Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2012, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Size göre aşkın da bütün duygular gibi atakları, yorgunlukları, tatilleri olabilir. Mutluluğunuzu biraz da bu anlayışınıza borçlusunuz. Bu mantıkla ilişkinizi hiç zorlamıyorsunuz.

Önünüzde işinizde yine bir hamle yapabileceğiniz bir fırsat var. Bugün sinyalleriniz açık olursa, bu fırsatla burun buruna gelebileceksiniz. Bu fırsatı kaçırmamalısınız.

Sizin tutumluluğunuz bazı sıkıntıları önleyemiyor. Alacaklarınızın tahsilinde yardıma ihtiyacınız olacak. Bir ahbabınızın maddi sıkıntılarına omuz vermeyi düşünüyorsunuz.

İş hayatınızdaki yoğunluğunuz ve aşka bakışınızdaki esneklik bugünlerde sevgilinizi biraz ihmal etmenize neden oluyor, dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yoluna koyduğunuz işler, dingin bir hafta geçirmenizi sağlayacak. Bugün gitmeyi düşünmediğiniz bir yere ısrarla davet edilebilirsiniz. Hiç ummadığınız şekilde hoş ve verimli bir ziyaret olabilir. Tutucu olduğunuz durumlar var. Sanki elinizde değilmiş gibi davranıyorsunuz. Oysa dün sırf bu yüzden yaşadığınız yanılgı hala aklınızda.

21 Eylül 2012, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 01:23 Merkür-Uranüs karşıtlığı yakın çevrenizde bulunan akrabalarınız,hayatınızla ilgili girişimleriniz, insanlarla olan irtibatınız, eğitim hayatınız gibi konularda ılımlı ve ortama ayak uydurucu tarzda düşünebilirsiniz veya sizden bu doğrultuda davranmanız beklenir. Ancak son yıllarda yaşanan gelişmeler bu ılımlı halinizin, kıymet bilir tavırlarınızın sizi artık yorması ve değerinizin bilinmemesi sebebiyle yormaktadır. Ne olacaksa olsun, artık birilerini idare etmekten bıktım, hayatımı düzenleyeyim diyerek ani kararlar alabilirsiniz. Ancak benim tavsiyem, uygulamak istediğiniz yenilikleri iyice sağlam bir zemine oturtmanızdır.

21 Eylül 2012, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Dışadönük ve coşkulu günler yaşıyorsunuz. Kendi bildiğiniz yoldan gitmek ve özgürlüğünüzü doyasıya yaşamak size cesaret getirecek. Sosyal ilişkilerin, arkadaşlarla olan paylaşımların güne hareket katması söz konusu. Arkadaş çevresinden karşınıza çıkabilecek kişilerle duygusal yakınlık kurulabilir. Ancak spekülatif konularda bazı riskler bulunuyor.

21 Eylül 2012, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Gereklilik... İlk bakışta her arzunuz gerçekleşmiş gibi mutlu görünmeye çalışıyorsunuz. Oysa sevdiğiniz kişi ile aranızda gerginlik olduğu kesin. Bunun için üzülmeyin.

21 Eylül 2012, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

21 Eylül 2012, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 16' 20" R
Ay
Terazi
16° 04' 03" R
Merkür
Boğa
05° 24' 17"
Venüs
Boğa
24° 59' 47"
Mars
Koç
14° 39' 15"
Jüpiter
Boğa
28° 32' 35"
Satürn
Balık
18° 04' 08"
Uranüs
Boğa
23° 28' 30"
Neptün
Balık
29° 25' 32"
Plüton
Kova
02° 02' 12"
Chiron
Koç
21° 41' 48"
Lilith
Başak
25° 29' 58"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>