Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ocak 2013, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğinizi daha sakin biri olarak sürdürebilmeniz halinde, sevgilinizin değerleriyle daha yakından tanışacaksınız. Yalnızca kendinizi değil, partnerinizi ve sizinle ilişkili insanları da olumsuz etkilemekten kaçınmalısınız.

Mesleki bilginizi arttırma niyetiniz iyi bir kariyer elde etmenizi sağlayabilir. Karizmatik havanız,ilişkilerinizde inisiyatif kullanma kolaylığı sağlıyor. Gelecek adına umutlu görünüyorsunuz.

Ek para kaynakları arıyorsunuz. Bu açılım, kaçınılmaz olarak işyerinizle ilişkinizi riske sokabiliyor. Ek işlerinize ayırdığınız zamanı ve emeğiortamınızda gizleme güçlüğü çekiyorsunuz.

Tek bir konuya odaklamış durumdasınız. Bundan kurtulmanız gerekiyor. Bu günlerde dikkatinizi toplamaya değil, dikkatinizi dağıtmaya yönelmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal çevrenizde bazı ilginç gelişmeler yaşayabilirsiniz ve enerjinizi bu gelişmelere yönlendirmeniz gerekebilir. Yeni kişilerle tanışabilir yada yeni bazı oluşumlarla karşılaşabilirsiniz. Enerjinizi olumlu olarak kullanabileceksiniz. Sorunlarınıza kısa sürelide olsa çeşitli çözümler geliştirmek için fırsatlar yakalayacaksınız. Arkadaşlarınızla birlikte güzel vakit geçirebilir ve davete katılabilirsiniz. İş yaşamında ilginizi çekecek yaklaşımlarla karşılaşabilirsiniz. Geleceğe yönelik beklentilerinizi yeniden olumlu olarak değerlendireceksiniz.

21 Ocak 2013, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar yeni haftamızın ilk gününde, saat 16:04 olana de Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu durumun, iletişim, haberleşme, temaslarda bulunma ve ulaşım gibi konularda gecikmelere neden olabileceğini düşünerek, tedbirli olmamızda yarar var.

21 Ocak 2013, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay,yuva evinizde ilerlerken, mesleki hırslarınızın sizi yönlendirmesine izin veriyorsunuz Bugün yaşantınıza yeni olaylar ilave içinde olabilirsiniz. Çevrenizdeki her şeyin uyumlu ve dengeli olmasına dikkat ederseniz başarıya daha çabuk yaklaşırsınız. Çevresel faktörlerin, sizin lehinize gelişmesini ilgiyle izleyeceksiniz.

21 Ocak 2013, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günlük planlarda ve iletişim konularında bazı aksaklıklar olabilir. Daha net düşünceler üzerinden ilerlemeli duyduklarınızın yanıltıcı olabileceğini bilmelisiniz. İlerleyen saatlerde duygusal olarak sizi yıpratan fedakarlıklar olacak. Ailenizle ilgili konularda daha esnek olmalısınız. Yerleşimle ilgili konularda yapıcı başlangıçlar içindesiniz.

21 Ocak 2013, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Mühür... Biriyle yollarınızı ayırmak isteyebilirsiniz. Kendinize pranga vurulmuş gibi hissediyorsunuz. Ancak kararlarınız kesin olmalı.

21 Ocak 2013, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Anlayış, uyum ve iletişimdeki açıklık bugünün ana konulardır. İçinizdekileri paylaşmakta zorlanmayacaksınız. Sevdiğiniz insanla ilişkinizdeki bazı noktalar üzerine konuşmalar yapabilirsiniz. Hassasiyetiniz en az karşınızdakinden beklediğiniz kadar önemli.

21 Ocak 2013, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 31' 36" R
Ay
Aslan
29° 58' 44"
Merkür
Boğa
00° 13' 46"
Venüs
Boğa
20° 12' 48"
Mars
Koç
11° 41' 41"
Jüpiter
Boğa
27° 37' 33"
Satürn
Balık
17° 48' 34"
Uranüs
Boğa
23° 14' 58"
Neptün
Balık
29° 20' 05"
Plüton
Kova
02° 03' 50"
Chiron
Koç
21° 30' 05"
Lilith
Başak
25° 04' 06"
True Node
Koç
14° 52' 31"
Son Güncelleme : 16/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>