Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Kasım 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz her geçen gün biraz daha iyiye gidiyor. Onunla ilgili her gün yeni bir güzellik keşfediyorsunuz. Bu keşifler sizi çok heyecanlandırıyor. Onun da gözü sizden başkasını görmüyor.

İş hayatınızdaki dostlukları çok önemsiyorsunuz. Arkadaşlarınızla yaşadığınız dayanışma işlerin daha kolay yapılmasını sağlıyor. Bu uyumu bozan bir kişinin varlığı sizi rahatsız ediyor.

Bir yakınınıza almak istediğiniz biraz pahalı bir hediye bütçenizi sarsacak gibi görünüyor. Siz de bu yüzden kararsızsınız. Bugün yeni fiyat araştırmaları yapabilirsiniz.

Önsezileriniz kuvvetli. Güvenmediğiniz kişiyi dikkatle izleniminiz yararlı olabilir. Henüz bir hatasını görmediniz ama çok yakında görebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnatçılığınızyaşamınızda çok işinize yarıyor ama özel hayatınızda da böyle davrandığınızda çevrenizdekileri bunaltıyorsunuz. Başkaları için kapanmış olan bir mevzu sizin için kapanmış olmuyor. Üzerinden uzun zaman geçmiş bir olayı bugün yine gündeme getirebilir ve bu yüzden eleştirilebilirsiniz.

16 Kasım 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar, Saat 03:50-11:19 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Tam olarak emin değilsek, yeni bir karar vermek yanlış olabilir. Her durumu artı ve eksileriyle gözden geçirmekte yarar var. Saat 11:19 itibariyle etkili Ay-Akrep geçişinde, ailevi veya özel konularda gözden geçirmede bulunursunuz. Duygularınızı dışa karşı bir maskeyle gizlersiniz. Duruma göre, başkalarının davranışlarına göre gerektiğinde tavrınızı belli edersiniz. Saat 18:21 Venüs-Neptün görünümü her ne kadar olumlu gibi dursa da, eğer evimiz, ailemiz, parasal konularda ve ilişkimizde çok önemli kararlar alınacaksa tabii ki üzerinde düşünmek, artı ve eksileriyle hesap etmek lazımdır. Şu anda gözümüze hoş görünen şey, zamanla sorun çıkartabilir. O nedenle, satın almak, yatırım yapmak, cinsellik, miras, hukuk konularında uzmanlara danışalım. Sözleşmeler altına imza atmadan önce bir daha bakalım. Saat 18:48 Güneş-Chiron arasındaki görünüm eşiniz veyayaptığınız kişilerle karşı iyi niyetli hareket etmeye çalıştığınızı gösterir. Ancak bu kişiler sizi desteklemiyorsa ve sürekli bir şeyleri kabul etmeniz için baskıda bulunuyorlarsa, doğal olarak kendinizi güvende hissetmeniz kolay değildir. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde mutluluk eksik olmasın..

16 Kasım 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gündeminde ani gelişen koşullar oluşabilir. Uyum ve denge arayışı içinde olmak isterken sinirlerini bozabilirsin.

16 Kasım 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Rakiplerimizi yenmek istiyorsak onlarla anlaşma yollarını bulmalıyız. Araştırırsak en fazla zıtlaştığımız insanlarla bile ortak bir yönümüz olduğunu keşfedebiliriz.

16 Kasım 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evde teknik konular gündeme gelebilir. Kardeşlerinize zaman ayırabilirsiniz. Gün içinde yaptığınız planlardaki değişiklikler sizi strese sokabilir. Ailenizle ilgili işlerin sizi kısıtladığını düşünebilirsiniz. Yeni konulara başlamakta zorlanabilirsiniz. Kendinize güvenmeniz gereken bir gündesiniz. Kişisel konularla daha fazla ilgilenebilirsiniz.

16 Kasım 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sezgilerinizin gücüne inanabileceğiniz ve kendinizi duygularınızın ve yaratıcılığınızın akışında hissedebileceğiniz bir gün. Ancak özellikle ortak maddi konularda,ve para konularında hayalci davranmaktan uzak durmalısınız.

16 Kasım 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, maddi konular öncelik kazanırken, finansal durumunuzda beklediğiniz ilerlemeyi kaydedebilir, alım satım işlerinizi gerçekleştirebilir ve hayatınıza pratiklik katacak yeni eşyalar satın alabilirsiniz. Dolunay zamanında aile ilişkilerinde denge sağlayarak, ilişkilerinizde gerçekleştirmek istediğiniz somut adımları daha kolay atabilecek, yeni fırsatlarla karşılaşabileceksiniz.

16 Kasım 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatında barışı sağlayıp mutluluğunuzu artırabilirsiniz. Bu aralar vaktinizi evinize harcamak istiyorsunuz. Sevdiğiniz insanla romantizm yaşayacaksınız.

16 Kasım 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat ederken kardeş, yakın akraba veya komşularla birlikte olmak isteyebilirsiniz. Taşınma, yer değiştirme için size yakın çevreniz çok yardım eder. Arabanızı değiştirmek veya bakıma vermek için de harika bir zaman. Kurs ve eğitimlere başlamak da uygun olacaktır. Yeni tanıştığınız kişilerle uyumlu arkadaşlık kurabilirsiniz.

16 Kasım 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

16 Kasım 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 24' 27"
Ay
Kova
23° 34' 57"
Merkür
Koç
17° 48' 46"
Venüs
Boğa
03° 30' 56"
Mars
Koç
01° 17' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 03"
Satürn
Balık
16° 45' 12"
Uranüs
Boğa
22° 27' 51"
Neptün
Balık
28° 58' 09"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 25"
Lilith
Başak
23° 33' 51"
True Node
Koç
15° 20' 55"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>