Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Teorik olarak ateşli savunucusu olduğunuz bu duygu sizin için yaşanmasa da olabiliyor. Kendinize kurduğunuz yaşamdaki başka zenginliklerin ihtiyacını hissettirmediği şeylerden biri de aşk gibi görünüyor.

Çılgın bir koşuşturma içindesiniz. Ama emeğinizin ancak onda birinin parasal karşılığı var. Kalanı amatör başka alanlar. Maddi çöküntüler yaşıyor, uymayacağınız kararlar alıyorsunuz.

Para sıkıntısı yaşanmayan bir hayatın aday adayı bile değilsiniz. Çünkü cebinizdeki paranın bile hesabını bilmeden yaşıyorsunuz. Çok uzakta dediğiniz büyük ödemeler kapıya dayandı. Önümüzdeki günleri kara, kara düşünerek geçireceksiniz.

Sağlık sorunu olan bir arkadaşınızı çok düşünmenize rağmen, ona gereken alakayı göstermiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonuna sosyal faaliyetlerinizle ilgili bir dolu toplantılar, koşuşturmalar, sığdırdınız. Bu yüzden insanların genellikle dinlenmiş olarak başladığı bir günde ayakta durmakta zorluk çekiyorsunuz. Birkaç gün içinde bir ziyaretçiniz olacak. Bu ziyaretçiyle birlikte tartışmalı bir gurubun içinde olacaksınız. Sağlığınızla ilgili küçük şikayetleriniz var. Haftanın sonuna doğru kendinizi iyi hissedeceksiniz.

10 Eylül 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, 10 Eylül (saat 05:52)-30 Eylül (saat 03:42) tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Merkür, maddi konularda öyle çok açılmak, döküp saçmak zamanı değildir. Oturup hesabımızı iyi yapacağız. Nereye ne veriyoruz, hangi ürüne para yatırıyoruz. Harcamaların bir muhasebeci gibi denetlenmesi zamanıdır. Aslanlar cömerttir ve çoğunlukla da sevdiği bir şeye, önem verdikleri kişilere harcama yaparken hesap kitap tutma halleri yoktur. Görüldüğü gibi maddi kazancımız söz konusu olduğunda ve yatırım gibi bir şeyler düşünüyorsak, bu Merkür-Başak hesabın bilinmesi gerektiği yolunda bize sinyaller gönderecek. Merkür-Başak burcu geçişinin hepimiz için verimli geçmesi dileğimle,

10 Eylül 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bulunduğun ortamı kendi görüşüne göre yönlendirmek isteyebilirsin. İş yerinde meslektaşlarına destek vermelisin.

10 Eylül 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik yaşamınızda rutin işlerinizin aksaması sizi zor durumda bırakabilir.

10 Eylül 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bazı tamamlanması gereken işler ya da sizi öne çıkaran durumlar olabilir. Tatil günü olmasına karşın yapacak çokbulabilirsiniz.

10 Eylül 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hep başkalarını düşünüyorsunuz. İradenizi kullanmalısınız. Yaptığınız iyilikler bir anda yok olabilir. Bu arada fazla açık sözlü oluşunuz sizi otoriter ve düşüncesiz gösterebilir.

10 Eylül 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Göz önünde olacağınız ve duygularınızı ortaya koyup göstermekten kaçınmayacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Merkür'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte maddi konular,ve para konularıyla ilgili iletişiminiz hızlanıyor.

10 Eylül 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi açıdan zorlandığınız konular üzerine kafa patlatabilir veya becerilerinizi ortaya koyarak çözüm bulabilirsiniz. Eğer ticaretle uğraşıyorsanız, bu 2 haftalık dönemden olumlu şekilde etkileneceğinizi bilmelisiniz.

10 Eylül 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Başak burcuna geçen Merkür sizi hem çalıştırıp hem de para kazandıracak. Kalıcı, gerçekçiprojelerinizi hayata geçirirsiniz. Alın teriyle elde edilen başarı sizi mutlu eder. Altınızda çalışanlardan destek almalısınız. Ne kadar ileri fikirleriniz olduğunu bu dönemde fark edersiniz. Ego ve kibrin dengelendiği bir hafta sonu geçirirsiniz. Hayatınızda fayda prensibi öne çıkar.

10 Eylül 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz bir gün. Amacınız ne olursa olsun ulaşmakta zorlanmayacağınızı müjdeleyelim. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz misali çok çalışıyorsunuz. Neyse bütün bunların karşılığını alacaksınız. İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

10 Eylül 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 58' 15" R
Ay
Aslan
23° 04' 02" R
Merkür
Koç
29° 30' 58"
Venüs
Boğa
19° 30' 15"
Mars
Koç
11° 15' 18"
Jüpiter
Boğa
27° 29' 23"
Satürn
Balık
17° 46' 09"
Uranüs
Boğa
23° 12' 58"
Neptün
Balık
29° 19' 15"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
21° 28' 19"
Lilith
Başak
25° 00' 16"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>