Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Aralık 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlgi duyuyor, bunu sezdirmemeye çalışıyorsunuz. Onun sempatik davranışları sizi günden güne aşka doğru götürüyor. Platonik bir aşk yaşamak istiyor gibi davranıyorsunuz.

Bugün alacağınız bazı haberler henüz gizli tuttuğunuz projenizle ilgili sizi umutlandıracak. Son güne bırakma huyunuz sizi sık, sık sıkıntıya sokuyor. Bu huyunuz yüzünden herkes gibi belirli bir mesai saatiniz olamıyor.

Günübirlik yaşıyorsunuz. kazancınızla harcamalarınız at başı gidiyor. Bugünlerde yapacağınız ödeme bir haftadır uykularınızı kaçırıyor. Bu kazancınızla kenara köşeye bir şeyler koyamayacağınızı biliyorsunuz.

Aile görüşmelerini bir görev gibi görmemelisiniz. Arada sırada içinizden gelerek sürprizler yaparsınız ne kadar sevildiğinizi daha iyi anlayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önce karar veriyor, ardından doğru mu yaptım diye düşünüyorsunuz. Bugün yaşayacağınız bir olay aceleyle karar vermenin zararlarını size gösterecek. Bugün yine Cuma heyecanını yaşıyorsunuz. Tatilden önceki son gün her hafta içinizi şenlendiriyor. Sizin sorumluluğunuzda olan bir yakınınızın bazı sorumsuz davranışları siz yıldırıyor. Önümüzdeki günlerde bir üzüntünüz olacak

9 Aralık 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 02:17 Ay-Kuzey düğüm görünümü etkisi altında Salı gününe başlıyoruz. Bu bir yanıyla kendinizi ispat etme çabanız diğer yanıyla güçlü olma arzunuzdur. Bütün bunlar sizi yorar, bazen başkalarının gözünde ihtiraslı bir kişi olarak görülmenize neden olur. Ancak geleceğinizi garanti altına almak için her türlü mücadeleye hazır olmak gerekir. Kim ne derse desin kendinizi düşünmek durumundasınız. Tüm gün devam edecek olan Ay-Yengeç geçiş etkinliğinde, duyarlı, güvenli, geçmişinize ve sevdiklerinize düşkün, hassasiyet içinde olursunuz. Varmak istediğiniz hedef ve bu hedef için izlenmesi gereken yoldan eğer eminseniz gönlünüz gayet huzurlu olur. Eğer sorunlarınız varsa bunların kendiliğinden hallolmasını dilersiniz. Sezgileriniz bugün bir ışık gibi yolunuzu aydınlatır. Deneyim sahibi büyükler, alanında söz sahibi olan kişiler veya bilhassa sizin varmak istediğiniz yere çok önceden ulaşmış insanlardan öğrenebileceğiniz çok şey olabilir. Bu kişileri dikkatle dinlemeniz, başarısız sonuçlanabilecek zorlu deneyimlerden sizi koruyabilir. Bugün, eğitim,veya özel konularda danışmayı, soru sormayı, duygusal tepkilerde bulunmadan ilerlemeyi kabul ettiğiniz takdirde günü gayet başarılı değerlendirmeniz mümkündür. Gün boyunca işlerinizin olumlu yönde ilerlemesi dileğimle,

9 Aralık 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınızdan beklediğiniz ilgiyi görmediğiniz zaman, duygularınız yaralanıyor. Başarı kazanırken, aynı zamanda düşmanlarınız çoğalıyor. Şüpheci ve baskıcı yönleriniz nüksettiği zaman, gereksiz tartışmalar çıkarıyor ve çevrenizde olumsuzluk örneği oluyorsunuz. Girişimciliğiniz takdir görmesine rağmen, yüklendiğiniz misyon kolay bir işi değil.

9 Aralık 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin ya da planların aksayan veya zayıf taraflarını gündeme getirmeye çalışırsanız, karşı tarafın sert tepkisiyle karşılaşabilirsiniz. Ya da sizi duymama konusunda ısrarcı olabilirler. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı kişileri bazı konularda ikna etmekte veya toplumda farklı kanaatlere neden olan olaylarla ilgili bize katılmalarını sağlamakta zorlanabileceğimiz birkaç günlük süreçteyiz. Bu esnada, bizim de, diğerlerinin fikirlerini anlama veya fikrimizi benimsetme konusunda politik davranmamız zor olabilir. Ya da toplu halde hassasiyet yaratabilecek konulara odaklanabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

9 Aralık 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

9 Aralık 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karar vermekte zorlanacağınız bir gün. Akşam saatleri ise kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. Sevdiğiniz insanla birlikte güzel zaman geçirebilirsiniz.

9 Aralık 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde yetenekleriniz ve yaptığınız çalışmalarla insanların dikkatini daha fazla çekebileceğiniz, sevdiklerinizden güzel haberler alabileceğiniz bir zamanda iken, eşinizle ve yakın ilişkilerinizde kuracağınız diyaloglarda çözüm vaad eden, düşüncelerinizin uzun vadeye yayılmasını sağlayacak olumlu etkiler almaktasınız.

9 Aralık 2014, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

9 Aralık 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 50' 06" R
Ay
Başak
28° 20' 23"
Merkür
Boğa
03° 20' 39"
Venüs
Boğa
23° 09' 37"
Mars
Koç
13° 31' 09"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 28"
Satürn
Balık
17° 58' 18"
Uranüs
Boğa
23° 23' 19"
Neptün
Balık
29° 23' 30"
Plüton
Kova
02° 02' 53"
Chiron
Koç
21° 37' 21"
Lilith
Başak
25° 20' 02"
True Node
Koç
14° 55' 38"
Son Güncelleme : 18/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>