Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2012, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partneriniz size biraz kapalı kutu gibi geliyor. Sizin dışınızda başka insanlarla sorunlarını paylaşmasını anlamsız buluyorsunuz. Son zamanlarda oluşan bazı sorunları kendi aranızda tartışıp çözmek taraftarısınız.

Büyük bir gerginlik ve heyecan içinde hazırlandığınız bir toplantının içinde olacak, ama umut ettiğiniz sonuçların ancak bir kısmını alabileceksiniz Yine de önemli problemleri halletmiş olacaksınız.

Ödemelerinizi birer birer hallediyorsunuz.Senetleri yavaş, yavaş ortadan kaldırıyorsunuz. Yakında yeni bir harcamanız olacak. Ama giden paranın karşılığında çok istediğiniz bir şeye kavuşacağınızdan bu masrafa o kadar aldırmayacaksınız.

Sevip saydığınız bir arkadaşınızın hakkında bazı söylentiler duyuyorsunuz. Bu laflar kafanızı karıştırıyor. Oysa ki, ilişkiniz bu saatten sonra kafa karışıklığını hiç hak etmiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni tanıştığınız biri sizi çok etkiliyor. Yaşadığı onca probleme karşın hayatın karşısındaki duruşu sizde hayranlık uyandırıyor.Önümüzdeki günlerde şehir dışından konuklarınız olabilir. Onlara şehrinizdeki bir sorunlarında yol göstermeniz gerekecek. Mutlu, unutulmaz bir gün geçiriyorsunuz. Ama yaptığınız harcamaları sonradan sorun edeceksiniz.

14 Ekim 2012, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Pazar günümüz saat 02:02 itibariyle etkili olacak Ay-Terazi burcu geçişiyle başlıyor.  Ortaklaşa yürütülen işler, girişim, fikir alış verişinde bulunmanız yönünde faydalıdır. Sizin için şu aralar, sevgilinizin desteği, yakınlarınızın varlığı, işiniz ve özel hayatınızdaki huzur duygusu gayet önemli. Düşüncelerinizi paylaştığınızda veya sıkıntılarınızı dile getirdiğinizde desteklenmek istiyorsunuz. Belki kimileri için büyük hayaller peşindesiniz. Ancak bunların ciddiye alınmasını beklemektesiniz.

14 Ekim 2012, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birebir ilişkiler adına sizi kısıtlayan ve zorlayan konular üzerinde düşünmeniz gerek. Eşinizle olan iliişkinizde eleştirilere açık davranmalı ve ılımlı olmalısınız. Bu sayede olumlu bir sonuç alabileceksiniz. Ortaklaşa konularda yeni anlaşmalar ve ortaklıklar gündeme gelebilir. Alacağınız teklifler üzerinde dururken, ve sizin kazançlı çıkmanız çok olası.

14 Ekim 2012, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Alfa... Başarıyı yakalamaya o kadar çok yaklaştınız ki! Bunu siz de hissediyorsunuz. Neredeyse size sonsuz derecede mutlu gelecek bir haber almanız muhtemel.

14 Ekim 2012, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Aşk konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz.

14 Ekim 2012, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 56' 40" R
Ay
Boğa
01° 36' 36" R
Merkür
Koç
20° 57' 53"
Venüs
Boğa
09° 16' 50"
Mars
Koç
04° 53' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 55"
Satürn
Balık
17° 08' 34"
Uranüs
Boğa
22° 44' 02"
Neptün
Balık
29° 06' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 54"
Lilith
Başak
24° 04' 60"
True Node
Koç
15° 23' 56"
Son Güncelleme : 07/05/2024 03:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>