Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2012, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkinizdeki huzurunuz sizi yeniliyor. Son derece sağduyulu ve esnek bir sevgiliniz var. Size bu ilişkide, daha soğukkanlı olmak ve ona daha fazla zaman ayırmak düşüyor.

İyi bağlantılarınız var. Onlarla ilişkilerinizde iyi ve zamanındaçıkartıyorsunuz. Geleceğiniz parlak görünüyor. Birlikte çalıştığınız insanları ritminize uydurmak için zorlayabiliyorsunuz.

Önümüzdeki günlerde bir para sevinciniz var. Sizi bugünlerde iyice sıkan ödemelerinizde size oldukça yardımı olacak, rahatlayacaksınız. Kendinizi çok sıkmanız gerekmiyor.

Aile büyüklerinizle ilişkilerinizi, şu günlerde her zamankinden çok önemsemeniz, elinizden geldiğince ön planda tutmanız yararlı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde bir iç ferahlığına ihtiyacınız var. Bir süredir zamanla yarışan temponuz, sizi biraz bunaltmış gibi. Dost çevrenizdeki bazı davetlere zamansızlık gerekçesiyle kolayca hayır dememelisiniz. Hassas kişiliğiniz, ilişkilerde çok özel bir konumda olmanızı sağlıyor. Önümüzdeki günler içersinde, umutlarınızı yeniden yeşertecek gelişmeler var.

13 Kasım 2012, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Salı günümüz, saat 01:34 Ay-Pluto görünümü ile başlıyor. Ay, tüm gün boyunca Akrep burcunda. Sizi gün içinde en fazla yoran enerji, borç alacak konularınız ve günlükhayatınızdaki gecikmelerin yaratacağı gerilim olabilir. Fakat diğer burçlara göre en azından siz, iletişim açısından daha şanslısınız. Ancak maddi konular ve ilişkinizle alakalı meselelerin soru işareti uyandırması canınızı sıkıyor.  Biraz olsun kendinizi rahatlatacak aktivitelere yöneliniz. Sözgelimi Mistik öğretiler üzerinde veya ilginizi çeken konularla alakalı kitaplar edinerek, içinizde pozitif bir enerji oluşturabilir, size keyif katacak kişilerle tanışabilir, sohbetler edebilir, girdiğiniz değişik ortamlarda moralinizin düzelmesini sağlayabilirsiniz.

13 Kasım 2012, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pozitif yönde yaşadığınız heyecanlar sizi yeni girişimler yapmaya itiyor. Yeni sorumluluklara rağmen hayata bakışınızı sorguladığınız bir dönemdesiniz. Daha somut ve kalıcı bilgilerle kendinizi yenilediğiniz söylenebilir. Aynı zamanda uzaklarla ilgili temalar, size fayda sağlayacak destekler hayatınıza girecek. Eğitim çalışmalarınız sıkı sarılmanız gerekecek.

13 Kasım 2012, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Araç... Ev ortamınızda bir şeyleri yenilemek istiyorsunuz. Huzur ve sükunet içinde bir yaşam hayallerine daldınız. Bekarlar için yeni bir hane açılışı olabilir.

13 Kasım 2012, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yoldan kısmetiniz var. Çevrenizden biriyle konuşacak ve çok yararlı bilgiler edineceksiniz. İleride bu bilgiler sayesinde işte daha başarılı olabileceksiniz. Çok kararsızsınız. Kesin kararınızı verin ve bir işte sebat edin. O zaman istediğiniz paraya da kavuşursunuz.

13 Kasım 2012, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 38' 06" R
Ay
Koç
26° 55' 17" R
Merkür
Koç
20° 42' 26"
Venüs
Boğa
08° 53' 14"
Mars
Koç
04° 39' 11"
Jüpiter
Boğa
25° 27' 25"
Satürn
Balık
17° 07' 01"
Uranüs
Boğa
22° 42' 55"
Neptün
Balık
29° 05' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 00' 52"
Lilith
Başak
24° 02' 52"
True Node
Koç
15° 24' 22"
Son Güncelleme : 06/05/2024 19:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>