Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz sağlam temeller üzerinde. Bunun güveniyle rahat davranışlara yönelebilirsiniz. Aranızdaki heyecanı canlı tutma çabanız, biraz yapay algılanan davranışlara neden olabiliyor.

Söylentilerinortamınızı etkilemesine izin vermemelisiniz. Çevrenizin size ve kariyerinize duyduğu güveni azaltıyorsunuz Karşılıklı özveriyle bütün problemleri aşabilirsiniz.

Çok programlı olmanıza rağmen, iradeniz dışındaki sıkışıklıklar size de yansıyabilir. Para konulu özel görüşmeleriniz var. Bugünlerde alacak verecek sıkıntıları içine girebilirsiniz.

Size fazla ihtiyaç duymadıklarını düşündüğünüz birtakım insanlara karşı sorumluluklarınızı aksatıyorsunuz. Akraba türü ziyaretlere bugünlerde zaman ayırmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok uzaktan izlediğiniz bir gelişmeye henüz netleştiremediğiniz korkularınızla yaklaşmıyorsunuz. Bu tavrınız, zaman içersinde, geç ele alınmış bir sorunla karşı karşıya kalmanıza neden olabilir. Sizi çok önemsiyormuş gibi davranan kişilere karşı hemen sempati besleme huyunuzdan kurtulmalısınız. Bu, sonradan sizi hayal kırıklıklarına sokuyor.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar yeni haftamız, Ay-Boğa burcu geçişiyle başlıyor. Maddi konularda sakince düşünmek gerekiyor. Genel olarak üzerimize sorumluluk yüklenmesinden pek hoşlanmayız. Rahat etmek, huzur bulmak ihtiyacımız gayet yoğundur. Geleceğimiz veya şu anki durumumuzla alakalı düşündüğümüzde, güvence olgusu ister istemez öne çıkar. Saat 11:59 Ay-Satürn görünümü, saygınlık görmeyi arzu ettiğiniz gibi, sizin için oldukça değerli olan kişilere de yardımcı olmanız ve sevginizi hissettirmeniz kolaydır. Yalnız bütün bunların karşılığında beklentiniz, ne olursa olsun üzerinizde otorite kurulmaya kalkışılmaması ve bir durum varsa eğer, sizinle tatlı bir şekilde konuşularak halledilmeye çalışılmasıdır. Saat 14:04 Ay-Kuzey düğüm görünümü, görev ve sorumluluk bilinciyle hareket etmenin önemini vurguluyor. Ancak kişi bundan memnun mu, yoksa mecburen mi katlanıyor. Eğer mecburen katlanıyorsa tabii ki pek mutlu olmayacaktır. Yeni hafta hepimiz için güzel geçsin. Kalben sevgilerimle,

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün meraklı olabilirsin. Çalışma alanındaki gruplaşmalarda nelerin döndüğünü sorgulayabilirsin.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Haftaya başlarken ev ve aile konularınızla ilgili gerginlik yaratacak bazı sorunlarla yüzleşmeniz gerekebilir. Bir an önce sorumluluklarınızın fakına varıp üzerinize düşen görevlere başlamanız gerekmekte. Yine finansal durumlarla ilgili aile bireyleri ile uzlaşmak durumunda kalacağınız haberler alabilirsiniz.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş yerinizde vizyonunuzu genişletmek için çaba harcayabilirsiniz. Var olan potansiyelinizi üst seviyeye çıkartmak isteyeceğiniz bir gün. İkili ilişkilerinizden keyif alacağınız organizasyonlar yapabilirsiniz. Babanıza önemli bir konuda destek verebilirsiniz. Ailevi konularınız ön planda olabilir. Arkadaşlarınız ile birlikte keyifli planlar yapabilirsiniz.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Günün ilerleyen saatlerinde güzel fırsatlarla karşılaşmanız mümkün görünüyor. Ancak şansınızı fazla sorgulamayın ve ayağınıza gelen kısmetlerle ilgilenin.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün, hiç olmadığın kadar meraklı olabilirsin. Çalışma alanındaki gruplaşmalarda nelerin döndüğünü sorgulayabilirsin. Kendi işini yapan bir Aslan burcuysan, finansal sıkıntılar banka kredilerine yönelmene neden olabilir. Arkadaşlarının ilişkilerine çok fazla müdahale etmemende fayda var. Sonradan bir bakmışsın ki her şeyin sebebi sen gösterilmişsin. İlişkisi olan bir Aslan burcuysan, görüşlerini paylaşırken, karşındaki kişinin de düşüncelerini göz ardı etmemelisin. Kronik rahatsızlığı olan bir Aslan burcuysan, rutin kontrollerini aksatmamanda fayda var.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer vealanlarınızda konuşmalarınız artarken bu hafta başında sorumluluklarınız size kolay gelecek ve hemen halledeceksiniz. Bu aralar kafanızda bir sürü fikriniz olabilir.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün daha yumuşak ve sakin olacaksınız. Hızla meydana gelen gelişmeler hem şaşırtıcı hem de ilham verici olacak. Yeni istekler içine girebilir, olumlu ve kararlı davranmayı başarabilirsiniz. İsteğinizle karşılaşacaksınız.

14 Mayıs 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kırılganlığınız yüzünden oldukça stresli günler yaşamanız mümkün. Aşırı hassas ve alıngansınız. Bu sıralar bazı ailevi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Her zamankinden güçlü olmanız gereken bir günde kırılganlığı bir tarafa bırakın. Bu zor günlerde yalnız olamayacağınızı da bilin.

14 Mayıs 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 26' 42" R
Ay
Balık
08° 49' 46"
Merkür
Koç
18° 24' 36"
Venüs
Boğa
04° 49' 59"
Mars
Koç
02° 07' 20"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 04"
Satürn
Balık
16° 50' 40"
Uranüs
Boğa
22° 31' 32"
Neptün
Balık
29° 00' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 59"
Lilith
Başak
23° 40' 58"
True Node
Koç
15° 22' 11"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>