Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yardım İstiyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Nisan 2024, Pazar

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, içinde bulunduğunuz durumların ilişkinize zarar vermesine müsaade etmemelisiniz. Karmaşadan uzak durmayı başardığınız sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak.

Sizden istenenlere olumlu anlamda cevap vermeye çalışın. Dengeler ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelebilirsiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha sabırlı olmaya çalışın. Amaçlarınıza uygun hareket etmeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Endişelenmekte haklı olduğunuzu düşündüğünüz durumları objektif bir şekilde değerlendirmelisiniz. Yaşamda her günün bir duygusu ve enerjisi vardır, bunlar geçicidir. Günün enerjisini kaçırmamak ve bundan feyz almak için takılıp kalmayı değil anlamayı ve bu anlamda devam edebilmeyi öğrenmelisiniz. Ekonomik koşullarınızı zorlamayacak harcamalar yapmanız gerekebilir.

7 Nisan 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Balık burcunun insanları için duygusal ilişkilerde derinleşme ve bağlılık artışı yaşanabilir. İletişim becerilerinizi kullanarak sevdiklerinizle duygularınızı paylaşabilir, anlayış ve destek görebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak içsel huzur bulmak için meditasyon veya yoga gibi rahatlama tekniklerine başvurabilirsiniz. Enerjinizi dengede tutmaya özen göstermek sizi daha mutlu ve huzurlu bir gün geçirmenize yardımcı olacaktır. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

7 Nisan 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yarın, yılın ilk Güneş tutulması yaşanacak. Bugün uzun yıllardır görüşmediğin bir arkadaşınla sosyal medya aracılığıyla tekrar iletişime geçebilirsin. Birlikte eski günleri yâd etmek seni duygulandırıyor. Evcil hayvanı olan Balık burcuysan,hayatından dolayı ona biraz az vakit ayırdığını düşünebilirsin. Bu konuda yakın bir arkadaşından yardım istiyorsun.

7 Nisan 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sevgili balıklar, yeni başlangıçlar yapmak istiyorsunuz. Dağılan ne varsa toparlamak, sizi zarar veren her şeyden kurtulmak ve radikal kararlar almak niyetindesiniz. Bugün hayallerinizi gözden geçirin, netleştirin. Erteleme alışkanlığınızı bırakmanız gerekiyor.

7 Nisan 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında dışsal etkiler sizi daha fazla meşgul edebilir. Tek başınıza hareket edemeyebilirsiniz. Öğleden sonra ise yeteneklerinizi daha fazla kullanma imkanınız olacak.

7 Nisan 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde duygusal açıdan daha güzel bir süreç geçirebilmek adına partnerinizi iyi anlamaya ve sevginizi ona ifade etmeye çalışın. Fevri davranmaktan kaçınmalısınız.

7 Nisan 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafında görüp dinlediğin her şeye inanmamalısın. Bazı şeylerin gerçek yüzünü görmek için kendine daha fazla zaman tanımalısın. Seni bazı kararlar almak için acele ettirenlere karşı dikkatli davranman gerekecek.

7 Nisan 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Balık, bugün parasal konularda faydalı bir gün olabilir. Kişisel kaynaklarınıza özel önem verme konusunda iyi bir durumdasınız. Bir girişimle ilgili yeni iç görüler motive edici olabilir veya para,ve pratik meseleler konusunda kendinizi daha kararlı hissediyorsunuz. İttifaklar kuruyor veya tatmin edici taahhütlerde bulunuyor olabilirsiniz. Stresi azaltan her şey bugün uygun olacaktır ancak aynı zamanda nazik ve hoş bir mücadeleye de hazırsınız.

7 Nisan 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzak çevrelerin aranılan kişisi haline geleceksiniz. . Finans evinizin size vereceği kozmik destekle para konularında akıllıca davranacaksınız. Atılımlarınız ve sosyal çalışmalarınız için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

7 Nisan 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

7 Nisan 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Balık; bugün kendinize zaman ayırabilirsiniz. Seyahat, eğitim, kardeşlerle zaman geçirebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

7 Nisan 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi yeniden irdelemeniz konusunda bazı fırsatlar karşınıza çıkacak. Karşılıklı konuşmalarınızda birbirinizi kırmamalı ve kapasitenizin üstünde konuların çözümüne girmemelisiniz. Karşınıza çıkanfırsatlarını değerlendirme konusunda başarılı olduğunuz söylenemez. Olayları sağlam kafayla değerlendirip, duygularınız yerine mantığınızla hareket edin. Herhangi maddi bir sıkıntınız yok, ama kısa süre sonra geçici bir nakit sıkıntısı gündeme gelebilir. Bacaklarınızı güçlendirmek için yürüyüş yapmanız gerekiyor

7 Nisan 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 36' 14" R
Ay
Terazi
07° 47' 39"
Merkür
Boğa
04° 26' 07"
Venüs
Boğa
24° 08' 33"
Mars
Koç
14° 07' 35"
Jüpiter
Boğa
28° 22' 46"
Satürn
Balık
18° 01' 26"
Uranüs
Boğa
23° 26' 05"
Neptün
Balık
29° 24' 36"
Plüton
Kova
02° 02' 32"
Chiron
Koç
21° 39' 44"
Lilith
Başak
25° 25' 21"
True Node
Koç
14° 56' 32"
Son Güncelleme : 19/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>