Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Kasım 2012, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizi herhangi biri gibi gözleyebilirsiniz. Bu size, gizli tutmaya çalıştığı birtakım sorunlarını gösterebilir. Bu olası gizliliğin arkasında, sizi üzme kaygısından başka bir şey görünmüyor.

Çok beğenildiğiniz biri tarafından gizli bir şekilde destekleniyorsunuz. Kariyer aşamalarınız, sizin için maddi kazanımların çok ötesinde bir anlam taşıyor.

Yakınlarınızın size harcamaları azaltma anlamında verdikleri destek hiç de azımsanacak gibi değil. Yakında bir para haberiniz olabilir. İlginç tasarruf yöntemleriniz var.

Bazı söylentiler, bazıilişkilerinizde sizi kolayca mahkum etmiş gibi görünüyor. Önemsemeyişiniz, bunları kabullendiğiniz gibi algılanabilir

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş yaşamınız sizin için hayatın esası gibi. İşi doğrudan etkilemeyecek ilişki sorunları umurunuz bile olmuyor. Aşk yaşamınız bugünlerde sizden ilgi bekleyebilir. İş yoğunluğunuzun gerekçe olarak kabul görmediğini bilmelisiniz. Son zamanlardaki bazı gelişmelerin etkisinde görünüyorsunuz. Çevrenizdeki iki insanla gönül ortaklığınız son bulabilir.

6 Kasım 2012, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar Ay-Aslan burcu seyriyle Salı  günümüz başlıyor. Hem hırslı çalışmanızı hem de inandığınız yolda ilerlemenizi sağlayan bu enerji,hayatınızla ilgili konularda yaşanabilecek gerginliğin, sağlığınızla ilgili mevzulardaki keyifsizliğin işareti olduğu gibi, çevrenizdeki insanların baskın tavırları ve her şeyde ben deme eğilimleri nedeniyle zorlanabilirsiniz. Ay-Aslan günlerinde genel olarak ya biz ya başkalarının egosu yüksek olabilir. O nedenle birilerine galip gelmek, alkış beklemek, aferin almak zor olabilir. Bunu doğal karşılayalım.  Unutmayalım ki, Merkür gölgeli günlerdeyiz.  Çarşamba günü Merkür geri hareketi başlıyor. Kasım öncesi yapılan işler karşımıza gelebilir, onlara şimdi bir daha bakma zamanı. Yarım kalan işleri bitirme vakti. Kasım sonrası yapacağımız yenilikler için düşünmekte yarar var. Karşımıza yeni bir teklif veya bir yenilik çıkarsa hemen kabul etmiyoruz. Oturup düşünüyoruz. Rutin hayatımız devam ediyor.

6 Kasım 2012, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Artık sıkı bir çalışma temposuna giriyorsunuz. Kendinizi ve işlerinizi toparlamak için süreci iyi kullanmalısınız. Bazı zorunlu işler ve detaylar sizi fazladan meşgul edebilir. Yeniliklere adapte olduğunuz bu dönem işte çok şey başarabilirsiniz. Yeter ki gereken çabayı gösterin. Farklı çalışma yöntemleri aynı zamanda yaratıcı yanlarınızı öne çıkaracaktır.

6 Kasım 2012, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Dünya... Yaşamınızda sanki yepyeni bir pencere açtınız. Çocuklar kadar mutlusunuz. Uzun süredir bu yeniliği hak ediyordunuz. Rahatladınız bugünlerde.

6 Kasım 2012, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birkaç gün öncesinden kalan işlerinizle uğraşırken, zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız. Akşam saatlerindeki planlarınızın tümünü, çok yorulduğunuz için erteleyecek ve erkenden uykuya dalacaksınız... Çalışmalarınızı bir plana ve programa göre ayarlamanız, kuşkusuz, sizin açınızdan daha hayırlı olacaktır.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız.

6 Kasım 2012, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 51' 04" R
Ay
Terazi
10° 50' 54"
Merkür
Boğa
04° 47' 30"
Venüs
Boğa
24° 27' 31"
Mars
Koç
14° 19' 18"
Jüpiter
Boğa
28° 26' 24"
Satürn
Balık
18° 02' 26"
Uranüs
Boğa
23° 26' 59"
Neptün
Balık
29° 24' 57"
Plüton
Kova
02° 02' 25"
Chiron
Koç
21° 40' 30"
Lilith
Başak
25° 27' 03"
True Node
Koç
14° 56' 42"
Son Güncelleme : 19/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>