Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Temmuz 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevginizi belli etmekten hiç kaçınmıyorsunuz. Zaman zaman haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz. Bugün yine böyle hissedebilirsiniz. Yine de sevginizi esirgemeyeceğiniz bir gün.

İşinizdeki son gelişmeler sizi olduğu kadar çevrenizdekileri de sevindiriyor. Bugün her şeye rağmen kendinizi iyi hissedecek ve verimli bir gün geçireceksiniz.

İki yakanız bir araya gelmiyor. Bir açığı kapatırken, başka bir yerden yeni bir açık veriyorsunuz, ama bugün iyi bir haber alabilirsiniz. Geçici bir çözüm sizi rahatlatacak.

Bugünü yeterince değerlendirmeyi bilmelisiniz. Bugün har anlamda umutlar ve sevinçler yaşayabileceğiniz bir gün olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ektiklerinizi biçebileceğiniz bir gün. Bu anlamda genellikle hayal kırıklığı yaşamanıza karşın, bu defa dostluğunuz ve vefalılığınızın karşılığını göreceksiniz. Uzun zamandır görüşmediğiniz bir dostunuz sizi arayabilir ve çözmekte zorlandığınız bir problemi çözmenizde imdadınıza yetişebilir. Size ulaşan bütün mesajları değerlendirmenizde yarar var.

10 Temmuz 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar yeni günümüz önemli bir görünümle başlıyor.  Saat 00:26  Güneş-Chiron arasındaki faydalı enerji alışverişi,ortaklığı-özel ilişkiniz veya  yaşamınızı ilgilendiren konularda zayıflık göstermeyecek, güçlü ve iletişimci bir partnere ve duruma göre birortağına duyduğunuz ihtiyacın göstergesidir. Ancak bu ortak öyle biri olmalıdır ki, sizi yarı yolda bırakmamalı, vefalı davranmalıdır. Kafanızın içinde tek bir hedef vardır ve siz  o yöne doğru odaklanırsınız. Amacınız kendiliğinden size uzanacak doğru bir elin varlığıdır. Belki bazılarınız yanlış bir ilişki veyaortağı nedeniyle kendinizi zor durumda hissediyor olabilirsiniz. İşte bugünkü görünüm, bu konularda daha akıllıca düşünmenin, doğru seçimler yapabilmenin önemini bir kez daha anlamanızı sağlar. Böylece bundan sonra acı çekmemiş olursunuz. Saat 08:14 Ay-Uranüs olumlu görünümü, şu sıralarda yaşadığımız ailevi ve finansal anlamdaki sıkışmalara çözüm bulabilmek ve artık rahatlamak istediğimizi gösteriyor. Saat 14:31 Ay-Venüs karşıtlığında, eviniz, aileniz, kişisel meselelerinizle alakalı konularda kendinizi, duruma göre gergin veya coşkulu bir şekilde ifade edebilirsiniz. İsteklerinizi elde etme arzunuz gayet yoğundur. Değişim, özgürlük, dilediğiniz yolda gitme, başarıya ulaşma ihtiyacınız her zamankine göre daha yüksektir. İçinizden geldiği gibi hareket etmek, aklınıza geleni konuşmak istersiniz. Saat 18:07 Ay-Mars arasındaki yararlı görünüm, düşündüğünüz yenilikleri, uygulamak istediğiniz planları gözden geçirmeniz anlamında önemlidir.  Gerekirse yeni bir yere taşınmak veyadeğiştirmek yönünde karar alabilirsiniz. Sizin istediğiniz eskilerin deyimiyle, tebdil-i mekanda fayda var sözüne uygun bir yenileşme arzusudur. Keyifli bir gün  geçirmenizi can-ı yürekten dilerim. Her şey gönlünüzce olsun.

10 Temmuz 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, çevrenizle her zamankinden farklı bir iletişim içindesiniz. Olaylara şüpheli yaklaşmıyor ve sevecen davranıyorsunuz.. Planladığınız konularda, gerekli finansı sağlamanız için ince hesaplara ihtiyacınız olacak. Yapacağınız değişiklikleri yaşama geçirme konusunda hayal gücünüzü kullanmalısınız.

10 Temmuz 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Önemli konular kendiliğinden ortadan kalkamayacağı için, diğerlerinin bir şeyler yapmasını beklemek yerine sizin harekete geçmeniz gerekebilir. Yararlı arkadaşlıklar kurabileceğiniz günler. Tüm burçlar için gün geneli: Kısa yolculuklar, seyahatler ve fikir alışverişleri ön planda. On gündür, pek çok alanda akıcı ilerlemek kolay olmadı malum. Yarından itibaren de elimizdeki pasın gole giden olmadığını fark edebiliriz. Dolayısıyla, hayatımız için önemli şeylerin gerçekleşmesini veya önemli problemlerin bertaraf edilmesini istiyorsak yeni yöntemler geliştirmemiz gerektiğinin farkına varabiliriz. Olaylardan karlı çıkmanın yollarını bulmamız gerekiyor.

10 Temmuz 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aileye dair konular ve ailenizle olan paylaşımlarınızın artacağı bir gündesiniz. Aile büyüklerinizle özellikle babanızla olan iletişiminiz güçlenecek. Gün içinde çeşitli ziyaretler yapmanız gerekebilir. Ancak bundan sıkılmayacak aksine keyif alacaksınız. Toprak ve emlakla ilgili yeni kararlar alabilir doğup büyüdüğünüz şehirde yatırım yapabilirsiniz.

10 Temmuz 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aynayla bariışmanızın zamanı geldi, yani kendinize biraz vakit ayırmanız gereken bir gün. Umursamaz olun, çocuk olun hiç bir şeyi kafanıza takmayın.

10 Temmuz 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

10 Temmuz 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
01° 14' 10" R
Ay
Akrep
10° 52' 07" R
Merkür
Boğa
08° 22' 00"
Venüs
Boğa
27° 30' 25"
Mars
Koç
16° 12' 13"
Jüpiter
Boğa
29° 01' 28"
Satürn
Balık
18° 11' 49"
Uranüs
Boğa
23° 35' 34"
Neptün
Balık
29° 28' 14"
Plüton
Kova
02° 01' 12"
Chiron
Koç
21° 47' 47"
Lilith
Başak
25° 43' 33"
True Node
Koç
14° 52' 43"
Son Güncelleme : 21/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>