Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi yaşadığınız ilişkide mutlu görmüyorsunuz. Pek kolay düzeltebileceğiniz ilişkiler içinde değilsiniz. Aşk yaşamınızla ilgili acele karar almanız gerekiyor.

Çalıştığınız yerde ekonomik kriz gerekçesiyle istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz. Birkaç güne kalmadan yaşayacağınız bir gelişme bu düşüncenizi haklı çıkartabilir.

Bugünlerde paranızı iyi idare ediyorsunuz. Neredeyse kılı kırk yararak yaşıyor, sizin savurganlığınızı bilenlerin gözlerini yaşartıyorsunuz. Yakında hiç beklemediğiniz bir masrafa gireceksiniz.

Hatalı bir adım atıyorsunuz. Sizi bu konuda ısrarla uyaran birisi var. Onu dinlemeniz gerekiyor. Sonra son pişmanlık fayda etmeyebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü iyice dinlenerek geçirmek istiyorsunuz. Bir konuda son derece hatalı bulduğunuz bir arkadaşınızı son kez uyarmayı düşünüyorsunuz. Ama bu konuda sizin de bir hatanız var ; konuyu bütün detaylarıyla bilmiyorsunuz. Bu davranışınızla ilgili ilerde yaşayacağınız bir pişmanlığınız olabilir. Bu akşam pek istemediğiniz konuklarınız olacak. Ama yine de hoş bir akşam geçireceksiniz.

16 Eylül 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 05:54 Merkür-Pluto görünümü, partnerinizle görüş birliğine varmanızı, birbirinizi anlamanızı, duygularınızı ifade etmenizi sağlar. Sizi kuvvetlendirir şüphelerinizden, endişelerinizden kurtulmanızda yardımcı olur. İnsanların desteğini görürünüz. Sosyal ilişkileriniz bir hayli yoğunlaşır. Saat 08:12 Ay-Neptün zorlu görünüm etkisinde, yüreğimizde olan biteni birilerinin anlaması pek mümkün değil. Duygusal açıdan toparlanmak, olumsuzlukları geride bırakmak için biraz geriye çekilebiliriz. Bu gayet doğaldır. Böylece olayları farklı bir açıdan görebilmemiz mümkün olur. Saat 14:51 Merkür-Jüpiter görünümü, ilişkide sıcak ve cömert yaklaşımların insanı rahatlatan, güven uyandıran davranışların göstergesidir. İster yeni başlasın ister devam etsin beraberlikte soru işaretlerine yer vermeyiz. Bu enerji şans verici yanıyla partnerimizden fayda görmemizi, ilişkiden emin olmamızı sağlar. Saat 17:47 Ay-Merkür görünümü,ve ilişki konularındaki kararların mutlaka gözden geçirilmesinde yarar var. Yanlış anlaşılmalar olabilir, sözler tutulmayabilir, düşünceler değişebilir. Gerçekçi olalım. İletişim, ulaşım, haberleşmede yaşanabilecek gecikmelere karşı tedbirli davranalım. Gönlünüzce geçecek bir Pazar günü diliyorum.

16 Eylül 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyer konularında planlar yapmak ve ortaklaşa hususlarda uzman kişilerden fikir alman önünü açacak. Çocuklarınla ilgili artan sorumluluklar sosyal hayatında bazı duraksamalar yaşamana neden olduğu için kendini bir ikilemde bulabilirsin. Sevdiğin insanlara karşı kırıcı olmamaya gayret ettiğin bir dönemdesin. Yakın bir arkadaşından gelecek telefonla, kulağına ufak tefek dedikodular gelebilir. Zaman ilerledikçe daha çok ilginç olaylara tanıklık etmek seni toplumsal konular üzerine düşünmeye itebilir. Her ne kadar empati kurmaya çalışsan da bazı önyargılarının önüne geçemeyebilirsin. Evli bir Balık burcuysan, eş ailesiyle bir araya gelebilirsin. Çocukları olan bir Balık burcuysan, onları sevindirecek etkinliklere katılabilirsin. Aile içerisinde yaşanacak fikir ayrılıkları inatlaşmana neden olabilir.

16 Eylül 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyelerinizle aranızda kurmuş olduğunuz sevgi ve saygı bağı bugün yaşadığınız bir olayı sırasında kendini daha fazla gösterebilir ve onlara karşı minnet duygunuzu yükseltebilirsiniz.

16 Eylül 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün sorumluluklarınız daha fazla olabilir. Aynı zamanda ailenize yönelik gelişmeler de mümkün.

16 Eylül 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizi sınırlandıran durumlardan kurtulmak isteyeceksiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla birlikte zaman geçirebilirsiniz. Yabancılarla ilişkileriniz gittikçe artacak.

16 Eylül 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Karşınızdaki kişiyi dilediğiniz her konuda ikna edebilecek, düşüncelerinizde ısrarcı olabilecek güce sahip olabilirsiniz. Bugün kuracağınız bağlar, ortaklıklar ve ilişkiler sizi derinden etkileyebilir.

16 Eylül 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Doğasında huzur, barış, refah olan, teslimiyetten hoşlanan, kavgadan kaçınan Balıklar için bugün beklentilerini karşılayan bir akış var. Yeni konular öğrenmek ve dünya görüşünü zenginleştirmek için çok uygun. Ani ve öngöremediğiniz harcamalar olası ancak gün kendiliğinden gelişen olumlu olaylara gebe o nedenle kaygılanmayın.

15 Eylül 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Plüton Oğlak burcunda birlikte hareket edecekler. Derin arkadaşlıklar kurma zamanı. Kapalı gruplar içinde duyarlı kişiliğiniz ve yüksek enerjinizle yıldız haline gelebilirsiniz. Gelecekle ilgili projelerinizi samimi dostlarınızla paylaşarak fikirlerini almalısınız. Gerçeklerin peşinden koşmak ve her sırrı açığa çıkarmak gibi yüksek bir farkındalık yakalayabilirsiniz.

16 Eylül 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

16 Eylül 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 51' 36" R
Ay
İkizler
00° 17' 41" R
Merkür
Koç
22° 41' 15"
Venüs
Boğa
11° 43' 04"
Mars
Koç
06° 25' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 59' 52"
Satürn
Balık
17° 17' 59"
Uranüs
Boğa
22° 50' 55"
Neptün
Balık
29° 09' 27"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
21° 08' 20"
Lilith
Başak
24° 18' 10"
True Node
Koç
15° 17' 37"
Son Güncelleme : 09/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>