Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Olası sıkıntılı bir akşamın nedenleri arasında sizin payınız daha büyük olacak. İçinizdeki bugünkü coşkuyu açıklarken yaşayacağınız ifade güçlüğü, partnerinizde birtakım sorular uyandırabilir.

Bugünkü iyimserliğinizi işinizde de kullanmanızda yarar var. Uzun süredir su yüzüne çıkmayan ama sizi içten içe rahatsız eden bir konu, bugün gündeme gelebilir.

Küçük bir ödemeniz size hatırlatılacak. Bu nedenle biraz keyfiniz kaçabilir. Bu sıralar duygusal konular sizin için daha ön planda olduğu için mali sorunlarla pek uğraşmıyorsunuz.

Acele karar verme durumunda kalacağınız gelişmeler içinde kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş hayatınızda bazı iniş çıkışlar olabilir veortamınızdaki hareketlilik artabilir. Her zamankinden çok çalışmak zorunda kalabilirsiniz ve üzerinize aldığınız sorumlulukların arttığını hissedebilirsiniz. Karar vermekte zorlanacağınız bir gündesiniz ve düşüncelerinizi toplamakta zorlanıyorsunuz. Genel çevrenizde sizi rahatsız edecek bazı gelişmeler olabilir ve gün içinde duygularınız iniş çıkışlı bir periyot izleyecektir. İyimserlikle,karamsarlık arasında gel gitler yaşayabilirsiniz.

18 Nisan 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar cumartesi günümüz saat 21:57 de, Koç burcunda oluşacak Yeniay etkisi altında başlıyor. Yeniayı, gün içindeki diğer görünümleriyle birlikte alarak, onu daha geniş manada anlamış olacağız. İlk görünüm, saat 01:05 Ay-Pluto arasında gerçekleşiyor. Sizin yeni girişimlerde bulunarak hayatınıza bir yön vermek isteğinizin bu Yeniayda yükseleceğini ancak bazı ailevi veya duygusal anlamda problemlerin halledilmesi gerektiğini söylüyor. Bunlar halledilmeden yeni bir adım atmak pek kolay olmayabilir diyor. Saat 03:29 Mars-Jüpiter görünümü, bu Yeniaydahayatınız, sorumluluklarınız ve kişisel anlamdaki isteklerinizi gerçekleştirme anlamında bir hayli azimli olduğunuzu işaret ediyor. Enerjiniz hakikaten yüksek. Eğer verimli bir şekilde kullanabilirseniz, inatçı davranmaz ve yeniliklere adım atmadan önce iyice bir analiz ederseniz hakikaten doğru girişimlerde bulunabilirsiniz. Dış dünyada bazı kişiler üzerinize gelebilir veya sizi engellemeye çalışabilirler. Ancak siz gereken zamanlarda esnek olursanız,hayatında profesyonelce davranırsanız kazanırsınız. Saat 03:36 Ay-Uranüs kavuşumu, farklı alanlarda liderlik gücünüzü sergileyerek, diğerlerinin önüne geçmenizde yardımcı olabilir. Bu Yeniay,  anlık heyecanların, bir çocuk kadar arzulu olmanın, istediğiniz gibi davranmanın işaretçisidir. Oturup izlemek size göre değildir. Siz bizzat keşfetmek istersiniz. Saat 21:57 itibariyle Yeniay Koç burcunda oluşacak. Bu etki kendinizi ifade etme anlamında size yardımcı olacak. Yenilik anlamında planlar yaparken, artı ve eksileriyle ele alarak düşünmekte yarar görüyorum.  Bu Yeniay, cesaretinizi yükseltici, kişisel anlamda heveslendirici ve  teşvik edicidir. Eskiyi geride bırakmak  isteyen birey, bir şeylerin artık değişmesinden yanadır. Farklı bir yere yerleşeyim, eğitimde arzu ettiğim sonucu alayım, akademik kariyerimde beklediğim noktaya ulaşayım, maddi açıdan rahat edeyim diye düşünür. Buna göre kararlar almaktan yanadır. Ancak bu Yeniay aynı zamanda,  iş ve kişisel girişimlerde abartılı davranmamak, şartlara bir bakmak gerektiğini de söylüyor. Yeniayın gerçekten güven verici, uzun soluklu, temeli sağlam adımlar atmamıza vesile olması dileğimle,

18 Nisan 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çok şey başarmak istiyorsunuz. Düşündüğünüz birçok şeyi gerçekleştirme çabası içinde yoğunlaşırken, eski alışkanlıklarınızı gözden geçirecek, yeni bir şeyler yaratma konusunda gayretli olacaksınız. Kariyerinizi güçlendirmek için dışarıdan yardım almanız gerekebilir. Geçmiş defterleri bir kez daha karıştırabilirsiniz.

17 Nisan 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tolere edilmesi zor durumları kabul edilebilir şekle sokma çabası oldukça yorucu olabileceği gibi, ortaya çıkacak sonuçlar da bir o kadar rahatsız edici olabilir. Önümüzdeki iki günü bu durumun bilincinde planlamanın faydasını görebilirsiniz.

17 Nisan 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu dönemde yeteneklerinizi kullanmaya bakmalı ve parasal alanda daha gerçekçi olmaya çalışmalısınız. Belirli fırsatlar ve gelirlerinizi arttırabileceğiniz imkanlar var. İş hayatında gösterdiğiniz çaba ciddi sonuçlar getirebilir. Ayrıca bu dönemde yakın çevreniz çok daha canlı ve iletişim, hareketlilik dikkat çekmekte. Sözlerinizde daha dengeli olmaya bakmalısınız. Bazı elde olmayan ve sizi duygusal açıdan yıpratacak konular ortaya çıkabilir. Özellikle ailevi konularda daha önlemci olmak faydalı olacak.

18 Nisan 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HER şeye, herkese bir kulp takıyorsunuz. Öz eleştiri yapmak sizi kendinize getirecektir. Yakınlarınızla daha sıcak bir iletişim içinde olun.

18 Nisan 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gökyüzünde bugün Venüs 120 Jüpiter ile ortak gelirler, toplu paralar, miras, nafaka, burs ve diğerlerinden alınan gelirler konusunda şanslarınız artarken, iletişim konusunda bir şeyleri iyi niyetle düzeltme ve ilişkilerinizi yoluna koyma fırsatına sahip olacaksınız. Aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilişkilerinize odaklanabileceğiniz pozitif bir gündesiniz.

18 Nisan 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

18 Nisan 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 06' 52" R
Ay
Koç
03° 51' 34"
Merkür
Koç
19° 31' 43"
Venüs
Boğa
06° 57' 16"
Mars
Koç
03° 26' 49"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 18"
Satürn
Balık
16° 59' 19"
Uranüs
Boğa
22° 37' 29"
Neptün
Balık
29° 03' 00"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 42"
Lilith
Başak
23° 52' 26"
True Node
Koç
15° 24' 26"
Son Güncelleme : 05/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>