Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Şubat 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun için duygulardan önce mantık geliyor. İlişkinizin en büyük problemi belki de bu. Bir süre daha bu çekişme sürecek gibi gözüküyor. Mantığınızdan çok duygularınızla hareket ediyorsunuz.

İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu birliktelikten çok kazançlı çıkacaksınız. İşlerinizdeki yoğunluk önümüzdeki günlerde de devam edecek.

Akraba çevrenizden gelen beklenmedik öneriler oldukça parlak. Ama koşullarınızı bir hayli zorlamanız gerekecek. Bugünlerde para konularında zorlama tercihleriniz olabilir.

İş konulu bazı düşüncelerinize vaat edilen desteklerde biraz abartılar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal olarak yaşamdan zevk alacağınız bir gündesiniz. Bir toplulukta veya bir grupta bulunan insanlarla tanışma olasılığınız yüksek olacaktır. Duygularınız dengeleniyor ve sevgi hisleriniz artabilir. Sıra dışı işlerle ilgilenebilirsiniz. İlginç ortamlarda bulunabilir ilginç insanlarla tanışabilirsiniz. Sevgilinizle birlikte güzel vakit geçirme şansınız olacaktır. Özgürlük isteğiniz ve yaratıcı yetenekleriniz artıyor. Duygusal olarak yoğun deneyimler yaşayabilirsiniz.

24 Şubat 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Yay burcunda seyrini sürdüren Ay, saat 11:25 sonrası boşlukta ilerleyecek. Bu saat olana dek pozitif düşüneceğiz, inancımız yüksek olacak. Ancak gerçekçi olmayı da ihmal etmeyeceğiz. Acil işlerimizi halledeceğiz.   Saat 11:25  Ay-Mars görünümünün ardından Ay-boşluk etkisi saat 15:50 olana dek devam edecek. Bu süre içinde, hiç kimsenin doğru, güvenilir, iyi niyetli davranmayacağını düşünürüz. İş ve parasal meseleler sizi hırslandırabilir. Sorumluluk almak, birilerine yardımcı olmak, kendinizden bir şeyler vermek istemezsiniz. Hayatın size dayattığı kurallara bunca yıldır uyduğunuz halde, yaşadıklarınızı hak etmediğinizi dile getirebilirsiniz.   Saat 15:50  Ay-Oğlak burcu geçiş etkinliğinde, çevrenize  yaklaşım tarzınız ciddiyet ve mesafe içerecektir. Ancak  gücünüz yerinde olacaktır. Gayet aklınız başınızda düşünebilirsiniz. İşlerinizi gayet disiplinli bir şekilde yapabilirsiniz.  Yanlış bir karar vermemek için dikkatli olursunuz.  Etrafımızdaki kişilerin güvenilir ve olgun yaklaşımlarından hoşlanırsınız. Biraz üzerimizde baskı söz konusu olabilir. Aman, en güzeli olsun, aman bir eksik kalmasın diye titizlenebiliriz.

24 Şubat 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularınızda farklı bir mantık var. Sizinle ilgili konuların başkaları tarafından yorum getirilmesine karşısınız. Bugün, partnerinizle birlikte vereceğiniz kararlar önemli olacak. Yaşam kalitenizi arttırma konusunda gösterdiğiniz olumlu çaba sonuç veriyor. Üst düzeyde kişilerle görüşmeleriniz olacak ve fikirlerinizi karşı tarafa kabul ettireceksiniz.

24 Şubat 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli planlarınıza, projelerinize veya ilişkilerinizde derinleşen yaralara karışan kişiler olabilir. Yöntemlerinizi ve kullandığınız taktikleri gözden geçirmeniz gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: İnsanların kendi sorunları dışında şeylere ilgi göstermedikleri bir dönemde olmamıza rağmen, günün gelişmeleri biraz girişimde bulunulması ve duyulma gayreti içerisine girilmesi durumunda sürpriz sonuçlar elde edebileceğimiz bir günde olduğumuza işaret ediyor.

22 Şubat 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş yaşantınızda ya da resmi kurumlarla ilgili işlerinizde bazı bürokratik engellerle karşılaşmanız mümkün. Bu durum günlük planlarınızda çeşitli gecikmeler yaşamanızı sağlayabilir. Sorumluluklarınızı yerine getirmekte zorlanabilirsiniz. Ancak sizi yoracak bu süreç öğleden sonra değişecek. Öğleden sonra gündeminiz başkaları ile dayanışma gerektiren konulara kayabilir.

24 Şubat 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

OLAYLARI kendi tarzınıza göre yorumluyorsunuz. Çevrenizin sizden beklediği yardımlaşmayı onlardan esirgemeyeceksiniz.

24 Şubat 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece yüksek tempoda geçecek bir günde olabilirsiniz. İşlerinizin yoğunlaşması mümkündür. Tempoya bir kere ayak uydurduktan sonra, yaptığınız her işten büyük zevk almaya başlamanız, yorgunluk bile hissetmemeniz mümkündür.

24 Şubat 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 09' 17" R
Ay
Terazi
14° 36' 24"
Merkür
Boğa
05° 13' 58"
Venüs
Boğa
24° 50' 46"
Mars
Koç
14° 33' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 30' 51"
Satürn
Balık
18° 03' 40"
Uranüs
Boğa
23° 28' 04"
Neptün
Balık
29° 25' 22"
Plüton
Kova
02° 02' 16"
Chiron
Koç
21° 41' 26"
Lilith
Başak
25° 29' 09"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 18:54

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>