Aslan Burcu

Aslan Burcu

23 Temmuz - 23 Ağustos
Günün Mottosu

Aslan Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Nisan 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizinilişkilerinden rahatsızlıklarınız var. Bu problemi ona açıklamanın yolunu bulmalısınız. Kendi kendinize yaşadığınız sıkıntı sizi hırçın davranışlara yöneltebilir.

Özverili çalışmalarınız ve tokgözlülüğünüz, iddiasız insan görüntüsü içinde olmanıza hiç uygun değil, buna dikkat etmenizde yarar var. Ortalama beklentilerinizi yükseltebilirsiniz.

Birtakım hayalleriniz için paraya herkesten çok ihtiyacınız olduğunu biliyorsunuz. Gelecek günlerde, parayla ilgili sorunlarınızda büyük umutlar görünüyor.

Bir gurup içindeki ikili ilişkinizde bırakacağınız daha değişik bir izlenim, size beklemediğiniz fırsatlar sunabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha çok kendinizi dinlemeye ve yaşantınızı gözden geçirmeye zaman harcayacağınız bir gündesiniz. İçinizde çeşitli kuşkular ve sorular oluşabilir. Ancak sorunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır. Enerjinizi olumlu olarak kullanmanız durumunda hedeflerinize ulaşmanız sizin için zor olmayacaktır. Akşam saatleri ise duygusal konularda oldukça şanslı olacaksınız. Güzel bir teklif yada davet alabilirsiniz ve hoşunuza gidecek ortamlarda bulunabilirsiniz.

8 Nisan 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Aslanlar saat 03:07 itibariyle etkili olacak Merkür-Pluto arasındaki mücadeleci görünüm,şartları veya çalışma yaşamınızla ilgili konular üzerinde istediğiniz gibi ilerleyememeye neden oluyor. Direnç bu alanda da etkili oluyor. Fikirleriniz gayet parlak, projeleriniz doğru. Fakat dış etkenler, özel durum veya şartlar gereği pek istemediğiniz bir ortamda ve durumdasınız. Çalışmıyorsanız, evde oturan bir insansanız, bu görünüm iç sıkıntısı yaratabilir. Değişiklik isterken, aynı koşullar altında yaşamak rahatsız edicidir. Risk alamayız. Beklememiz gerekir. Ay-Yay burcu geçişi saat 08:08 itibariyle etkili olacak.  Bilirsiniz,  sizin gibi  hayatın güzelliklerinin tadına varmaktan hoşlanan kişiler her zaman önde olmak isterler  ve  geri planda kalmaktan hoşlanmazlar. Hatta böyle bir ihtimal bile sizi  huzursuz etmeye yeter de artar bile. Sıradanlaşmak bir Aslan için oldukça keyifsiz bir durumdur. İşte Yay burcundaki Ay, sizin gibi pırıltılı kişiler için harika bir enerjidir ve problemlerinizin altından kalkabilmenizde ışığınız olur. Saat 15:20 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Uranüs kavuşumu gerçekleşecek. Görüyoruz ki, sizin dışa açılma, fikirlerinizi mutlaka öne sürme, hedefinize varma, mali konular üzerinde çıkış yolu bulmanızda yardımcı olacak.  Hızlılık ve aktif hareket etme yönünde sizi itekleyecek.  Ancak belli bir zorlanma hala var. Biraz sabırlı olmanızı ve  emin olduğunuz yoldan, sırf engeller var diye dönmemenizi tavsiye ediyorum. Saat 16:30 Ay-Satürn kavuşumu aşkı eğlenceli tarafından ziyade, daha ciddi şekilde ele almamızda etkili oluyor. Böyle olunca bir miktar tadımızı kaçırabilir. İster istemez, duygusal anlamda köşeli düşünürüz. Sorumluluk duyarız, gerçekçi olmaya çalışırız. Kafamızı bir şeyler karıştırıyorsa, onu halletmeden rahat etmeyiz. Gönlünüz ve niyetinizin her dem size güzellikler yaşatması dileğimle,

8 Nisan 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay Yay burcunda ilerliyor. Bugün, paylaşımlarınızın gündeme gelmesiyle, ilginizi kişisel ilişkilerinize yönelteceksiniz. Arkadaşlıklar ve sosyal yaşam önem kazanacak.Fikirlerinizi yaşama geçirmek istiyorsanız, ani hareketlerden uzak kalmalısınız. Özellikle duygusal sorunlarınızı çok fazla kafanıza takıyorsunuz.

8 Nisan 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tutamayacağınız sözler vermeniz durumunda, ev de size ters düşen kişilerle karşılaşabilirsiniz. Planlarınızı ilgilendiren konularda duygusal tartışmalara girmekten kaçınmalısınız. Bir seyahat ya da sosyal bir etkinlik hayata bakışınızı değiştirebilir. Yeni bir yöne doğru ilerleyebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Her ne kadar sabah saatlerinde ufak tefek sözel tartışmalara açık olsak da, yaratıcı ve yeni fikirler ve koşullar, yenilenmeyi hızlandırıyor. Merkür Uranüs kavuşumu(ani açıklamalarla karşı tarafı şaşkınlığa uğratmamak kaydıyla!) ve doğru harekete geçen Jüpiter nedeniyle, aniden ortaya çıkan parlak fikirler hemen her konuda müthiş bir ilerleme sağlayabilecekmişiz gibi hissetmemize neden olabilir. Eğer gereken gayreti gösterebilir ve heyecanımızı aynı şekilde koruyabilirsek, gerçekten de başarabiliriz. Ancak, öğle sonrası kısa bir sure içim engellenmiştik hissi hakim olabilir veya tutukluk da yapabiliriz. Jüpiter doğru harekete geçmek üzere düzelerek, bugünden itibaren olaylara daha olumlu bakabilmemiz, yeni şeyler denememiz veya öğrenmemiz için olanak tanıyacak, bir süredir durağanlaşan ya da tıkanılmış hissi yaratan olayların önünü açacaktır. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

8 Nisan 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

8 Nisan 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özel hayatınızlahayatınızı ayırt etmeniz gerekiyor. Birinin üstüne çok düşünce diğerlerini unutuyorsunuz. Sıkıntıları ise sonradan ortaya çıkıyor.

8 Nisan 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Enerjinizi ve ışığınızı en iyi şekilde yansıtabileceğiniz bugün, görüşmelerinizden fayda elde edebilir, toplantı, seminer ve sosyal ortamlardan, etkinliklerden fayda elde edebilirsiniz. İkili ilişkilerde ifade etmek istediklerinizi en iyi şekilde aktarabileceğiniz, kaliteli iletişim kurabileceğiniz bir gündesiniz.

8 Nisan 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz. Bu davranışlar size birşey kazandırmaz.

8 Nisan 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 09' 46" R
Ay
Terazi
02° 21' 45"
Merkür
Boğa
03° 48' 21"
Venüs
Boğa
23° 34' 44"
Mars
Koç
13° 46' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 16' 17"
Satürn
Balık
17° 59' 39"
Uranüs
Boğa
23° 24' 29"
Neptün
Balık
29° 23' 58"
Plüton
Kova
02° 02' 44"
Chiron
Koç
21° 38' 22"
Lilith
Başak
25° 22' 18"
True Node
Koç
14° 56' 05"
Son Güncelleme : 18/05/2024 18:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>