Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Nisan 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kişiliğinizdeki zenginlik aşk hayatınıza da yansıyor. Tatmin olması zor bir insan olmanıza rağmen bir şeylere tutunmak istiyorsunuz. Sevdiğinizle paylaşmak istediğiniz şeyleri ona açıkça söylemelisiniz.

Bugün çok aktif bir işgünü olmasa da sevindirici gelişmeler sizin ve patronunuzun yüzünü güldürecek. Yükselmeniz için kapılar açılıyor. Fırsatların peşini bırakmayın.

Çeşitli yerlerden elinize geçen paralar aslında az şey değil ama özellikle dışarı hayatınızdan dolayı cebinizden çok para çıkıyor. Gelir gider dengesini kurarsanız para sıkıntısı çekmezsiniz.

Çevrenizdeki bazı insanların sizi ciddiye almamalarına çok sinirleniyorsunuz. Fikrinizi sürekli değiştir, sözünüzde durmazsanız bu duruma düşmeniz çok normal.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinize attığınız şeyler patlama noktasına geliyor. Problemlerinizi çözmek için harekete geçmeli, ya da en azından bunları bir yakınınızla paylaşmalısınız. Her insanın zayıflıkları olabilir. Bunları kabul etmediğiniz sürece çözüme gitmektense bunları iyice ciddi bir duruma getirebilirsiniz. Bir grup arkadaşınızın dışarı çıkma önerisini kabul etmek size iyi gelebilir.

5 Nisan 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler cumartesi günümüz olumlu bir geçişin etkisi altında başlayacak. 5 Nisan saat 23:31-3 Mayıs saat 04:21 tarihleri arasında Venüs-Balık burcunda ilerleyecek. Bu sizler için her zaman olumlu bir yansımadır. Tutkulu, istekli bir şekilde ilişkilere bakmaktan yanayız. Romantizm, ılımlılık, şefkat ararız. Aşk hayatımızla ilgili konularda ılımlı düşünürüz. Kimseyi kırmak gücendirmek, sonra da uğraşmak niyetinde değiliz. Romantik sözlere, güzel niyetlere, sevgi dolu buluşmalara açığız. Ancak bir yandan da tabii ki dikkatliyiz, bize ait olanı sahipleniyoruz, tutkuluyuz. Geçmişte yaşananlara endişeden uzak, iç gözlemde bulunarak bakabilmemiz kolaylaşır. Hani bazen insan aşkta kendini garip, kafası karışmış, gerçeklerden uzaklaşmaya hazır bir halde hisseder ya. Çünkü canınız acıyordur.  Belki yaşadığınız eski tecrübeler veyahut mevcut sorunlarınız sizi baskı altına almıştır. İşte Venüs, dönemi bunları restore edicidir, moral yükseltir. Venüs-Balık burcu seyrinin en etkili görünümü 12 Nisan  tarihindeki Venüs-Neptün kavuşumudur. Bu kavuşumu olumlu ve iç gözlem gücünüzü yükseltici bir etki olarak görüyorum ve faydalı buluyorum. Şefkat, duyarlılık, hoşgörü, sevgi, yaratıcılık gibi olguları öne çıkartıcı, aşkla buluşmanızı sağlayıcı, derinliklerinizde saklı duran güzelliklerin ortaya çıkmasında destekleyici bu kavuşumun sizlere olumlu yönde güzellikler getirmesini diliyorum. Çaresizlikleri, endişeleri, kafa karışıklığını, yetersizlik duygularınızı biraz da kendiniz çabalayarak, ideallerinize sahip çıkarak siz ortadan kaldırabilirsiniz. Her şeyde sende gizli derim daima. Evet bizde gizli. Saat 17:54-6 Nisan 00:39 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Güneşinin ışıkları aydınlatsın yüreğimizi Yarın yeni bir gün silecektir kederlerimizi Bu Güneşin altında doğan biz insanlar El ele vererek, büyütebiliriz sevgiyi…….   Kalben en olumlu his ve niyetimle sizleri kucaklıyorum. Bütün güzellikler sizlerden yana olsun.  

5 Nisan 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kazançlarınız konusunda başarı grafiğiniz yükseliyor. Bugün, kişisel yetenekleriniz ön plana çıkarmadan önce, size güven duyulmasını istiyorsunuz. Kazançlarınızı değişik kaynaklardan kazanmak isteği içindesiniz. İş değişimleri yaşamak istiyorsanız, mantıklı davranışlarınızı ön plana çıkarmalısınız. Boğaz ve boyun ağrılarınız olabilir.

5 Nisan 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızı ihmal etmeyin! Yaratıcılık gerektiren işler, eğitim, spor, danışmanlık, sanatsal veya estetikle ilgili keyifli faaliyetler ve degörüşmeleri açısından yoğun üç haftalık süreçtesiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Önemli görüşmeleri akşam saatlerine bırakabilirsek iletişim kurmamız ve kendimizi doğru ifade etmemiz kısmen daha kolay olacaktır. Düşünerek konuşulmasında fayda var.

5 Nisan 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

5 Nisan 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGUSAL konularda kendinizi yenilemenin zamanı geldi. Partnerinizle birlikte yeni keşiflerde bulanacaksınız.

5 Nisan 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde, çalışmalarınıza fazla daldınız. Yemek yemeyi unuttuğunuz zamanlar bile oldu. Emeklerinizin karşılığını almadığınızı söyleyemeyiz; ama sıhhatinizi tehlikeye atıyor olabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi makul bir seviyeye indirmelisiniz... Borçlarınızı fazla dert etmeyin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek pek bir değişiklik yok. Temkinli olmanızda fayda var.

5 Nisan 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 36' 14" R
Ay
Terazi
07° 47' 39"
Merkür
Boğa
04° 26' 07"
Venüs
Boğa
24° 08' 33"
Mars
Koç
14° 07' 35"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 46"
Satürn
Balık
18° 01' 26"
Uranüs
Boğa
23° 26' 05"
Neptün
Balık
29° 24' 36"
Plüton
Kova
02° 02' 32"
Chiron
Koç
21° 39' 44"
Lilith
Başak
25° 25' 21"
True Node
Koç
14° 56' 32"
Son Güncelleme : 19/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>