Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gönlünüzün uzun zamandır aradığını sonunda buldunuz. En iyi seçimi yaptığınıza çevrenizi inandırmaya çalışmanıza hiç gerek yok. Onun size verdiği heyecan bunu zaten doğruluyor.

Son birkaç gündür biraz hayal gibi görünmeye başlayan, elde edeceğinizden çok emin olduğunuz sonuç, bugünkü çok kritik görüşmenin sonucunda sizi sevindirecek.

Maddi durumunuzu düzeltiyorsunuz. Buna bazı yakınlarınız adına da memnun oluyorsunuz. Sizden bir konuda parasal destek isteyen bir yakınınıza yardımınız olacak.

Bu akşam alacağınız bir bilgiye göre bazı değişikliklere, bazı sorgulamalara girmemelisiniz. Bu aslı olmayan, şaka türü bir bilgi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde içine düştüğünüz karamsarlık sizi bu hafta terk edecek. Bu duygudan kurtulduğunuzda, hangi nedenle bu kadar karamsarlık yaşadığınızı düşünecek, kendinize kızacaksınız. Ele almayı düşündüğünüz konu, pek aceleye gelecek gibi görünmüyor. Konunun içindeki diğer kişilerin, buna hazır olduklarından kuşku duymamanız gerekiyor.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Saat 10:01 Ay-Neptün olumlu görünümü, hayal dünyanızı renklendirici ve sezgilerinizi güçlendiricidir. Şifalandırıcıdır. Ayrıca bir yandan ciddi düşünmenizi diğer yandan hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek çaba sarf etmenizi sağlar. Saat 20:57 Ay-Pluto kavuşumu, her şeyi ciddiyetle ele almamızı, kendimize güven duymamızı sağlıyor. Saat 23:21 itibariyle Oğlak burcunda ilerleyen Ay ile Akrepte seyrini sürdüren Güneş, bize olumlu bir bakış açısı sunar. İçimizde tarifini yapamadığımız bir sakinlik hüküm sürmekte. Davranışlarımızdaki kararlılık, işlerimizi düzgün bir biçimde halletmemizde bizi destekleyici görünüyor. Düşünceliyiz ancak bir o kadar umutluyuz. Bu hallerimiz etrafımızda bulunan kişilerle veya içinde bulunduğumuz durumlarla kolayca başa çıkabilmemizi sağlayacağa benziyor. Yeni haftanın sizlere arzu ettiğiniz değişimleri yaşatması dileğimle,

12 Kasım 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde güne sorunla başlayacaksın. Neyse ki bu tarz gelişmelerin hayatından silinip kendi maddi ve manevi anlamda bir nebze olsa da toparlayacağın günlere giriyorsun. Gökyüzü, bugün yapacağın ciddi konuşmaları destekler nitelikte olacak. Hayatında bu zamana kadar kontrol sağlayamadığın konuları zamana yaymanda fayda var. İş arayışında olan bir Balık burcuysan, omuzlarındaki yükleri paylaşmak isteyen insanları keskin bir şekilde reddetmeden önce onları dinlemelisin. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Balık burcuysan, arkadaşın aracılığı ile tanışacağın kişi etkileyici gelebilir. Hızlı hareket etmeden önce duygularından emin olmanda fayda var. Bugün aynı zamanda ailendeki bazı bireylere sorumluluklarını hatırlatman gerekebilir.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularla ilgili beklenmedik bazı ödemeler karşınıza çıkabilir. Planladığınızın dışında bir harcama yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bugün ekonomik koşullarınızı dengelemek adına değerlendirmeli ve planlı ilerlemelisiniz

12 Kasım 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde geleceğiniz ile ilgili yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Beklentilerinizle ilgili düşüneceğiniz zamanlar var. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi daha iyi yerlere getirebilir. Sosyal konularla ilgilenmek, rahatlamanıza neden olabilir. Akşam saatlerindeki değişiklikler keyfinizi kaçırabilir.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlıklar, sosyal grup aktiviteleri ile hareketli ve aktif bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, duygu ve düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Yenilikçi, sıradışı ve farklı yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sezgilerinizin yüksek olduğu, meditasyon ve enerji çalışmaları yapabileceğiniz, sakin ve sessiz ortamlarda sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebileceğiniz enerjisi yumuşak olan bugünde sevdiklerinizle size özel olan sakin ve sessiz ortamlarda yapacağınız görüşmeler moralinizi yükseltecektir.

12 Kasım 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal hayatınızda bir süredir devam yalnızlaşma iyice belirgin olabilir. Sizin için önemli olan konularda fikir çatışmaları yaşayabilir, kendinizi sağlıklı ifade edemeyebilirsiniz. Resmi işler söz konusu ise sabretmek gerekebilir.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geleceğe ait planlarınızı dönüştüreceğiniz bir gündesiniz. Belki katılacağınız ortak bir enerji çalışması hayatınızın bundan sonraki dönemine damga vurur. Gelecekle ilgili planlarınızı kökten değiştirmeye karar verirsiniz. Yaşamın gizemini öğrenmek, bilinmeyen yönlerine derinlemesine irdelemek size iyi gelir.

12 Kasım 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

12 Kasım 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 38' 25" R
Ay
Balık
11° 43' 45"
Merkür
Koç
18° 31' 52"
Venüs
Boğa
05° 04' 52"
Mars
Koç
02° 16' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 54"
Satürn
Balık
16° 51' 41"
Uranüs
Boğa
22° 32' 14"
Neptün
Balık
29° 00' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 39"
Lilith
Başak
23° 42' 19"
True Node
Koç
15° 22' 28"
Son Güncelleme : 03/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>