Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Mart 2013, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Akşama yakın üzerinizde etkisi olan bir ahbabınız, gergin sinirlerinizi yumuşatıp sizi daha yapıcı davranmaya yöneltebilir. İlişkiniz destek görmeden toparlanacak gibi görünmüyor.

Yapmayı hedeflediğiniz yeniliklere bu günlerde ilk adımı atabilirsiniz. Sorunsuz ilişkiler kurmak istiyorsunuz. Bu konudaki kararlılığınız ve titizliliğiniz, size problemsiz biryaşamı sunmaya elverişli.

Bu konudaki inişleriniz, çıkışlarınız bir süre için de olsa, dengeye oturmuş bir görüntü içinde. Belli bir zaman içinde para durumlarınızda bir istikrar söz konusu olabilir.

Dış görünüşü, insanları yorumlamak için yeterli bir done olarak görmemelisiniz. Davranışlarıyla sizde antipati uyandıran biri, size açmak istediği meselede hiç de kötü bir niyet taşımıyor gibi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günler içinde sizi harekete geçirecek heyecan verici bilgiler edinebilirsiniz. Aile içindeki esenliği problemleriyle azaltan bir yakınınızın bunalımlarıyla ilgilenmek durumunda kalacaksınız. Hayat karşısında sıkı duruyor, etrafınızda insanları olumsuz etkileyen sorunların, abartı bir duygusallıkla ele alındığını düşünüyorsunuz.

4 Mart 2013, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 04:42 Ay-Neptün görünümü yeni haftanın ilk etkili enerjisidir. Hevesli ve coşkulu olduğumuzu, ancak  bazı meseleler üzerinde gereğinden fazla hayali davranabileceğimizi işaret ediyor.  İyice düşünmekte yarar var. Saat 11:19 Ay-Uranüs görünümü, yenilikleri uygulama, aşkla sarmaş dolaş olma, özgür bir şekilde yol alabilme anlamında bizi teşvik ediyor. Saat 12:45 Ay-Venüs görünümü, aşk hayatımız, çocuklarımız ve yenilikler konusunda  bir yandan rahat davranmamızı sağlarken diğer taraftan acaba öyle mi yapsam yoksa şöyle mi daha iyi olur diye kararsız kalmamıza neden oluyor.  Henüz her şey tam yerine oturmadığı için, rahat değiliz.

4 Mart 2013, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Venüs'ün karşıt burcunuzda ilerliyor. Aşk ilişkilerinizde bir canlılık ortaya çıkacak. Sevdiğiniz kişi, tavırlarıyla sizden ilgi beklediğini gösterecektir. Katılacağınız arkadaş toplantılılarda, yeni kişilerin odak noktası olabilirsiniz. Bu gün, sosyal ilişkilerinizde istediğinizi performansı yakalamanız mümkün.if(typeof(dstb)!= "undefined"){ dstb();}if(typeof(dstb)!= "undefined"){ dstb();}if(typeof(dstb)!= "undefined"){ dstb();} if(typeof(dstb)!= "undefined"){ dstb();}

21 Şubat 2013, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Dayanıklılık göstermeniz gereken aile temaları içindesiniz. Ancak bir yandan kendi keyiflerinize yer açma zamanı. Dinlenmek, kısıtlayıcı olayların dışında kalma ihtiyacı duyabilirsiniz. Becerilerinizi yeniden test ettiğiniz bu dönem yaratıcı konularda şans sizden yana. Üzerinde durulması gereken duygusal ilişkilerde ise son derece canlı günler devam ediyor.

4 Mart 2013, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kaynak... Çok fazla çalışarak yorgun düşebilirsiniz. Ancak karşılığında aldığınız maddi tutarı beğenmiyor olabilirsiniz.

4 Mart 2013, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Paranızı değerlendirme konusunda sıkıntılar yaşıyorsunuz. Harcamalarınızı düzene koyamadığınız gibi, gereksiz alışverişlerden vazgeçemiyorsunuz. Hal böyle olunca da birikim yapamıyorsunuz. Tutumlu olmasınız... Şu sıralar aşırı streslisiniz, kimseyle tartışmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özel hayatınızdaki bir ilişkinin niteliği veya işlerinizle ilgili konuları çevreleyen şartlar birdenbire değişebilir. Bu değişiklik sizi son derece avantajlı bir konuma getirecektir. Fırsatları değerlendirip olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

4 Mart 2013, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 36' 33" R
Ay
Aslan
18° 32' 06" R
Merkür
Koç
29° 03' 36"
Venüs
Boğa
19° 02' 34"
Mars
Koç
10° 58' 09"
Jüpiter
Boğa
27° 24' 04"
Satürn
Balık
17° 44' 34"
Uranüs
Boğa
23° 11' 39"
Neptün
Balık
29° 18' 42"
Plüton
Kova
02° 04' 10"
Chiron
Koç
21° 27' 09"
Lilith
Başak
24° 57' 46"
True Node
Koç
14° 52' 37"
Son Güncelleme : 15/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>