Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %
My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güneortamınıza oluşacak bazı tatsızlıklarla başlayabilirsiniz. Bir süreden beri beklediğiniz gelişmelerin olmaması vehayatınıza bağlı sorunlar sizi fazlasıyla sıkacaktır. Öğleden sonraki saatlerde ise sosyal çevrenizde genel bir hareket olacaktır. Arkadaşlarınızla hoşunuza gidecek ortamlara girebilir ve güzel zaman geçirebilirsiniz. Beklentilerinizde önceliklerinizi iyi ayarlamalı ve buna bağlı girişimlerde bulunmalısınız. Bir süredir beklediğiniz gelişmeler bugün olabilir yada beklediğiniz haberleri alabilirsiniz.

10 Ocak 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar burcunuz üzerinde ilerlemeye devam eden Ay, hem mantıklı düşünmenin hem de hesabı bilmenin göstergesidir. Her bir ayrıntıyı gözden geçirmenizin asıl nedeni, kendinizi güvende hissetmek içindir. Çevrenizdeki aksaklıkları çabucak fark ettiğiniz için, bunları derleyip toparlayacak bir şey yapmaya gayret edersiniz. İnsanlara destek olmaya ve onların ihtiyaçlarını gidermeye çalışırsınız. Kimseye birbuyurmadan, yapılması gerekenleri tek başınıza halledersiniz. Yiyecek, barınma, sağlık gibi işlerinize özel önem verirsiniz. Saat 04:21 Ay-Pluto görünümünde, hayatı ele alış biçiminize göre planlarınızı gözden geçirerek günü olumlu bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Saat 17:45-11 Ocak saat 13:56 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Rutin alışveriş ve  kişisel bakımınızla alakalı işleri bu süreçte halledebilirsiniz.  Genel olarak  titiz düşünürsünüz. Her şeye hakim olmaya çalışabilirsiniz.  Size ihtiyaç duyulan her konuda sevdiklerinizin yanında olacağınız bugün, kimi zaman endişeli bazen de heyecanlı davranabilirsiniz.  Hayatınızı düzene sokmaya çalışırken o kadar çok alanda mücadele edersiniz ki, üzerinizdeki sorumluluklar çoğu zaman sizi yıldırabilir. Huzurlu bir gün geçirmenizi temenni ederim. Her güzellik sizinle olsun.

10 Ocak 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanların kolaylıkla kabullendiği güçlü ve etkileyici bir karizmanız var. Bu özelliğiniz sizi her konuda, avantajlı hale getiriyor Sosyal bir toplumda yaşadığınızı ve sosyal bir disiplin içinde hayatın sürdürülmesi gerektiğini hiçbir zaman aklınızdan çıkarmıyorsunuz. Bugün, çevresel faktörlerin önemli olduğu bir gün yaşayacaksınız.

10 Ocak 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınızın gizliliğine önem vermeniz ve özel yaşamınızla ilgili konuları diğerleriyle paylaşmamanız gereken bir gün. Ne yaptığınızı veya ne yapmak üzere olduğunuzu anlayan kişiler ilerlemenizi durdurabilir. Çok fazla bilgi paylaşmamanızda fayda var. Uygulanması gereken işler varsa, harekete geçin. Tüm burçlar için gün geneli: Ay'ın sert açıları sabah saatlerinde belli belirsiz bir huzursuzluğa, strese ya da endişeli ruh haline neden olabilir. Öğle saatlerinde ise, belirsizlik, yanılgılar, yanılsamalar, kararsızlıklar veya dalgınlaşma etkisi hakim. Diğer taraftan birbirimizi daha iyi anlamak veya birbirimize yardımcı olmak isteyebilir ya da oluşan koşullar nedeniyle birbirimize yardım etmek zorunda kalabiliriz. Akşama doğru açılar güzelleşiyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

9 Ocak 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Değişikliklerin ağır bastığı ve farklı yönlere dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Terazi burcundaki Güneş sayesinde yeteneklerinizi ortaya çıkarabilir ve özellikle ortaklaşa konulardan belirli kazançlar elde edebilirsiniz. Bu nedenle ikili ilişkilerinizi önemsemelisiniz. Ancak bu arada sosyal alanda, arkadaşlıklar cephesinde de oldukça aktif olabilirsiniz. Yeni hedefleriniz var ve bu durum diğer amaçlarınızla çelişebilir. Bu dönemde zihinsel açıdan iyi odaklanabilirsiniz ancak kafanızdaki endişeleri de kontrol edebilmelisiniz.

10 Ocak 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni bir atılım yapmanın tam sırası. Yeni projeler ve fikirler sizi bekliyor. Bu aralar sadece yeni projeler üzerinde duracak, onlara kafa yoracaksınız. Ancak sorunlarınız yakanızı bırakmıyor.

10 Ocak 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal anlamda rahatlama yaşayabilir, özel hayatınız veyaşamınızda önemli görüşmeler yapabilir, kariyerinizi ilgilendiren konularda keyifli tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Bu zaman diliminde düşüncelerinizin süreklilik kazandığı ve kararlı bir dönemde olacaksınız.

10 Ocak 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak

9 Ocak 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 16' 28" R
Ay
Terazi
28° 36' 59" R
Merkür
Boğa
06° 53' 43"
Venüs
Boğa
26° 16' 39"
Mars
Koç
15° 26' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 47' 20"
Satürn
Balık
18° 08' 06"
Uranüs
Boğa
23° 32' 06"
Neptün
Balık
29° 26' 56"
Plüton
Kova
02° 01' 42"
Chiron
Koç
21° 44' 52"
Lilith
Başak
25° 36' 54"
True Node
Koç
14° 55' 42"
Son Güncelleme : 20/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>