Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Temmuz 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her şeye rağmen ilişkiyi hareketlendirme çabalarınız, heyecanınızı diri tutuyor. Zaman, zaman kapris olarak gördüğünüz tavırları anlamaya çalışabilirsiniz. Küçük de olsa, sevgilinizin problemlerini dinlemeyi ihmal etmemelisiniz.

Yükünüzün azalmasını istemekte haklısınız, ama bu sorunu doğru kişilerle konuşmanız gerekiyor. İstikrarlı ve düzgün ilişkileriniz, çok yerinde taleplerinizin karşılıksız kalmayacağının teminatı gibi görünüyor.

Aile bireylerinden birinin savurgan isteklerini denetleme çabanız, yakında olumlu sonuçlar verebilir. Bir süre daha hesaplı davranmaya devam etmek zorundasınız.

Çıkarcı yönü ağır basan birtakım alışverişler içine girebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir arkadaşınızın sizinle ilgili önerilerini dikkate almanız, önemli bir konuda işinizi kolaylaştıracak. Ertelediğiniz bir görüşme bu akşam yine gündeme gelebilir. Köklü değişiklikler için çok kolay adım atamıyorsunuz. Aklınızdave aşk yaşamınızda yapmanız gereken değişiklikler var, olumsuz ihtimaller harekete geçmenizi engelliyor.

13 Temmuz 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 13 Temmuz saat 06:01 Yengeç burcunda oluşacak Kısmi Güneş Tutulması, aşk hayatımızı sadece tensel olarak değil, gönül olarak da geliştiren büyüten ve bize yoldaşlık edecek bir oluşumdur. Önünüzdeki bir yıllık süreçte bir yandan aşkı anlamlı kılacak gelişmelerle ve diğer yandan geleceğinizi garanti altına alacak kararlarla kendinize geleceksiniz. Kimi Balıklar bir evlat sahibi olarak, bazıları aşka kavuşarak, kimileri kendinle barışarak yoluna devam edecek. Bu olumlu tutulma yavaş yavaş hayatınızdaki gelişmeleri size kazandıracak. Doğum haritanız önemli. Çünkü Tutulmanın size kazandıracağı bu güzellikler bu sayede sizde yansıma bulacak. Ancak genel anlamda söyleyebiliriz ki, işlerliği, verimliliği olana yöneleceğiz. Bize güven vermeyen ilişkilerle zaman kaybetmeyeceğiz. Bugünlerde size tavsiyem yeteneklerinize, tecrübelerinize uygun işlere yönelmeniz ve değişime, yeniliklere açık olmanızdır. Karşınıza çıkan teklifleri bu bakış açısıyla değerlendiriniz. Canı gönülden sevgilerimle,

13 Temmuz 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Güneş Tutulması gerçekleşiyor. Bugün kişisel ve mesleki gelişimlere yönelik planlar oluşturabilirsin. Etrafında meydana gelen olumsuzlukları görmezden gelerek, çözüm yolu oluşturma konusunda seçenekleri yok ediyorsun. Böyle bir yere varamayacağını sen de görmelisin. Hayatında kimse yoksa seni zekâsıyla etkisi altına alacak birinin çıkması an meselesi olabilir. Evliliğinde sorunları olan bir Balık burcuysan, tüm sorunları masaya yatırmak isteyeceksin. Ancak keskin konuşmalardan ve geçmiş hatalardan bahsetmemeye özen göstermelisin.

13 Temmuz 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınıza önemle dikkat etmeniz gereken bir gün. Ertelediğiniz bazı durumlar bugün gün yüzüne çıkabilir. Aynı zamanda çalışma ortamında yaptığınız birtakım dikkatsizlikler üzerine planlarınızı değiştirmek durumunda kalabilirsiniz.

13 Temmuz 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufukları keşfetme ve yeni şeyler öğrenmek için uygun fırsatlar yakalayabilirsiniz. Ailenizle birlikte mistik yurt dışı gezilerine katılabilir, keyifli ve öğretici anlar yaşarsınız. Yapmış olduğunuz bu tarz bir gezi vizyonunuzun gelişmesine olanak tanır. Felsefi konulara ilginiz daha fazla artar. Bu konularda eğitim almak isteyebilirsiniz.

13 Temmuz 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün duygusal gerilim içine girebilirsiniz. Alıngan ve kararsız bir tavır içinde bulunmaktan kaçının. Parasal konularda ortaya çıkan sorunları çözümlemek için harekete geçmeli ve harcamalarınıza özen göstermelisiniz.

13 Temmuz 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınızda yeni başlangıçlara, yeni tutku ve heyecanlara kendinizi hazırlarken, yarınki yeni ay öncesinde hayal kurmak, düşlemek adına güzel bir gün olabilir. Yeni başlangıçlara hazırlık zamanı.

13 Temmuz 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güneş tutulması, aşk hayatınızda, çocuk alanlarınızda hızlı olayları karşınıza getirebilir. Bu tarihlerde yeni bebeğin hayatınıza katılması, çocuğunuz varsa onunla ilgili konular, bir bebek haberi gündeme bomba gibi düşebilir. Bu zaman kadar aşk hayatınızda aradığınızı bulamadıysanız bu tarih ve sonrasında aşk karşınıza gelebilir. Sosyal çevrenizle olan bağlantılarınıza ve çekişmelere dikkat edin.

13 Temmuz 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yengeç burcunda meydana gelecek Güneş Tutulması iki yıl sürecek ailevi konularla ilgili süreci yaşamınıza taşıyacak. Aşk hayatınıza damgasını vuruyor. Şefkat, sevgi ve korumacılığı içinizde hissettiğiniz bir dönemdesiniz. Yaratıcılık ve psişik yetenekleriniz ön plana çıkar. Sezgileriniz bu dönemde sizi yanıltmaz.

13 Temmuz 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

13 Temmuz 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 34' 34"
Ay
Kova
26° 02' 21"
Merkür
Koç
17° 54' 17"
Venüs
Boğa
03° 43' 46"
Mars
Koç
01° 25' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 29"
Satürn
Balık
16° 46' 05"
Uranüs
Boğa
22° 28' 27"
Neptün
Balık
28° 58' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 60"
Lilith
Başak
23° 35' 01"
True Node
Koç
15° 21' 04"
Son Güncelleme : 02/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>