Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondan fazlasıyla etkilendiniz. Sıcak günlere hazır olmalısınız. Yalnızlığa artık veda etme vaktinizin geldiğini müjdeleyen şeyler oluyor. Bugün telefon trafiğiniz hayli kalabalık.

İşyerinizde gelişme şansınız olmadığını düşünüyorsunuz. Çok memnun değilsiniz. İnsanlarla samimi ilişkiler içindesiniz. İçtenliğiniz ve doğallığınıza bütün kapılar açık.

Kendinize yetebiliyorsunuz, ama üzerinizdeki kaçınılmaz sorumluluklar sürekli para sıkıntısı yaşamanıza neden oluyor. Sorumlulukların karşılığını seve, seve veren birisiniz.

Potansiyel aşk ilişkiniz, bazı alışkanlıklarınızı bırakmamanız halinde bir anda hayal olabilir. Ama bu kez hislerinizi ve mantığınızı iyi harmanlayacak gibisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Küçük tatilinizden kalan bir anıyı sürekli anımsayacaksınız. Yaşadığınız bazı hoşlukların aklınızdan kolay, kolay çıkmayacağını hissedeceksiniz. Güne neşeli başladınız. Kendinizi oldukça zinde hissediyorsunuz. Geçirdiğiniz iki güzel ve romantik gün, yorgun bedeninizi yeniden ayağa kaldırmış gibi görünüyor. Mutluluğunuz hafta içi de sürecek gibi.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 10:01 Ay-Neptün görünümü, bilinmeyen konulara, soyut kavramlara olan ilginizi yükseltir. Hissedişleriniz oldukça derinleşir. Yaşadığınız tecrübelerin aslında gelişiminiz adına ne kadar önemli olduğunu anlamanız kolaylaşır. Burada dikkat edeceğiniz husus, arzularınızla inancınız arasında bir çatışmaya izin vermemenizdir. Saat 20:57 Ay-Pluto kavuşumu, büyümek, gelişmek, yenilenmek isteğimizi yükseltiyor. Bizi derinliklerimizle temasa geçiriyor. Elimize batanları, yüreğimizi acıtanları temizleyip yeni bir başlangıç yapmak istiyoruz. Ancak bunun kolay olmayacağının da farkındayız. Saat 23:21 itibariyle Ay-Güneş arasında gerçekleşecek olumlu görünüm düzenleme, aksaklıkları giderme, bazı konular üzerinde derinlikli düşünerek uygun çareler bulunması anlamında destekleyicidir. Ancak Güneş ev sınırları içinde özellikle sağlığınız konularında dikkatli olmanın işaretidir. Artanyükü insana kaçacak yer bırakmayabilir. Yeni haftanın sizlere arzu ettiğiniz değişimleri yaşatması dileğimle,

12 Kasım 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun bir gün seni bekliyor. Konuşmalarda ise duygusal yargıların ön planda olacak. Söylediklerin bir arada olduğun insanlar tarafından farklı algılanabilir. Detaylar hayatında önem kazanıyor! Sorumluluğunu üstlendiğin her işte detaylara önem vererek hareket etmen dikkatlerden kaçmayacak. İş arayışında olan bir Aslan burcuysan, birkaç hafta önce yaptığın başvurudan olumlu geri dönüş alabilirsin. İlişkilerinde çıkmaza giren konuları çözmek mutlaka günü değerlendirmelisin. Sevgilin ya da eşinin inadını sonrasında kırman çok zor olabilir. Baba ya da baba ailesinden bir yakının ile ilgili sağlık haberleri alabilirsin. Bugün aynı zamanda telefon trafiğin de oldukça yoğun olacak. Senelerdir görüşmediğin arkadaşının mesaj atması seni hayrete düşürecek.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yapılan hataları partneriniz size yükleyebilir. Bu durum yüzünden kendinizi hemen savunmaya geçmemelisiniz. Bugün hak ve haksızlık konularında çekişmelere girmeyin.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda dikkat etmeniz gereken koşullar yaşanabilir. Sizi yoran konulara karşı dikkat etmelisiniz. Haklı olduğunuzu düşündüğünüz konularda özellikle öğle saatlerde tepki çekmemeye çalışın. Sakin tavrınızı sürdürürseniz ileriki zamanlarda destek alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularla ilgili çaba sarf edebilirsiniz.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Detay ve hesap işleri zamanınızı alırken mükemmeliyetçi özellikleriniz daha fazla ortaya çıkabilir. Kaygı ve kuruntulardan uzak durarak işlerinize konsantre olmaya çalışmalısınız.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde muazzam olumlu destekler alırken, sosyal ortamlar ve davetlerde yer alabilir, eğitim öğretim ve görüşmelerden yana fırsatlar elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda teklif ve davetlere açık olduğunuz bir zamandasınız.

12 Kasım 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük işlerde ani gelişmeler yaşanabilir. Kendinizi sıkışmış ve baskılanmış hissedebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin. Gün boyu uyum gerektiren olaylar yaşanabilir.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta sonunda canlı, neşeli yapınızı çevrenizdekilerle paylaşarak geçirin. Gündelik hayatın stresini ancak böyle üzerinizden atarsınız. Partnerinizin baskıcı tutumu size sıkıntı verse de bunun geçici olduğunu unutmayın. Sevginizi cömertçe sunmaya devam ederseniz, sevgiyle karşılık alırsınız. Hayatımızda olanlar her zaman bizim iyiliğimiz içindir.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

12 Kasım 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 28' 14" R
Ay
Balık
09° 12' 32"
Merkür
Koç
18° 25' 33"
Venüs
Boğa
04° 51' 56"
Mars
Koç
02° 08' 33"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 27"
Satürn
Balık
16° 50' 48"
Uranüs
Boğa
22° 31' 37"
Neptün
Balık
29° 00' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 04"
Lilith
Başak
23° 41' 09"
True Node
Koç
15° 22' 13"
Son Güncelleme : 03/05/2024 13:18

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>