Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yalnızsınız, ama bu yalnızlığı bir an evvel bitirmeye kararlı görünüyorsunuz. Çekingenliğinizi bugünlerde fazla hissettiriyor olabilirsiniz. Sıcak kişiliğiniz yalnızlığı hiç hak etmiyor.

Üretken birisiniz, ama bu anlamda destek göremiyorsunuz. İşinizle ilgili çok ilginç düşünceleriniz var. Bu düşüncelerinizle ilgili parasal destek arayışlarınızda gelişmeler olabilir.

Günübirlik anlamında bir para sıkışıklığınız yok. Ama çok önemsediğiniz projeleriniz yüklü paraları gerektirebilir. Yakında kısmen düzelme içine gireceksiniz.

Sonradan bir şeyleri düzeltmeye çalışarak boşuna zaman kaybetmemek için, bugünlerde doğru seçimler yapmak zorundasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her zamankinden daha coşkulu bir döneme giriyorsunuz. Bugün size yakın birisiyle yapacağınız bir konuşmanın bunda etkisi olacak. Beklenmedik bir karşılaşma ya da bir teklif yaşamınızın akışını değiştirebilir. Son günlerdeki kırılganlığınız gerilerde kalacak ve bazı konuları gereğinden fazla büyütüp sorun haline getirdiğinizi fark edeceksiniz.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 10:07-4 Şubat saat 00:47 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. İş hayatımızda bazı kişilerle burun buruna gelmemek için dikkatli olacağız. İş görüşmeleri, planlama ve girişimlerimizde arzu ettiğimiz sonucu almak zor olabilir. Diretmemek gerekir. Bilinçli olmak, bir daha bakmak faydalıdır. Saat 18:57 Merkür-Mars görünümü, maddi-manevi anlamda kazanç getirici işlerin, girişim ve kararların göstergesidir. Ailemizle ilişkimizi güçlendiricidir. Problemleri aşabilmemizde cesaret verir. Mal, mülk, yatırım gibi konuların yürürlüğe konmasını sağlar. Para kazanmak amaçlı görüşmelerin, yazışmaların, bir araya gelişlerin işaretçisidir. Hakkınızı olanı almanızı sağlar. Yasal sorunların çözümünde taraflar anlaşma şartlarını tekrar gözden geçirip, bir karara varabilirler. Aileye ait bir mülkün hissenize düşen miktarıdır. Bir yerden başka bir yere taşınmanız, yolculuk yapmanız mümkündür. Anne-babanızı ilgilendiren konuları işaret eder. Ev içinde yapılan, üretime dönük işlerin göstergesidir. Sosyal medya yoluyla gruplarla ilişkimizi sağlar.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duyarlı, anlayışlı ve olumlu olacaksınız. Hem parasal hem de aşk açısından şansınızın yükseldiği bir dönemde bulunuyorsunuz. Ancak, dikkatiniz zayıf ve beklentileriniz çok fazla olabilir. Bu durum sizi zorlayacak.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Şüphelerinizi kontrol altında tutamayacağınız bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bugün alacağınız önemli bir haber aşkta derin ve duygusal bir tamamlanmaya sebebiyet verebilir. Bunu yaşadığınız takdirde kendinizi yıpratmadan nedenini anlamaya çalışmalı, bu noktada önce bize düşen hataları görmeli sonra karşı tarafı incelemeye almalıyız. Unutmayın, şu hayatta hatasız kimse yoktur. Az veya çok hepimizin hatası vardır. Önemli olan bencillik yapmadan bunu samimi bir şekilde görebilmektir.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaş çevrenizde sizi duygusal açıdan meşgul eden hassasiyetler gündeme gelebilir. Gereksiz endişelerden uzak kalmaya bakın.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi yaptığınız meslekte mutlaka göstermeye çalışmalı, değişik ortamlarda bulunmaya özen göstermeli, girişken davranmalı, gerekirse kapıları zorlamayı bilmelisiniz. Her konuda mantıklı düşüneceğiniz bu süreçte inatçılıktan ve her şeye ben bilirim havasında yanaşmaktan uzak durmalı; ılımlı ve hoşgörülü tarzda hareket etmeli; görüşlerinizi yapıcı bir biçimde tartışmalısınız. Bugün, farklı arayışlar da gündeme gelebilir. Belirli bir disiplin içinde hareket etmekten uzak durabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise gayretlerinizin karşılığını alacaksınız. Uzun zamandır bir ilişki içindeyseniz ve bu ilişki size zarar veriyorsa bitecek rahat bir nefes alarak yeni başlangıçlar yapabileceksiniz.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal bir günde arkadaşlarınıza, dostlarınıza zaman ayırabilirsiniz. Onlara pek çok konuda yardımcı olabilir, işlerine koşabilirsiniz. Hizmet duygunuz yükseliyor. Dernek ve vakıf işleri gündeme gelebilir.

3 Şubat 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızla ilgili fikirlerinizi uygulamaya dökebilirsiniz. Sosyal çevrenizle hayatınızı renklendirecek, eğlenceli ortamlarda bulunacaksınız.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Mars arasındaki olumlu etkileşim size ani kararlar aldırır. Kardeşinizle tartışmadan kaçının kazalara açık bir gün sizi bekliyorsa, toplu taşıma araçlarını kullanmanızı öneririz. Evdeki dekorasyon değişimi ya da teknolojik aletlerin yenilenmesi size iyi gelir. Verimli bir hafta sonu olacak.

3 Şubat 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

BU hafta yakın ilişkilere önem verecek, aile ile olan iletişiminizi tekrar gözden geçireceksiniz. Evinizin durumu, düzeni, temizliği veya yenilenmesi ile ilgili bazı kararlar vermeniz ya da planlamalar yapmanız da mümkündür. Bunları hep kendi içinizde yapacağınızdan, normale göre daha ketum olabilir, kendi düşüncelerinize dalabilirsiniz. BU durum sizi, ister istemez geçmişe de taşıyacak ve bir süreyi anıların arasında geçirmenize neden olacaktır. Sizi bu anılardan çekip çıkaracak şey ise, maddi konularda ortaya çıkacak bazı ufak problemler olabilir. Maddiyat ile ilgili sorunlarla ilgilenirken, dış dünyaya odaklanma zorluğunu gideremez.

3 Şubat 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 11' 39" R
Ay
Terazi
27° 36' 18" R
Merkür
Boğa
06° 46' 28"
Venüs
Boğa
26° 10' 30"
Mars
Koç
15° 22' 54"
Jüpiter
Boğa
28° 46' 09"
Satürn
Balık
18° 07' 47"
Uranüs
Boğa
23° 31' 49"
Neptün
Balık
29° 26' 49"
Plüton
Kova
02° 01' 45"
Chiron
Koç
21° 44' 37"
Lilith
Başak
25° 36' 20"
True Node
Koç
14° 55' 52"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>