyor. Sonuçsuz kalacak ve size zaman kaybettirecek tartışmalardan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Alçak gönüllüsünüz. Bu, elinizdeki değerleri belli bir yere koymanızı sağlıyor. İş ve duygusal yaşamınız olumlu ve verimli bir süreç içinde. Bu konulardaki doyumluluğunuz, genel çevre ilişkilerinizdeki tutarlılığı da belirliyor. Mutlu bir insanın hoşgörüsü içindesiniz. Bugünlerde iç huzurunuza köstek olabilecek kimi gelişmeleri de gözden kaçırmamanız gerekiyor.

28 Ocak 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Perşembe günümüz, saat 02:11-16:59 arasında Ay-Boşluk etkisinde geçecek. Etrafımıza karşı belli bir mesafe koyabilir, samimi davranmayabiliriz. Önemli ve acil işlerimizi halletmek için bazı kişilerden yardım almamız, destek görmemiz zor olabilir. İnsanlar sizden fazla beklentili olabilirler. Benim tavsiyem bu talepleri yerine getirmek için gücünüzü zorlamayınız. Rutin işlerinize öncelik tanıyınız. Saat 05:17 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, bir alanda söz sahibi olmak, bildiğimiz konulara, işlere yönelerek gelişimi merkez almak yönünde olumlu bir etkidir. Bu amaçla bazı kişilerle görüşmede bulunabilir, bir araya gelerek plan ve projemizden söz edebiliriz. Saat 16:59 Ay-Terazi burcu geçişiyle, sevgiye, ilgiye, dokunulmaya, hissetmeye, uyuma, aşka gayet önem verdiğimiz bir gündeyiz. Bütünlük duygusu gayet kıymetli. Kendimizi değerli ve bir başkası için vazgeçilmez biri olarak görmek istiyoruz. Buna o kadar ihtiyacımız var ki, sanki kapana kısılmışız da birinin bize el uzatmasını bekler gibiyiz. Kendimizi dile getirmemizi isteseler, yüreğimizi açıp görmelerini söyleriz. Çünkü kelimelere dökmek o kadar zor ki. Anlamaları için sadece bize, gözlerimizin tam ortasına bakılması yeterli. İç dünyamızı keşfetmek bu kadar zor olmamalı diye düşünüyoruz. Mutluluğa o kadar aç ve bir o kadar kırılganız. Sevildiğimizde mutlu, ilgisiz kaldığımızda bir çiçek gibi solabiliriz. Kendimize özen göstermemiz, geçmişle tüm bağları koparıp yeniye alışmak, yer açmak istiyoruz. Sevginin kıymetinin bilindiği bir gün olsun. Her problem sevgiyle şifa bulsun. Canı gönülden sevgilerimle,

28 Ocak 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatınıza ayak bağı olan herkesten ve her olaydan kurtulma isteği içinde olursunuz. Neler ayak bağı ve kimlerden kurtulmanız gerekiyor konusunda ise bazı yanılgılar yaşayabilirsiniz. Birçok çözümsüz olay hayatınızda öne çıkar. Sivri dilinizle durumu kurtarmak yerine daha güç hale getirebilirsiniz.

28 Ocak 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli bir ayrıntıyı kaçırmanız nedeniyle sorun yaşayabilirsiniz. Küçük gibi görünen şeylere ya da ayrıntılara önem vermeniz olası sorunları engellemenize yardım edebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatlerinde manevi konular kadersel etkiler devredeydi. Akşam üstü saatlerine kadarsa, ayrıntıların atanmaması için ekstra enerji harcamak gerekebilir ve Ay'ın boşlukta olması nedeniyle, işlerin istediğimiz hızda gitmesi zor olabilir veya isteksizlik ya da kararsızlık nedeniyle hareket zorluğu yaşayabiliriz. Akşam saatlerini daha verimli kullanmak mümkün. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

28 Ocak 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde geleceğe yönelik konularda yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. Aynıçevresinde olduğunuz kişilerden fikir alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara başkalarını da dahil edebilirsiniz. İlerleyen saatlerde yoğunluğunuz artabilir. Elinizde olmayan nedenlerden işlerinizde engeller çıkabilir.

28 Ocak 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hangi konuda olursa olsun dürüst davranıyorsunuz. Zaten isteseniz de yalan konuşmak size göre davranış değil. Herkese örnek gösteriliyorsunuz.

28 Ocak 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yakın çevre ve kardeşlerle ilişkiler, seyahatler ve görüşmeleriniz ön plana çıkarken, içsel olarak agresif ve öfkeli hissedebilirsiniz. İletişim konusunda kesin sınırlar çizmeden ve eğer öfkeliyseniz bugün söylemek istediklerinizi paylaşmayıp, enerjisi daha ılımlı bir günde görüşmeyi tercih ederek bugünü kendiniz için olumlu hale getirerek geçirebilirsiniz.

28 Ocak 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla yapacağınız buluşmalar sizi tatminkar kılabilir. Yeni tanışmalar mutluluk getirecek. Öğleden sonraysa kendi kabuğunuza çekilmek ve biraz geri planda durmak isteyebilirsiniz.

28 Ocak 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizi yapıcı yönde kullanmanız gerekiyor. Aniden duygularınıza kapılarak harekete geçebilir, öfkeli ve kırıcı davranışlarda bulunabilirsiniz. Duyduğunuz haberler üzerine harekete geçmeden önce araştırın.

28 Ocak 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız yoğunlaşacak ama dışarıya yansıyacak bir açıklık bulamadığından içinizde bir parça gerilim doğuracaklardır. Bu durumla kendi başınıza mücadele etmek yerine sevdiklerinize açılırsanız, son derece rahat ve huzurlu bir gün geçirmeniz mümkündür.

28 Ocak 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 40' 26" R
Ay
Başak
01° 48' 06"
Merkür
Boğa
00° 25' 15"
Venüs
Boğa
20° 24' 05"
Mars
Koç
11° 48' 40"
Jüpiter
Boğa
27° 39' 42"
Satürn
Balık
17° 49' 12"
Uranüs
Boğa
23° 15' 30"
Neptün
Balık
29° 20' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 46"
Chiron
Koç
21° 30' 33"
Lilith
Başak
25° 05' 07"
True Node
Koç
14° 52' 37"
Son Güncelleme : 16/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>