Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Böyle kısa ayrılıkları sık yaşadığınız halde, her seferinde ilk kez ayrılıyor duygusunu yaşıyorsunuz. Bu ayrı kalışlar ilişkinizi daha sağlamlaştırıyor. Aşkınızın canlı kalmasını sağlıyor.

Mesleğinizi,alanınızı sevmenize karşınyaşamınızdaki insan ilişkileri sizi yıpratıyor. Bugün bazı insanlarla oturup konuşmayı düşünüyorsunuz. Birtakım şeylere takılmadan çalışamıyorsunuz. Bu nedenle yeni arayışlar içindesiniz.

Bir zaman önce yaptığınız harcamanın şimdi ne kadar gereksiz olduğunu düşünüyorsunuz. Bazı harcamalarınız gerçekten çok lüzumsuz. Çevrenizde bu konuda sizi uyaracak birileri de yok.

Biraz daha tempolu çalışmanız gerekiyor. Yoksa planladığınız tatili yapamayabilirsiniz. Bu hafta tamamlamanız gereken işleri daha sonraya erteleme imkanınız olmadığını biliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba türü ilişkilerinizde hazırlıklı olmadığınız birtakım gelişmeler, ivedi kararlar almanızı gerektirebilir. Hassas olduğunuz bir gününüzdesiniz. Kişisel isteklerinizin mutlaka hayata geçmesi için çok fazla ısrarcı olmamalısınız. Bu şekilde, yeni tanışmalarda inatçı ve sabit görüşlü bir görüntü vermekten kurtulacaksınız

5 Şubat 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar Saat 03:27 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisi, kendimizi gayet güçlü ve emin şekilde ifade etmemizi sağlıyor. Geleceğe dönük umutlu düşünmemizi sağlıyor. Saat 05:35 Ay-Güneş görünümü, farklı ve oldukça sıra dışı düşünen kişilere ilgi duymanızı sağlar. Sizin ihtiyacınız, fikirlerini sizinle paylaşmayı bilen, becerikli ve kültürlü bir insandır. Eğer ilişkiniz yoksa, bu görünüm sürpriz bir tanışmayı işaret edebilir. Ancak kalıcı olması için sabırlı olmakta yarar vardır. Kimileriniz için bu enerjinin anlamı, uzak bir yere yapmayı düşündüğünüz bir seyahat veya ne zamandır düşündüğünüz bir girişimin başarılı sonuçlanmasıdır. Şöyle rahatlamak, biraz olsun sorunlardan uzaklaşmak isteğiyle bir yerlere gidip farklı insanlarla tanışmayı istersiniz. Saat 12:22 Ay-Pluto görünümü, sizi baskı alır ve uymanız gereken mecburiyetleri, kuralları, sorumlulukları tekrar hatırlatır. Saat 18:33 Ay-Venüs görünümü, çevrenizde bulunan kişilerle ve özellikle partnerinizle aranızdaki huzuru, güzellikleri ve paylaşımı önemsediğinizin göstergesi. Bu görünüm, bazılarınız için yeni bir tanışmanın da işaretçisidir. Bu saatlerde toplumsal konular üzerinde yazışabilir, konuşabilir, düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Saat 21:46-6 Şubat saat 06:56 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Yer değiştirme ve nakil yoluyla başka bir ortamda çalışmak ve yaşamak gibi meseleler üzerinde ciddiyetle düşünmenin işaretçisidir. Ancak olan resme bakmak gerekir, karar değişikliğinde bulunulmamalıdır.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gündelik yaşamınızı dönüştüren etkilerin baskısını duygusal anlamda daha fazla hissedebilirsiniz. Güne bolca iletişim, görüşme ve ziyaretler damga vurabilir, ilişkiler anlamında hareketli bir gün.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim hayatınız ve seyahatleriniz bugün gündeminizde önemli yer teşkil edebilir. Kardeşler ve yakın çevre konularıyla ilgili sürpriz kararlar verebilir, bazı arkadaşlarınızla yollarınızı ayırabilir bu noktada hiç beklenmedik deneyimler yaşayabilirsiniz. Sizlere tavsiyem, herkesle aranıza bir miktar mesafe koymanız, bir gün her ilişkinin bitebileceği konusunda kendinizi kötü durumlara da alıştırmanız olacaktır. Böylelikle yanınızda olup olmayanları daha iyi ayırabilir gerçek dostluğa kucak açabilirsiniz.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilişkilerinizle ilgili gelişmeler gündeme gelebilir. Gün içinde yaşayacağınız zihinsel süreçler sizi yorabilir. Sorumluklarınızdaki artış sizi mücadele etmek zorunda bırakabilir. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için çaba gösterebilirsiniz. Üstlerinizden alacağınız yardımlar size iyi gelecektir. Yakın çevrenizde değişimler gündeme gelebilir.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün finansal konularda gelirinizi yükseltecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Mesai arkadaşlarınıza çalışma alanınızı daha iyi şartlara taşıyabilmek için gereksinim duyduğunuz her şeyi açıkça ifade etmeli ve girişimci ruhunuzu ortaya koymalısınız. Özel yaşamınızda ise imkansız diye değerlendirdiğiniz biten bir ilişki sürpriz bir şekilde canlanabilir pişmanlık ve samimi duygular içinde karşınıza gelecek kişiyle yeniden bir araya gelebilirsiniz. Bekar Aslanlar sizler için ise aşkta aradığınız bulmak oldukça güç olabilir.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde finansal konular, alım satım ve para akışı konusunda problemler yaşayabilir, ilişkilerde fazla kaygılarınızı partnerinize yansıtabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek finansal problemlerinize çözüm üretebilir, aile ve özel hayatınızda dengeyi sağlayabilir, ilişkilerde daha rahat bir tavır sergileyebilirsiniz.

5 Şubat 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün iletişiminiz hızlı akarken önemli işlerinizi göz ardı etmeyin. Planlarınızı kuvvetlendirmeli ve destek almalısınız. Sevdiğiniz insanla uyumunuz sizi mutlu edecek ama başka ortamlarda farklı sorunlar yaşayabilirsiniz.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat ederken, kardeş, yakın akraba veya komşularla birlikte olmak isteyebilirsiniz. Taşınma, yer değiştirme için size yakın çevreniz çok yardım eder. Arabanızı değiştirmek veya bakıma vermek için de harika bir zaman. Kurs ve eğitimlere başlamak da uygun olacaktır. Yeni tanıştığınız kişilerle uyumlu arkadaşlık kurabilirsiniz.

5 Şubat 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İnsanları olduklarından büyük ve kudretli görmeye eğilim gösterebilirsiniz. Bu, beklentilerinizi de karşılanamayacak düzeye çıkartabilir. Çevrenizdeki insanların eksiklerinin ve hatalarının farkında olup bunları hoş görebilirseniz, ilişkilerinizde hayalkırıklığı yaşamaktan kaçınabilirsiniz.

5 Şubat 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 32' 54" R
Ay
Akrep
02° 04' 57" R
Merkür
Boğa
07° 18' 37"
Venüs
Boğa
26° 37' 39"
Mars
Koç
15° 39' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 51' 21"
Satürn
Balık
18° 09' 10"
Uranüs
Boğa
23° 33' 06"
Neptün
Balık
29° 27' 18"
Plüton
Kova
02° 01' 34"
Chiron
Koç
21° 45' 42"
Lilith
Başak
25° 38' 47"
True Node
Koç
14° 55' 04"
Son Güncelleme : 21/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>