Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2012, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmişte kalan bir sorunu bugün hatırlayabilirsiniz. Bu sorunun artık sizi hiç rahatsız etmeyeceğini sanıyordunuz ama hatırlayınca hiç de öyle olmadığını fark edeceksiniz. Kısa bir süre bir kıskançlık ve huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Oysa bunu yaşamanıza hiç gerek yok, çünkü sandığınız gibi bir problem söz konusu değil.

İş yerinizde yapılacak bir değişiklik bugün gündeme gelebilir. Bu değişiklik sizin de istediğiniz ve sizi rahatlatacak bir değişiklik olabilir. Önerilerinizi sakınmadan dile getirmenizde yarar var.

Para konusunda düşünmek istemiyor, sorunlarınızı ertelemekte ısrar ediyorsunuz. Bunun yanlış olduğunun farkındasınız ama değiştirmek için bir şey yapmıyorsunuz. Bugün size yapılacak önerileri ve uyarıları dikkate almanızda yarar var.

Çevrenizde sizi düşünen pek çok kişi var. Onlara daha çok zaman ayırıp, sizinle ilgili söylediklerini dikkatle dinleyin.

Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar saat 06:00 itibariyle etkili olacak Ay-Aslan burcu seyri tüm hakimiyetiyle güne damgasını vuruyor. Sanatsal çalışmalarımızda ışığımız oluyor. Aşk hayatımızla ilgili konularda mutlu olmak adına nelerin eksik veya tamam olduğunu anlamamızda rehberlik ediyor. Sağlığımızla ilgili konuları gözden geçirmemizi sağlıyor. Fiziki anlamda güzelleşmek, ruhsal yönden güçlenmek adına neler yapmamız gerekiyor bunları ele almamızda yardımcı oluyor. İş sorunlarımızı çözebilmemiz adına güçlü bir enerji sunuyor. Bir takım olumsuz durumlara rağmen, kendimize güvenmenin, inanmanın ne kadar önemli olacağını hatırlatıyor. Bizi ışıklandırıyor ve yüreğimizi ısıtıyor.

12 Eylül 2012, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma ortamında kendinizi gösterebileceğiniz etkiler var. Daha fazla çaba isteyen işlerde ise destek almanız söz konusu. Fedakarlık yapmakta zorlanacağınız bu süreçte üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Organize olunması gereken yeni konular ve çalışma sistemindeki değişiklikler nedeni ile detaylara zaman bulmakta sıkıntılar olabilir.

12 Eylül 2012, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Bilgelik... Farklı olmak sizin için sıradan bir durum, marjinal fikirler üretmek konusunda üstünüze yok ancak her fikrinizi her yerde pat diye söylemeyin.

11 Eylül 2012, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

12 Eylül 2012, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 03' 54" R
Ay
Terazi
13° 29' 46"
Merkür
Boğa
05° 06' 08"
Venüs
Boğa
24° 43' 54"
Mars
Koç
14° 29' 26"
Jüpiter
Boğa
28° 29' 32"
Satürn
Balık
18° 03' 18"
Uranüs
Boğa
23° 27' 45"
Neptün
Balık
29° 25' 15"
Plüton
Kova
02° 02' 18"
Chiron
Koç
21° 41' 10"
Lilith
Başak
25° 28' 32"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 16:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>