Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Hayal Kırıklığına Uğruyorsun Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmamaya özen gösterin. Dengeleri zorlamadığınız sürece her şey istediğiniz gibi olmaya başlayacaktır.

Kontrollü olmaya çalışmalısınız. Sınırların yeniden belirlenebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmadığınız takdirde her şey daha da iyiye gidebilir.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha temkinli olmaya çalışın. Gelir ve gider arasındaki sorunları ortadan kaldırmayı başardığınız sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi anlatmak ya da savunmak için doğru bir gün olmayabilir. Bugünü daha sakin bir ruh haliyle geçirmek, her iki tarafın olayları daha iyi değerlendirmesine yardım edebilir. Harcamalar yapmak ya da bunları düzenlemek adına, günün ikinci yarısından sonra düşünmek ve plan yapmak daha etkili olabilir.

18 Nisan 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, hedeflerinize odaklanmak ve enerjinizi projelerinize odaklamak için harika bir gün olabilir. İletişim konularında oldukça başarılı olabilir ve insanlarla daha derin bağlantılar kurabilirsiniz. Aynı zamanda içsel gücünüzü keşfetmek ve kendinize olan güveninizi geliştirmek için de uygun bir zaman olabilir. Kendinize zaman ayırın ve iç sesinizi dinleyin. Ufak tefek aksilikler olabilir ancak sakin ve sabırlı olursanız üstesinden gelebilirsiniz. Bugün, keyifli ve üretken bir gün geçirebilirsiniz.

18 Nisan 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki kişilerin konuşmalarında samimiyetsizlik sezebilirsin. İki yüzlü olan kişilerin daha fazla hayatında olmasını istemeyeceksin. Az ama öz arkadaşın olsun istiyorsun. Uzun zamandır ihtiyacın olan ayakkabıyı almak için alışverişe çıkıyorsun. İnternette gördüğün ayakkabı modellerinin mağazada olmaması seni hayal kırıklığına uğratıyor.

18 Nisan 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal bir gün olabilir. Sevdiklerinizle, fikrine değer verdiğiniz kişilerle yapacağınız sohbetler bakış açınızı değiştirmenize yardım edebilir. Endişelerinizin yerini nedenlere, hedeflere ve mutlu olmaya bırakmayı öğreniyorsunuz.

18 Nisan 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni fikirlerle güne başlayabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yoğunlaşacağınız zamanlar var. İlişkilerinizde ani tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz. Kişisel hassasiyet yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde zevk aldığınız konular için harcamalarınızı abartabilirsiniz.

18 Nisan 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda karşınıza çıkacak bazı fırsatlar partnerinizle olan ilişkinizi daha ileriye taşıyabilecek ve huzuru yakalayabileceksiniz. Sağlığınız yerinde.

18 Nisan 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün evde vakit geçirmek sana daha iyi etkiler sağlayabilir. Evin dışında yaşanabilecek aksilikler seni daha fazla etkileyebilir bugün. Evde kalmak ve daha huzurlu bir ruh halinde kendine odaklanmak daha iyi bir seçenek olabilir senin için.

18 Nisan 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Aslan, bugün enerjiler öğretmek, rehberlik etmek ve fikirleri paylaşmak için harika. Ufkunuzu genişletmenin veya kalbinizi başkalarının fikirlerine açmanın zamanı olabilir. Benzer şekilde, birisi sizin benzersiz bakış açınıza kapılabilir ve bu, imajınızı güçlendirmenize yardımcı olabilir. Belirsiz bir durumun parçalarını bir araya getirmek için doğru konumdasınız. Şu anda başkalarıyla olan bağlantılarınızda daha fazla açıklık var. Bugün ilerleyen saatlerde, isteseniz de istemeseniz de kışkırtıcı tarafta olabileceğiniz bir şey var. Tepki arıyor ve birisinin sizin hakkınızda ne hissettiğini meral ediyor olabilirsiniz. Bu, normal bir günde sizin için işe yarayabilir ancak bugün oldukça hızlı bir şekilde size dönebilecek, biraz değişken bir enerji ve aşırı duyarlılık vardır. Drama arzusunu dizginlemek, günün fırsatlarını görmenize yardımcı olabilir.

18 Nisan 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, derin ve nostaljik konuşmalar içinde olacaksınız. Duygularınızda ani gelişmelere hazır olmalısınız. Çalışma alanlarınızın kısıtlamasına izin vermemelisiniz. Yaşam kalitenizi yükseltmek için başarılı adımlar atıyorsunuz.

18 Nisan 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinde sakinleştirici bir etkiniz olacak. İş arkadaşlarınız sizden tavsiye ve öneriler almak için yanınıza gelecek ve bu, özgüveninizi ve kendinize inancınızı destekleyecek! Her zorluğun üstesinden gelebilirsiniz. Sevdiklerinizle tam bir uyum içinde çok eğleneceksiniz. Fiziksel kondisyonunuz neredeyse mükemmel düzeyde, ancak biraz daha eğlenceli faaliyetle daha da iyileştirilebilir. Bu, ilerideki hareketli günlere hazırlanmanın bir diğer yolu.

18 Nisan 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Aslan; bugün duygularınız ve benliğiniz ön planda olabilir. İş hayatınızda fevri bir tutum sergileyebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

18 Nisan 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda bir süredir yaşadığınız huzursuzluk sürüyor. Birlikte olduğunuz kişiye karşı daha anlayışlı olmanız gereken bir dönem. Onun sizi anlamadığını düşünerek kırıcı davranabilirsiniz. İş yerinde çalışmalarınızı sürdürürken meydana gelebilecek terslikler sizin sabırsızlığınızdan kaynaklanıyor. Ayrıca, yanlış anlaşılma ihtimaliniz de var. Güç duruma düşebileceğiniz bir olaydan sıyrılmasını bileceksiniz. Parasal konulara yönelik yeni atılımlar gündemde. Sağlığınız için perhizi ihmal etmeyin.

18 Nisan 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 37' 16" R
Ay
Terazi
20° 24' 47" R
Merkür
Boğa
05° 55' 07"
Venüs
Boğa
25° 26' 32"
Mars
Koç
14° 55' 46"
Jüpiter
Boğa
28° 37' 43"
Satürn
Balık
18° 05' 31"
Uranüs
Boğa
23° 29' 45"
Neptün
Balık
29° 26' 01"
Plüton
Kova
02° 02' 02"
Chiron
Koç
21° 42' 52"
Lilith
Başak
25° 32' 23"
True Node
Koç
14° 56' 37"
Son Güncelleme : 20/05/2024 06:32

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>